sorry

dålig på att skriva, vart fullt upp i helgen.

we built this city on rock'n'roll

För tillfället så är Jefferson starship - We built this city (on rock'n'roll) min favvolåt, eftersom jag som så många andra gånger gärna drömmer mig bort till på scen där jag står i värsta glamrock kläderna och äger scenen. När jag tänker på det får jag rysningar genom hela kroppen! Och än en gång får jag dendär känslan att jag vill ha en speciell stil, alltså att jag bara ska lyssna på rock, vilket är omöjligt eftersom jag är en sådan "winnerbäck-tjej" men jag var så förut. Det var nåt jag hade fått för mig att jag bara kunde lyssna på en genre och klä mig efter den stilen för det var så man älskade musik "på riktigt". Men nu i efterhand låter det ju lite löljligt, även om jag lyssnar på allt från Enya till Nightwish till Lady Gaga så kan jag ju älska musiken på riktigt även om jag inte bara håller mig till en stil. Haha.. ja, så knäpp man kan va.
På tal om det! 

Det finns ca 3 saker som definierar släkten Frank (jag är en frank):

1. Man har anlag att få en riktig jävla köttbullekropp (suck att man inte fick mammas slanka kropp)
2. Man kan omöjligt komma försent, jag är hellre 15 min tidig än 1min försenad
3. Man har en enorm kärlek till korv såsom t.ex. salami, tyskar ya know ;)

Eftersom we built this city blir dagens låt (såklart) så kommer här en bild på det enormt snygga bandet;)


hare gött!
Isabella

This is it

känns som klockan definitivt är mer än 18:16 men icke. Snacka om att det är natt när man åker till skolan och natt när man åker hem, ganska opepp. Iallafall, såhär ser mina planer ut för helgen:

Fredag: (idag) chilla hemma och ta det lugnt, lägga mig i tid
Lördag: Jobba 8-11, hem och powernapa, släktkalas och sedan antagligen drink med Mallan
Söndag: Hem till Mamma med Jannica och fira :)

Känns som en ganska lagom helg faktiskt.
Orkar inte skriva mer, har ingen inspiration.
Isabella

10:11

Har slutat för typ 1 timme sen men nu får man sitta och vänta tills lunchkortet börjar gälla. Det känns lite onödigt att åka hem när man kan få gratis lunch färdiglagat på resturang! Men anywho, har en apjobbig pojkvän brevidsom kräver uppmäörksamhet så skriver sen :)

Isabella

LOLcats ftw:)

Hehe, sånt man sysslar med i skolan:

Obryrsamt? Äh, oba!

Ja, alltså det där med att designen försvann skiter jag faktiskt i, verkar som att det är meningen att bloggen ska vara ful. Det är ju ändå texten som är det viktiga, right?;)

Irritation och ofokus beskriver väl dagen ganska bra. Jag älskar att sätta o framför ord, som obra, det är ju mycket mer beskrivande än dåligt, iallafall när någonting inte är dåligt men ändå inte bra, obra helt enkelt.
Iallafall, idag har jag haft noll fokus i skolan, vilket inte gynnar mig särskilt bra eftersom jag nu ligger ca 3 timmar efter i Grafisk C. Suck. Men efter skolan mötte jag iallafall upp min systeryster för att köpa presenter till mor min som fyller på måndag. Det blev en brödrost, duntofflor och en bok. Hope she'll like it! Ja, efter det lockade syrran med mig hem till henne där vi åt lite mat och chips, drack mjölk och kollade på room service, ni vet sådär lagomt mysigt :) (inredningsprogram är min hemliga kärlek).
Mer än så har jag inte gjort idag, borde pluggat historia men duktiga jag har ju helt slarvat bort min bok, typ hejdå 200kr i onödan men ja, vore väl inte jag annars?



Dagens låt;
Smashing Pumpkins - Killer in me


Nä nu ska jag mysa med lite musik.
Isabella

-

Jahapp, nu hade hela designen försvunnit och jag harinte den blekaste hur.. KUL!

n00b

Alltså ja, nu är ju bloggen lite snyggare iallafall. Har inte gjort mallen själv och skulle väl vilja att den såg lite annorlunda ut men ja.. den är inte bara vit och tråkig längre!

Har nyss fått middag vilket är lyx i mina ögon eftersom när jag bor hos mamma så får jag oftast ingen middag om jag inte gör den själv. Hehe. Nu ska jag fixa&trixa lite.

Säger godnatt nu för jag skriver inget mer idag, så godnatt!

Isabella
(en lite yngre sådan på en vild melle-kväll!)


hjälp?

Och snälla, jag vet att min blogg inte är så fin, jag vill ju att den ska spegla mig litegrann, så om någon snäll människa vill hjälpa till så SNÄLLA gör det!! jag är inget proffs på kodning så jag lovar, vore tacksamt om någon vänlig själv vill hjälpa till lite?

Men för all del, jag kan ha fel!

Känner mig enormt rastlös även fast kroppen känns som den inte vill ådstakomma minsta lilla rörelse. Förutom att trycka på tangenterna såklart.
Sitter fortfarande i skolan, trots att lektionerna är inställda, kan bara inte ta mig för att åka hem, speciellt när jag vet vad som väntar.. städa, diska, vattna blommorna, ut med soporna. Ja, mitt liv liksom, hej ingenting!
Nä men värre kunde det varit, som att en viss person i min klass som jag ogillar skarpt skulle sätta på tecnomusik, eller house eller vad dom nu kallar det, det hade varit värre. Och dessutom får jag ju skjuts av pappa hem sen från mamma. Men ja.

Jag har idétorka. Finns inget speciellt att skriva om just nu, förutom en sak jag tänkte på imorse på tunnelbanan. Undra hur det skulle kännas att helt plötsligt bli utkörd från sitt eget hem. Alltså jag har sett filmen The Pianist och det handlar om den etniska rensningen b.la. Det gör mig så ont att se hur människor kan göra så mot varandra, och ja, hitler var väl en bra talare men HERREGUD, lite vett i skallen har man väl? Alla kan ju inte tyckt att han var värsta ljushuvet? Ja jag vet inte, men tänk att nån kommer och säger typ "Packa din väska så du kan åka och bli ihjälgasad, annars sätter vi en kula i ditt huvud redan nu!" Fy.

Haha muntert värre.
Isabella

Party like it's yarr birthday

what's the name of this club, i can't remember but it's alrigt alright and just dance.

Råder ingen tvekan om att jag är partysugen. Okej, först vill jag ha lunch men sen! fast.. det får nog vänta tills i helgen i think, trots att det är lill lördag imorgon. Känner mig som en 7åring igen som sitter på fritids och klipper och klistrar, men ska man skapa så ska man ;) Nä, dags för LURRE.

Gooday y'all!
Isabella

ff är alltid en fezt

Även om jag mycket skriver för mig själv och för att jag ibland har saker som jag vill få ner någonstans så är det kul att läsarsiffrorna stiger successivt(?) :)

Har nyss kollat lite på boston tea party när filip&fredrik skulle vara fulla på jobbet, ganska lustigt må jag säga. Även om jag tycker dom har tappat stinget lite sedan ursäkta röran så måste jag säga att dom verkligen får till det ibland. Jag är verkligen en sucker för tv ibland, eller ja, ganska ofta. Har man inget att göra *host* när mamma lägger beslag på datorn hela dagen och jag bor långt åt tjottahejti utan kontakt med omvärlden*host*  Ja, då är tv ett bra alternativ! Ja, ska läsa lite tänkte jag (jag älskar att läsa bra böcker hehe) och sedan prata lite med M innan jag ska få min skönhetssömn inför kommande skoldag. Som tur är kommer pappa och hämtar mig med bilen imorgon så jag slipper åka så himla mycket fram och tillbaka, börjar bli lite tradigt. Pappa bor ju i Årsta och mamma i Blackan såå.. Anyywho så vill jag bara säga godnatt till alla små konstiga människor som finns, jag älskar er! Vore man inte lite konstig, hur kul skulle man då vara liksom? Naaaah. Eheh.. mitt kvällsflum tar till, måste nog prata med Melica snarast! Fast kanske imorrn :) PUSS

Isabella

Play that funky music white boy


"Scars are souvenirs you never lose
The past is never far
Did you lose yourself somewhere out there
Did you get to be a star
And don't it make you sad to know that life
Is more than who we are"

En av verserna i Goo goo dolls låt name. Själva låten är bra även om det inte är en av favoriterna men nu när den kom på spellistan kan jag inte annat än att beundra texten. Vissa got the skills helt enkelt. Dom har även en låt som heter Better days som också har riktigt bra text. Men det som jag helst lyssnar på nu är The Cure - Friday im in love, för jag är på underbart humör, kan man vara annat med detta fina väder?

Som jag tidigare har skrivit så är jag inne lite i en period där jag helst lyssnar på lite äldre låtar. Jag vet inte riktigt varför men på något känns det som att det är mer ärligt, mer för musiken än för pengarna, mer känsla. Rätta mig om jag har fel men en gammal goding sitter aldrig fel! Bob Dylan, Elvis, The Cure, Jefferson starship, you name it, i love it! ;) Ja, dom plus Lars såklart, Winnerbäck i mitt hjärta.

Ja, det var väl allt för nu.
Isabella

Rekbötens

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Jag har ändå sovit typ 9 timmar inatt men ändå så somnar jag hur lätt som helst så fort jag lägger mig ner, har precis sovit 1,5tim liksom :P Men hur som haver så är det ganska skönt att få vila en timme, man blir faktiskt piggare :)  Nu ska jag snart få räkmackor = bland det godaste som finns! Sen blire bio med M, Johan och Moa.

Isabella

Güten morgen meine kinder

;)
Nu har jag faktiskt vaknar för ca 30 minuter sen, och ätit frukost. FY VAD DET HAR SNÖAT :D i love it! det är så fint.
såhär ser det ut utanför mig:


Go snö allesammans :)
Isabella

I'll wait for you

With or without you.
Åh, jag känner mig så gammal. Lite wierd, jag är ju trotsallt 18 år ung. Men kan inte låta bli ibland, som när jag föredrar en mysig hemmakväll före fest, när jag vill gå hem klockan 12 för att inte vara så trött dagen därefter, när jag fakiskt jobbar och tackar nej till något skoj i rädsla för att inte komma upp i tid. Jag vet inte varför, ganska hemskt att känna så redan nu men på något sätt kanske det är ett tecken på mognad? Vad mogen nu betyder. Jag har alltid varit och är fortfarande lite skraj för att bli "stor". Tanken med allt ansvar skrämmer mig och jag kan absolut inte tänka mig ett liv med 9to5 jobb osv. Börjar bli rädd att ungdomen bara flyger mig förbi. Men asch. Här sitter jag och lyssnar på Bob Dylan - All along the watchtower, fint.
Nä, godnatt hörreni!

Isabella


old school friday

Js, den som suktar efter mycket mister ofta hela stycket. Det kanske skulle kunna vara en passande fras för mitt frisörbesök. Jag blev inte nöjd, det blev inte bra, jag blev ONÖJD, som fan. Grejen är att jag brukar inte bry mig så mycket om saker, men min "nish" med mitt utseende är mitt hår, och hur töntigt det än låter blev det så fult att jag grät när jag kom hem. Jag kan knappt sätta upp det i en tofs. Och jag är inte en sån som passar i korta frisyrer, belive me!

Anywho, efter att ha varit sur och ledsen hela kvällen igår så vare bara get over it babe. Man kan ju inte va sur hur länge som helst, detväxer ju trotsallt ut någon gång. Även om det tog mig asalång tid att spara ut mitt hår :( SÅ! nu ska jag sluta whina.

Idag har jag vart på SAKO-mässan i älvsjö, och inte blev man klokare av det inte, snarare tvärtom. Men man fick ju godis iallafall ;) Sen åkte jag och M hem till honom och kolla film och tog "powernap" (i 2tim dock, hehe) sedan har jag varit med Melle. Kollade på deras handbollsmatch och nu står hon i duschen och jag sitter här, old school friday, precis som det brukade vara, fast då spelade jag också. Så nu ska vi mysa, sen ska jag hem och äntligen få sova under mitt underbara fantastiska duntäcke. Tack gud för att det finns! 

Ja, imorrn ska jag vara med M och sedan på "dubbeldejt" om man får uttrycka sig så vuxet, egentligen är det mer en "dubbelbio" men det föregående lät mer spännande, met mystiskt och nytt på något sett, gått 4 stycken på bio har man ju gjortförut, icke så nytänkande. 

Iallafall, have a nice friday, i know i will :)
Isabella

T&G fo shizzle

Torsag idag. Varje måndag tänker jag "oh snap, en hel vecka kvar till nästa helg" men sanningen är att det går sjukligt snabbt, iallafall i mitt tycke. Denna dag har faktiskt börjat bra fastän jag höll på att avlida av trötthet imorse, men när man vet att man senare idag ska klippa dig heelt for free på Toni&Guy så kan man ju inte annat än att låta bli att längta lite efter att få gå upp! Sådeså!

Anywho, nu ska jag försöka intala mig själv att läsa historialäxan.. good luck lix.

Thursday morning dream.
Isabella

Fail


Haha, alltså jag har så dåligt tålamod, gratismode gick åt skogen så nu kör jag med 

http://www.gratisgodis.se/?r=266980 istället! Man får 2 godisar direkt, dom skickar hem godis fraktfritt :) typ naajs!
check it oout --->http://www.gratisgodis.se/?r=266980 <---


Annars idag så har jag inte gjort så mycket. Ätit lite middag, vart och kollat på skor med M.
Så, skriver om det händer nåt intressant!

Isabella

09:15

Gó morron gó morron :)
Fyfan va jag är på bra humör, lyssnat på Jefferson starship - We built this city påväg till skolan, har typ aldrig ryst till en låt förut men nu rös jag i 4 härliga minuter, typ bästa låten eveer ;)  Hoppas alla får det lika bra som jag! PUSS

Stoppa dig

inte mycket att skriva om helgen, har somsagt jobbat hela helgen, och ja.. pengar är ju pengar men det är inget jobb jag skulle ha heltid, DEFINITIVT inte.. anywho, det finns faktiskt en sak på jobbet som jag finner mycket underhållande. Gissa vad? Jo att spruta. Haha.. alltså spruta, hehe, nejmen praya då. Ni vet sånadär flaskor med rengöringsmedel. Trots min fobi mot pedantiska människor så måste jag erkänna att när jag sprayat och torkat hela köket på jobbet och det skiner sådär fint så blir jag lite stolt, eller iallafall lycklig.
 
Skönt var det iallafall att vara ledig idag, även om jag vaknade klockan 9 av mig själv(!)
Sen åt jag och M lite frukost och tog oss ner till centrum för att kika lite och sedan äta lunch. Och nu sitter jag här med en apelsin som jag försöker övertyga mig om att jag är sugen på. Lyssnar på Veronica Maggio och ska jobba lite med tidningen till P&F. Någon som har något tips om vad ni skulle vilja läsa om för artist eller slags musik?

Dagen låt är iallafall;
Lisa Miskovsky - Sweet misery

Dags att ta tag i saker.

Fridens liljor
Isabella

Hard work work

LÖRDAG WIIHOeehm..nej. Ja, jo det är ju så att jag varit uppe sedan klockan tio i 6. Vilket är lika med tidigare än om jag skulle åkt till skolan. Jobbat. TJOHO pengar..visst. Men ändå jobbigt, försök föreställa er att gå upp INNAN klockan slår 6, alltså 05.00-talet uschiamej, dessutom åka och diska och städa en hel dag tills klockan halv 2. Kul! Om jag skulle gissa vad klockan är skulle jag gissa på typ 23 men klockan är inte ens halv 7. Det är sjukt!

Annars är jag på bra humör idag, av någon anledning känns livet riktigt gött! Har varit hos M och skött om honom lite och köpt honom några piggelin :)

Orkar inte skriva mer idag. Ska äta och kolla på Madagaskar och lite Animal Planet ;)

Puss
Isabella


Visste ni att jag..

..Tycker att animal planet är bland de bästa kanalerna på tv?
..Älskar att ligga med öronen under vattnet så man inte hör nåt annat än vattnet?
..Faktiskt tycker att Brolle Jr är riktigt bra?

Visste ni att jag..

..Tycker att animal planet är bland de bästa kanalerna på tv?
..Älskar att ligga med öronen under vattnet så man inte hör nåt annat än vattnet?
..Faktiskt tycker att Brolle Jr är riktigt bra?

Onödigt #2


----> www.gratismode.se/?c=5097 <----Tips tips! jag vet att jag är tjatig men det är ett bra koncept och faktiskt inte så svårt att samla poäng :)

Stackars min baby som ligger hemma och är jättesjuk! Men jag ska iallafall få god mat snart och det ska bli naajs, mammas gryta med ris, yummie ;) Goodday y'all!

Isabella

Hotpantsmelle

Haha ja, nu ska jag berätta för er om någonting som ligger mig varmt om hjärtat.
Denna konstiga? flummiga? otroligt fräcka? iallafall inte normala tjej(!) MELICA.

Som jag tidigare skrivit så har jag spelat handboll ungefär lite mindre än halva mitt liv. Det var där det skedde, när jag skulle byta från Spånga HK till IK Bolton. I Bolton var jag väl lite av en outsider först, vilket inte var så konstigt eftersom alla kände varandra, men Melica blev min vän :) Sedan dess har vi hängt ihop och vi har väl kallat varandra för stjärnsystrar, soulmates, bästisar, ja allt! och allt stämmer dessutom. 
Någon gladare filur än henne är nog svår att finna.
Såklart umgås man väl väldigt flitigt under första tiden i en ny bekantskap men eftersom har vi umgåtts lite mer ibland och lite mindre ibland, men en sak är säker. Det kommer alltid vara jag & hon :) PUSS

Här är hon gott folk:

b-bad :)

"you can tell the sun in it's jelaous sky,
when we walk in fields gold"

Ja, nu känns livet lite bättre ;)
Nämen, nu har jag fått komma hem och sådär, brukar kännas bättre då. Skolan flöt på ganska bra faktiskt bara det att jag har varit så sjukt trött, höll på att somna åtaliga gånger på tunnelbanan hem med b.la. Regina Spector i öronen. Jag har dock en fråga! De få som läser min blogg(?):
Vad vill ni läsa om? Musik, mer texter? You name it.

Jag har tagit ett långt mysigt bad nu, as usual;) Men det är faktiskt ett tips om man bara vill slappna av. Tänd några ljus, häll i lite bubbelbad och njut! Life as I know it.


Vill också tipsa om Sophie Zelmanis - Precious Burden
(mycket om henne men hon är så fantastiskt bra)

sugar sugar
Isabella

@ school

För det första så har jag typ inte lyckats sova nånting inatt, och ni vet när man somnar sådär riktigt gott typ en halvtimme innan man ska upp? well, that's me! Så förbered er på ett purkinlägg.
Jag har dessutom en riktig fuldag, kul värre liksom. Som tur är har jag ingenting jag måste plugga på ikväll så jag ska nog bara mysa och lägga mig tidigt, kanske ta ett bad.

När man har en sånhär dag tycker jag det är jätteskönt att bara stoppa in hörlurarna i öronen och sätta på bra musik. Just nu räddar Sophie Zelmani - Happier man mig! Som också är dagens låt.

Nu ska jag snart ha medialektion = spela i en timme, najs!

Aufwiedersehn.
Isabella

Gratismode (reklam) hehe..

-->www.gratismode.se/?c=5097<-- där är en länk!
Vem tackar nej till gratis kläder? Noot me!
BLI MEDLEM! :)

Http://www.gratismode.se/?c=5097

På topp

När man gått till klockan 4 är inte pluggandan på topp direkt.
Sitter här och försöker tvinga mig själv att plugga naturkunskap som jag har prov på imorgon men det går ju sådär liksom. Längtar mest efter att få måla lite till, kanske läsa lite och såklart tills mamma kommer hem. Men ja, jag får försöka ta mig i kragen helt enkelt.
Kanske kommer något lite mer poetiskt ikväll, nu är jag mest inställd på att hitta vad uranet som används vid kärnkraftverk kommer ifrån?


haha, med den rosa luddiga fleecen och pluggfrillan måste det ju gå bättre?

Isabella

Isabella Frank

Jag har alltid sett mig som en person som är lite "speciell", det låter ganska självgott(?) men sanningen är att det mest varit inom musik, eftersom jag gillar musik såsom Lars Winnerbäck, Imperiet, Cirkus miramar, Säker!, Anna ternheim, Sophie Zelmani, Bob dylan mfl. så har det alltid kännts som ett stort nono att gilla typ Pussycat dolls eller liksom dom klyschiga popbanden som kommer och går, men sanningen är att jag på senare tid har börjat acceptera det, har b.la. fastnat för Lady gaga - pokerface och Kate perry - Hot n' cold. Jag vill inte hur jag ska förklara, men jag har alltid tänkt att jag måste välja, det lite mer "underground" soundet, det lugna lite mer okända. Såklart är typ brittan, pussycat dolls och sådant perfekt som dansmusik men till vardags liksom. Men nu lägger jag mina påhitt åt sidan och lyssnar på det jag vill! Dags att börja dagdrömma att jag är coola Lady gaga som dansar runt med en blixt under ögat och sjunger "Cant read my, cant read my no he can't read on my pokerface".  YEAH! 

Och när jag ändå håller på så har jag lovat att berätta lite om mig själv. En del framgår ju såklart i mina inlägg men lite mer beskrivande kanske. 

Jag heter Isabella Rosa Maria Frank och är 18 år gammal. Om jag nu ska beskriva mig utifrån mig själv så skulle jag väl säga att jag är en oftast väldigt glad tjej som gillar att ta det lugnt men absolut inte har något emot oförutspådda galna kvällar såväl på krogen som hemma hos någon gammal god vän. 

Jag skulle nog säga att det jag visar utåt ofta skiljer sig ganska mycket från hur jag känner mig inuti. Inte så att jag spelar någon annan eller så. Men utåt så har jag väldigt svårt att vara seriös, jag är gärna flummig, bråkig, glad och livlig medans jag kan vara väldigt "djup" och fundersam när jag är ensam. Jag älskar att uttrycka mig i texter och dikter och ibland genom teckningar, även fast detdär med att sätta sig och rita blir allt för sällan. 

Man skulle nog säga att jag har några nära vänner istället för många ytliga. Givetvis har jag människor jag träffar och har trevligt med men jag har några godbitar. Några av mina bästa vänner har namn som Melica, Amanda, Malin och Robin. Jag trivs ganska bra så faktiskt, ibland saknar jag ett stort gäng att t.ex. gå ut med men man kan inte få allt! 
Har dock en helt underbar pojkvän sedan ca 1,5år tillbaka som jag älskar och har väldigt kul med, han är även min allra allra bästa vän.

Ja, vad mer? Jag har sportat en ganska stor del av mitt liv, provat på tennis och dans men det som har dominerat är handbollen, spelat sedan mitten av 6an och höll på ända tills för ca 2 månader sedan. Jag tröttnade helt enkelt, antagligen inte på handbollen i sig men på mitt lag och alla intriger som kom upp. Jag vet inte om jag skulle se mig själv som en "sporttjej", jag väger lite mer än vad jag borde och är av naturen väldigt lat! Ska dock antagligen prova på dans igen efter jul. 

Jobbar som frukostvärdinna på Hotel Hellsten vid rådmansgatan och ja, det är som det är! 
Går sista året på gymnasiet med inriktning grafisk kommunikation. Trivs sådär! 
Bor med mamma i blackan och pappa i Årsta.
Men jag är lycklig :) 

Isabella
 

@ Mama's playz

Ja, fortfarande inget plugg, bara ätit mat, lekt lite med min kamera som jag inte har haft på 2 veckor(!) och snart ska jag ta ett sköönt bubbelbad, men först lite oboy!

Mys

Onödigt #1

Just nu sitter jag och sjunger med i Anna ternheims låt Shoreline medans regnet strilar ner här utanför. Dessutom är det sjukt konstigt ljus ute, ser ut som man tagit kort i sepia typ. Fräckt.
Pappa plockar upp mig halv 4 för att åka till eriksdalshallen och kolla när hammarby tränar eftersom han ska skjutsa mig till mamma sen :) snäll far man har!

Alltså, jag har suttit i 40 min och försökt öppna mina dokument om naturkunskapen som jag har prov på på onsdag, men om det inte funkar är det väl inte mer än rätt att man låter bli att plugga? hehe.. det måste vara ett tecken.

Istället ska jag lyssna lite på bra musik och drömma mig bort som jag alltid gör, lite som J.D i scrubs, fast mina handlar alltid om samma sak, att jag är den som sjunger och att jag är en sjukt bra musiker.. i wish liksom. Men, jag tänkte att eftersom jag inte lägger in bilder så ofta eftersom jag b.la. inte vågar ta med mig min systemkamera ut på krogen så lägger jag in lite randoms som jag tycker passar så ni får nåt att kolla på. Kan tänka mig att mina texter blir liite dryga att läsa ibland eftersom dom inte innehåller så mycket intressant ;)
Here it comes:


1. Jag och Melle, världens finaste vän! 2. Jag och M<3 3. Haha, carro, jag och momo en anings på lyset 4. Bråkiga jeff som man ändå måste tycka om :) 5. Jag och katten :D 6. Jag och världens bästa vän Robin! 7. Min sjukt helvetes snygga vän Malin, trots att hon bytt stil litegrann så är hon fortfarande sjuukt snygg *avundsjuk* hehe...lyckis.


Jag ser ett regn som faller.
Isabella

PS.

Lyssnar på Aqua, snacka nostalgi!


kreativ, javisst (1 gång om året iallafall)

Ja, idag har man ju ådstakommit mycket haha.. Alltså, jag har typ inte gjort någonting, eller ja, ätit har jag ju gjort, as usual ;)
Nämen, jag har faktiskt plockat fram min kreativa sida lite och ritat, både ritat av M och mig själv (klyschigt ey?) men ändå. Ibland behövs faktiskt lite sådant med tanke på att vi i skolan alltid måste jobba på datorn mestadels, med PS, indesigt, illustrator och sånt. Må vara kul till en viss del men jag är nog mer måla-på-riktigt-tjejen och inte sitta-framför-burken-och-klicka-tjejen.

Dessutom harjag fixat med mitt hår litegrann, det är vanligtvis spikrakt och jätteplatt men kolla här:


Lyckades få det att ha lite volym åtminstone.
Jaja, intresseklubben antecknar?

Isabella

Farsdag va?

Gick upp halv 9 idag, på en SÖNDAG! men är det fars dag så är det, såklart farsgubben ska ha en frukost på sängen :)
Igår blev fail, fail, fail.. 150kr i sjön lixom. Men om sanningen ska fram, så var det ganska skönt att få sova eftersom jag inte har sovit bra på hela veckan. Så inget ont som inte har något gott med sig?

Idag är det slapp söndag, lite bakis faktiskt eftersom jag fick i mig en del medans vi förade iallfall, drinkar ftw!
Men jag ska nog göra iordning lite lunch snart och sedan hänga med mysiga mysen<3



Isabella

Treat och huset, haha lyckat?

Igår skulle vi först gå till treat, fråga mig inte varför, mest för att det kanske är ekonomiskt och bra? Men istället hamnade vi på limerick och det var hur mysigt som helst. Halv 11 spelar en trubadur där, nivet han som brukar sitta på drottninggatan? Sjukt duktig, spelade bla. wonderwall, U2's I still haven't found what im looking for och Take me home (west virginia)! Hur kul som helst, och trevligt. Ibland är jag bara inte på klubbhumör.
Iallafall så skulle vi ju på klubb ändå tillslut och hamnade på huset, vi var nog där i typ 2 min (slapp betala inträde även fast klockan va typ 12) sen såg jag både Leffe, kalle, nicke, janina och jonas, så medan M gick med sina kompisar till Temple så stannade jag ett tag och dansade, det var kul! :)
Sen gick jag låångsamt till Temple (hade klackskor, AJ!) och drog med mig M hem, tack gud för det! Jag var hur trött som heslt.
Iallafall en lyckad fredag.

Idag ska jag ut med Amanda, tjooho! bara ladda om! Men först ska jag se hammarby handboll spela champions league och kolla på pappa när han ser sådär liten ut nere på plan (Han är lagledare)!

P&K
Isabella

Kö för att få drömma?

Jag vet att jag inte är den bästa på att skriva men denna vecka har jag varit så sjukt trött! Har precis sovit 2 välbehövda timmar, hur skönt som helst! Men jag tänkte en sak om drömmar, tror ni inte att det skulle kunna vara så att när man somnar så får man stå i kö för att få drömma? Alltså, när det är många som sover på natten så drömmer jag iallafall mest framåt morgonen, det kanske är för att jag stått i kö ett ganska bra tag, och dom som inte brukar komma ihåg vad dom drömmer kanske var otåliga och aldrig orkar stå i kön för att få drömma? Jag tror att det kan vara så!

Anywho, jag ska snart äta några mackor och sedan åka hem till M och hålla honom sällskap när han packar, sedan ska vi ut :) Jag ska ha min superfina plommonlila/vinröda(?) klänning med stövletter, strumpbyxor, knästrumpor och min nya fina lilla partyväska ;)

Ha en underbar fredag gott folk!

Auf wiedersehn! (visste ni att tyskt blod rinner i mina ådror?) ;)
Isabella

*HäÄällLJjj* erhm..

Woho imorrn är det FREDAG :D tjoho!
Jag måste verkligen ta vara på den här helgen för nästa helg jobbar jag hela helgen, vilket suger för jag hatar att jobba som frukostvärdinna, det enda man gör är att plocka disk, och mer och mer, lägga upp lite skinka, städa, plocka mer disk och städa lite MER, usch! Får typ ångest när jag vet att jag ska jobba, it sucks man. Men iallafall, denna helg har jag planerat:

Fredag: Gå ut med M, ta en drink och kanske gå och dansa.
Lördag: UT MED MOMIEZ :D
Söndag: Göra frukost till pappa (farsdag ju), hur pigg jag kommer vara vet jag inte men det är ju bara fars dag en gång om året så..

Dessutom har jag signat upp mig för att vara med i luciatåget, hur det nu gick till eftersom jag egentligen inte vill haha. Till råga på allt skrev jag att jags ka vara lussekatt, hur fan blir man en lussekatt? Äh, det löser sig! :)

Nu måste jag fortsätta med min supertråkiga uppgift. Urb, yall know right?

Hard work work.
Isabella

:@

:@ Varför är alla de viktiga ämnena tråkiga? Vi har just nu projekt&företagande, det suger balle!


Nån dag, då!

Såhär in på kvällskvisten känner jag mig fortfarande väldigt trött, sitter och kollar på S.O.S familj. Där har de en ptroligt söt son som heter hugo. Jag själv är väldigt barnkär och tycker därför att det är ganska intressant faktiskt. M har 2 underbara småbröder som heter Emil och Dennis. Och jag måste säga att Dennis är den sötaste jävla ungen som finns, så sjukt gullig när han ska "flörta" och kniper ihop båda ögonen tills han nästan bajsar på sig ;) Han är ca 2 år. Åh, jag vill verkligen inte ha barn än men det blir nog jättemysigt när jag väl får barn, vilket jag absolut ska ha någon gång.

den lilla godbiten dennis, (mobilbild men ändå) så SÖT! :D




Hälsningar en smått galen och smygful
Isabella

17:14

Ååh, är så sjukt trött, har gäspat så jag trodde käkarna skulle hoppa ur led hela dagen!
Slutade 4 idag så det var också ganska segt.. anywho.
Har helt idétorka idag så ja. This is it!

Isabella

Mr.M

Med dig är jag lycklig! <3
Kärlek övervinner allt va?

Day one, check!

Ja, första dagen flöt förbi snabbt med en film och lunch på flavour.
Dagen topp hittils var definitivt att prata med My dear moomz, saknar henne som tusan!
Alltså, man tänker inte alltid på hur viktigt det är att verkligen hålla kontakten, även om man inte kan ses jätteofta så kan man ju iallafall bara höra av sig för att se hur det är. Man tar nog varandra lite för givet liksom.
Men jag är glad att jag har såna AWESOME vänner. Tack gud!

Idag ska jag s-l-a-p-p-a! Har sovit cirkus 1 timme inatt, snacka om att jag har vänt på dygnet haha.. Ja. Hehe. Så jag var ju inte så superpigg på att gå upp till skolan imorse, men a woman gotta do what a woman gotta do, right? Jag fick ju trotsallt lunch, och mat är ju vägen till lycka? ;)

Hörs snart.

En kort paus

Shit, imorrn är det SKOLA! det har slagit mig på riktigt nu. usch. URSCHela.. hehehe..
Nämen, när jag kom hem från M nu på kvällen (kan faktiskt slita mig därifrån om jag verkligen försöker) så såg jag att pappa hade satt upp en slags bokhylla fast snyggare i mitt rum som jag har velat ha jättelänge, åh va gulligt :D
Fixade lite med den, fixade lite tvätt och nu ska jag spela Platform Racing 2 på jesper.nu som jag typ har blivit beroende av! Sen ska jag nog nanna kudde :)

Sleep tight.
Isabella


Dan före domedagen

Lite så det känns, efter att ha haft lov i en otroligt skön vecka så börjar skolan imorrn igen.
Det är nästan läskigt hur snabbt man vänjer sig vid att vara ledig, mycket lättare än man vänjer sig vid att börja skolan igen. Suck. Men det positiva är väl att ju fler veckor som går, desto närmare JULLOV :D
förhoppningsvis ska jag och min mor och mina kära syskon då åka iväg istället för att fira jul hemma. Jag tycker dagarna före jul är supermysiga men själva julafton känns lite överreklamerad. Bara massa ångest över pengarna man lägger ut, är inte en resa bättre då?

Men äh, en kort sammanfattning av lovet:
Började typ underbart bra på fredagen när vi gick ut, Kalle fyller 18 (grattis igen), vilket johan också gjorde (grattis du med). Lördagen blev väl lite slacker dag som de flesta blev med lite "utflyckter" och dagar på stan, onsdag var det klubb onsdag som också var sjukt kul, kom dock hem runt halv 4-4 så dagen efter blev också mysdag. Fredags myste jag med mina vänner Andrea, Malin & Fanny i nälsta (där jag bodde när jag var liten) och bakade bullar och åt kebab och snackade massa skitsnack, hur gött som helst! Sen har jag hjälpt M's mamma med lite saker och hängt i Farsta 123 och myst, har nog bott här nästan hela lovet, hihi!

Ja, hoppas ni är lika nöjda som jag med lovet!
Isabella

Trotsallt bara en dröm

Ja, lite kvällssentimeltal sådär. Därför bjuder jag på lite mer poesi alá sockerisa.

Som om alla stjärnor på himlen skulle skina,
alla utom min
Som om alla vindar skulle blåsa milt,
utom min stormvind
Den som blåser upp mina känslor till ett stort kaos inuti
Tills allt det normala är en miniatyr av allt det jag ville bli
Trots att drömmar är så höga att dom kan snudda vid skyn
Är det trotsallt bara drömmar, sådant som passerar förbi
Men innerst inne slutar man aldrig att tappa sitt hopp
Om att en dag sätta sig ner, och vara nöjd med dit man nått




Isabella

Ny dag, nya tag!

Idag känns det bättre :)
Fick lite uppmuntran av min underbara M igår, så då blev det mesta bra igen!
Idag är det tillochmed sol, vilket absolut hjälper tråkiga tankar att försvinna.
Anywho, idag vet jag inte vad det blir av mig, blir nog mest att ta det lugnt och kanske någon film as usual när man e seg från gårdagen.

Men jag längtar redan till nästa helg då följande är planerat:
Fredag: (Hoppas) Andrea, Mallan, Fanny & Jag på 90's på Riddarkällaren, typ sjutk kul!
Lördag: Ut med Momo :D Världens vackraste flicka <3

Och föresten, har ni tänkt på en sak?
På hösten, tycker iallafall jag att känslorna man har får ett helt annat djup. På sommaren har jag mest glada känslor och grubblar inte så mycket över någonting egentligen. Men på hösten, då får man ett helt annat perspektiv på saker och ting. Det är nog positivt för min del, jag brukar faktiskt tycka att det kan vara ganska skönt att få vara lite nere, att inte alltid vara på topp! 

Med det sagt vill jag önska er alla en trevlig dag.

Med all min kärlek.
Isabella

OIÅAGHFiogf

Nu är det nog. Jag orkar inte mer. Och nej, jag är inte tpl men så jävla trött på allt skit!!
Trött på astjatiga och otrevliga "plast-mammor" jag e trött på att lukta päckobert efter att ha blivit nersprutad av champagne på en fest jag inte ens ville va på coh jag är så trött på MIG SJÄLV!!!
jag fattar inte att jag aldrig lär mig, jag har gett det så jäävla många chanser nu och ändå så fortsätter jag! Dom är inte taskiga, dom är inte tråkiga, dom är skitsnälla men det KLICKAR INTE. Det är mig som det är fel på, jag bara tappar latförmågan, självförtroendet bara dyker till bottens botten och jag är framförallt så jävla tråkig. FUCK ME, jag hatar mig själv.. Så många gånger nu, och här sitter jag, igen.
FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN!!!!!!!!!!!!!1


Jag fattar inte VAD SOM ÄR FELET!!!!!!11
..och jag vet inte om jag ska skratta, skrika eller gråta.


FAAAAN

RSS 2.0