we are shadows


cheek to cheek

Haha det här är ju helt sjukt! Ni kan inte ana vilken träningsvärk jag har idag trots att träningen igår inte var så jobbig, vi sprang ju men denna träningsvärk skulle jag tro motsvarar typ 2 timmars militärträning ;) jaja, fitness here i come! Sitter i skolan nu men har ingenting att göra så jag väntar bara tills 12 när M och jon-T kommer så vi kan äta lunch.

Idag ska jag iallafall hem till mamsibullen och det ska bli myysigt, spreciellt eftersom vi är lediga imorgon och M följer med. Sedan gott folk, är det bara 5 dagar kvar till Shanghai :D:D på söndag bär det av. (det är tydligen 20 grader och sol) YES!

Fridens liljor
Isabella


Alla tiders tokeri

Sitter för tillfället nerkurad i sängen med Anita Hegerland - Trollkarlen Lurifix på repeat, har lyssnar på den hela helgen, hehe :)

Idag var första handbollsträningen på flera månader, slutade strax efter sommaren om jag minns rätt. Det är med skräckblandad förtjusning som jag börjar igen. Det var ju så otroligt skönt att slippa ha alla dessa tider uppbokade där man MÅSTE komma och träna även om man inte alls hade lust. Samtidigt har jag ju en kärlek för sporten (ligger i släkten) och tycker det är otroligt skönt att ha tider som man ska träna eftersom jag har väldigt dålig självdisciplin. Så vi får se vart detta lider gott folk!

Isabella


Laget på eken cup :)

update

Hej från skolan.
Slutar om en kvar, skriva snabbt, jalla hem och byt om och sedan till hallen.

Later!

belive it or not, that's me

Jag har faktiskt märkt att jag börjar bli mer och mer mig själv igen. Det är inte så att jag inte direkt varit mig själv men jag förändrades så mycket så snabbt så det blev lite som en ny isabella. Förut umgicks jag alltid med kompisar, spelade handboll, hade snelugg som var mitt "trademark" och var hyfsat vältränad och hade nästan aldrig en sekund över. Sedan bytte jag frisyr, fick pojkvän så jag umgicks inte lika mycket med kompisar (misstag) och slutade också på handbollen, som jag spelat i 6 år. Jag vet inte riktigt vad det var som fick mig att förändras så mycket men jag glädjer mig åt att det känns som att jag kommer tillbaka mer och mer, jag umgås mer med vänner, luggen är tillbaka (på halvtid iallafall) och handbollen startar jag med igen på måndag. Kanske är det så att man måste testa vingarna lite för att inse att man trivdes precis som man var?



Isabella

RITMO

riitmo, ritmo de la noche, riiiitmo, ritmo de la noche! Hehe, det är vad jag lyssnar på just nu, riktigt klatchigt!
Kom hem från dansen för inte länge sen, och det var kul som alltid, men lite tråkigt var att jag hade så ont i huvudet och trött. Huvudet har sin anledning, ni fattar om ni läst mitt inlägg om skolan, säger då det. Ska bli ruskigt skönt att få gå på prao i 5 veckor, och sen gott folk, ta STUDENTEN! tjoosan. Ja, iallafall vet jag att jag är sämst på att skriva här men alltså man orkar inte om man inte har något vettigt att skriva, vilket jag inte ofta har men skriver ändåså jaa, lite kneppt. Men säg mig kära ni, vad vill ni läsa om? det blir lite lättare att komma på då kanske?

Tills dess, güten nacht mein kinder, nu ska jag klå jeffs rekord på tetris!
Tjyss /isabella


folk som säger att jag kan vara lite... annorlunda ibland, vad får dom det ifrån tro? ;)

rockaway

Jo såhär är det, solen skiner, kallt som fan men ändå, jag är pigg, glad och har en bra hårdag ;) LIVET LEKER! hehe.. ja, tyckte jag ska kompensera lite för alla deppiga whine inlägg jag skrivit men solen påverkar verkligen humöret, jag förstår dom som går i ljusterapi helt och fullt! Man går ju nästan under på vintern!

Idag slutar jag tjugo över 4 så det är la inte lika gött men ändå, har druckit en Frank's (energidryck, mums!) bråkat lite med folk och sådär så allt är bra.

Skriver antagligen mer ikväll!
Puss och sol
Yours truly, Isabella


Vad är det här för nåt då?

Ibland känns det som att jag har en personlighetsklyvning eller något. Nu ska jag berätta lite om mig själv så att ni kan förstå lite hur jag menar. Jag har länge, sedan ganska ung ålder känns mig mindre "smart" än de jag umgås med, alltså inte smart på det sättet att jag inte kan förstå eller så, men det känns som alla andra har mycket mer kunskap än mig, rent faktamässigt, och jag förstår inte riktigt hur. Det är en känsla som jag ofta fortfarande har men inte stör lika mycket, men just för det så älskar jag att få prata med människor som får mig att känna mig intressant och att jag faktiskt har något att komma med. Eftersom jag ofta känner såhär så har jag väl gömt mig lite bakom min humor, jag är ganska barnslig och flummig och inte så värst seriös så ofta. Inte för att jag gör mig till någon annan men jag antar att jag försöker kompensera med humorn. Men jag älskar när jag till exempel diskuterar med min mor om saker som får mig att känna mig mer "vuxen" och att hon faktiskt kan lära sig något utav mig. Jag brukar ibland låtsas, eller ja, jag är väl ganska vuxen på rikgit, men jag brukar i vissa sammanhang verkligen bete mig "moget" och sådär.

Å andra sidan är jag ibland den där 12 åriga Isabella som sover med Nalle (gör det fortfarande, tyck avd ni vill men han ryker aldrig), bara vill ha bekräftelse och kärlek och slippa allt ansvar. Jag har ganska svårt att ta tag i saker och fruktar för den dag jag verkligen behöver ta allt ansvar själv (tack gud för föräldrar). Så ena sidan av mig är den vuxna, mogna Isabella som blir lyssnad på och är intressant, den andra sidan är osäkra Isabella, 12 år, som gömmer sig bakom humorn och föräldrarna.

Vet inte riktigt vad jag ville med den här texten men det kanske förklarar lite min blandning av inlägg, djupa inlägg vs. flummiga idag-har-jag inlägg :)

Anywho, peace
Isabella

keffft

Fett kefft, jag är hemma idag, eftersom vi bara har en lektion och det kan jag göra hemma.. ska iväg vid två och fixa lite, men tills dess, vad ska jag syssla med? känner mig helt handelsförlamad typ, nicht kul. Dessutom lyckades jag inte ta någon fin bild på mig själv så ni får klara er med en från skansen för kanske tre år sen? Anywho, onödigt inlägg.


güten morgen

Nu sitter jag i skolan, börjar 10 över 9 egentligen men var här klockan 8 för en föreläsning. Helt ok ändå för jag kunde ändå inte sova inatt så lika bra att gå upp tidigt.. kommer väl dö om någon timme eller så. Ja, tänkte bara säga god morgon!


after while a crocodile

Somsagt, man gör allt utom det man ska, jag är fortfarande inte klar, haha! Men iallafall, jag tänkte dela med mig av mitt rum, hur det ser ut alltså! Det jobbiga är, att som på bilden är det städat, men det ser ändå stökigt ut, vilket egentligen inte är så konstigt. På bredden kan jag inte ens ligga raklång, alltså är det inte ens 1,6m brett, skulle gissa på ca 1,5m brett.. på längden är det väl lite mer än 2 av mig, så kanske lite mer än 3 meter långt, ja, ni ser ju själva.. välkommen till min värld!
(fotnot; bilderna gör inte att det ser mindre ut, snarare tvärtom)


kiss, hihi!

Jag gör allt utom att plugga.. as usual. Därför får ni ett kort jag tog när jag gick på toa (blir många toapauser när man pluggar, mee för att slippa plugga än för att man är kissnödig), här är då kortet med mina snygga raybans också *host*inteäkta*host*


började för längesen

Ja, igår fick man ju inte så mycket gjort.. blir lite så när man har en snygg man som hägrar, blir lite Snygg man > plugg, you see? :) Så jag tänkte sätta igång alldeles strax, gjorde trotsallt 1 av  frågor igår, alltid något. Fast helst av allt skulle jag vilja kunna trolla mitt rum rent och sedan åka iväg och svettas men ja.. plugget går väl före, är ju trotsallt bara 14 dagar kvar till Shanghai AHH!! jag drömmer nästan om snygga plagg, fina drinkar, massa kineser och jag som trängs där på gatorna.. jaja, det kommer, har ju lite framför mig innan dess.. skola :/ Alltså, jag har tänkt på en sak, hur mycket bra lärare hjälper, alltså i dom ämnen jag har bra lärare lyssnar jag, engagerar mig och sådär, och dom andra lektionerna, ja.. dom skippar jag lite då och då, nicht gut. Iallafall blev detta bara en stor smet av ord, tänkte därför lägga in lite random bilder också, efter dagens låt;

Veronica Maggio - Gammal sång 


1. Finaste paret (efter mig och M såklart ;) ) 2. Jon-T as we know him 3. Jag och Momz :* 3. Jag och M i somras




Tjüss meine kinder :-*


whos fault is it anyway?


fräckt hus i balckeberg :)

sunny day

Nu är det lördag, och jag ska strax börja plugga! Känns typ.. bra?
Iallafall så är jag helt slut i kroppen efter att ha tränat tre dagar i rad, från att träna 0 gånger i veckan typ, hehe.
Igår var jag på Jympa/Medel pass på F&S med Mellelicious och det var skönt, hade värsta fräsiga snubben som ledde passet, han hette Claes, häftigt värre. Det jag ska berätta var att det var en tjej där som var lika gammal som jag -+ett år liksom, och ibland när vi gjorde övningar när man skulle sträcka på armarne var det värsta busken under hennes armar. Det första jag tänkte var "uusch" och rynkade på näsan, men hallå? snacka om fördomar, man får väl ha exakt som man vill, det är väl inte värre än att min kära man har hår under armarna? Lite smisk på mig för att jag har sådana fördomar.

Anywho, nu måste jag sätta igång med religionen. Seya /isa

say what you need to say

Ligger här i sängen och kollar på efterlyst.. lite creepy när man hör om mord på götgatan liksom, fy! Men annars då, joo.. har väldigt ont i huvudet och känner mig sådär ilandsensam, om man kan säga så? Skulle behöva en famn att krypa in i och bara få ligga tyst och sniffa (läs; M's famn helst). Då skulle det kännas bättre. Däremot har jag också varit glad över solen som mot alla odds har hälsat på idag och förhoppningsvis imorgon, och dagen därefter osvosv.  Imorgon är det dessutom dansdags, tack gud för det ;) hehe. Iallafall, här kan ni hitta otroligt fina gamla fotografier, tips! Väldigt ytligt idag, så är det. Puss


tokeia

vart glad för det mesta idag.. men riktigt låg nu, ska inte förpesta alla glada nuärdetvår-människor. Hej.

always waiting for something lasting

Mitt Word på datorn funkar igen, tjoho! Knåpade ihop något lite sannings-funderar-krussidull-mojs, tja.. varsegoda!


Jag vill berömma er, ni med fastpräntade jag

Ni som är samma person när vi skiljs åt och när vi träffas nästa dag

Ni som drömmer men ändå vandrar livets väg med blickarna höjda

Ni som strävar efter mycket, men som fortfarande är så nöjda

Ni som kan sortera bort det ni inte vill ha

Precis som jag önskar så att jag kunde säga att Ni var jag




GOD NATT
MvH
Isabella


en dag, står oboyen på rad, en dag gör mackorna mig glad

så här ser det ut när jag kommer hem och äter mellis hos mor min :) *bloggnörd*



diademet användes idag också;

en tärna på din gungande båt

Sorg och rädsla, med gråten i halsen och svårt att förstå
blommorna slår ut i svartvitt istället för vi två
Det röda sveper runt omkring som en sammetsgardin
Inget lungt vatten kan dränka tragedin
Jag flyger iväg med kärlekslösa kärlekar pumpandes
Lågor som flammar men känns som is
Hjärtat som inte slår, springer utan kommer lunkandes
Jag somnar in i en sommarbris

sneaky

Måste bara smyga in en liten sak. För er som är trötta på alla ytligheter, här har ni killen som sätter tankar i ord - Kasper, min profet, gud och framförallt vän! Värt ett klick!

bussarna här utanför går ingenvart

Tjolahopp!
Idag var en riktigt sucky day i skolan, inget var kul, bara trött trött trött.. mera vitaminer kanske? Har gått runt och bara känt att gråten varit påväg hela dagen, utan någon speciell anledning, knäppt.
Men det hela blev bättre när jag kom hem till min kära mor, och eftersom hon höjde mitt humör något drastiskt så hjälpte jag henne i tvättstugan, vilket ledde till brödbak, strykning, dammsugning och sådär. (Lönar sig att vara snäll som förälder, keep in mind!) I vilket fall som helst så var det mysigt. Har pysslat lite också, fixat mitt diadem så att det fick en rosett, har liksom inte råd att köpa (hade inte ens 12 kronor till mjölk liksom, suck) såå.. men vadå, vem behöver köpa ett när man lätt knåpar ihop ett själv? Sedan så hängde jag upp min poj som jag gjorde med Momo på ung08 för typ 2 år sen? :) blev fint i köket!  O&A isabella


Pojen i köket, "fin"!



Så blev diademet :)


Dagens Låt:
Lars Winnerbäck - Timglas (Älska!)


Göran Päron, cupcake *schmack*


väldigt väldigt bra

Välkommen tillbaka luggen - mitt trademark :)

i can fly higher than an eagle

igår var supermsigt, M kom hit så vi mös,gjorde Tacos, kollade film, spelade spel och sov.. precis vad jag var up to igår.
Idag däremot ska jag först träffa Kasper (mysigtmysigtmysigt) Sedan ska jag hooka upp med mallanbrallan och sedan är det tjejmiddag på G. Helt okej lördag va? ;)  Ska dock vara i Ringen imorrn halv 12 för ett Jympa/Medelpass på F&S, men det är la gött? Tycker om att träna nu för tiden.

PEace Ma'flyers
Isabella (inte så gangsta trotsallt)

bounge bounge


a boy named Sue


4 av bilderna jag tog idag, blev inte så många eftersom hungern slog till och issa + tunnbrödsrulle = sant.


hundreds of miles and you cry like a baby

Güten morgen


Idag ska alla i min skola samla 100kr till ett barnhem i Lettland(?) tror jag att det var. Jag ska göra lite ärenden åt mamsi, dock inte idag. Så jag har hela dagen fram till 8 då dansen är oplanerad. Igår tänkte jag att oj va skönt att vara ledig, men sanningen är att jag blir så jäkla rastlös.. vatusan, fram till 8 liksom? klockan är inte ens 11.. jaja, får se vad jag hitt' på.

Kanske ska ut och fota lite, ganska bra ljus ute med snön och allt!

Fridens liljor
Isabella


På en fotorunda i höstas

feed us dumplings

Har ni också sådana personer? Såna som får er att känna er intressanta, som att ni faktiskt har nått att komma med? Jag har två, en är mamma och den andra kan vi kalla Hugo (fast han inte heter så). Mamma är bra, mamma är den som fått mig att trivas med mig själv och det finns ingenting jag inte skulle kunna prata med henne om, hon vet allt om mig.. ja nästan iallafall. Min bästis helt enkelt, och att hon just är min mamma är ju ett plus. Men Hugo är en annan sak, han är inte en förälder, mer en vän, eller han är mest Hugo. När jag träffar honom och vi pratar så känner jag mig som den mest intressanta personen i världen, han har den egenskapen att lyssna nåt så otroligt och det är så sjukt skönt att bara kunna förklara tankar och åsikter och olika syner på saker och ting och bara få någon som först lyssnar ordenligt och sen kommer med respons. Att han uppskattar mitt sällskap lika mycket som jag uppskattar hans.
Han är min "lilla tant", hehe. Alltså det är så att jag alltid önskat lite hemligt att jag ska stöta på någon, oftast tänker jag mig en kvinna i 55-60års åldern (vilket kanske inte är en tant men tant låter så gulligt) som jag liksom börjar prata med, vi pratar om livet och hon berättar om allt hon vart med om och hon är min hemliga vän, ingen annan jag vet känner henne, bara jag. Lite så.

Keep it fresh
Isabella


Ett tryck jag vill trycka (på tal om ingenting) 


copyright by me

true that

Hade tänkt skriva igår men det glömde jag som vanligt bort. Jag förstår inte, varför väljer snön att komma nu istället för i december när man faktiskt VILLE ha snö? Jag som alla andra tänker faktiskt klaga lite.  Visst det är fint med snö, men inte när det blir slask och när det ska vara vår istället, längtar nåt så otroligt efter att kunna gå utan värsta vinterjackan och fodrade skor! Dessutom tror jag nästan att trots att det blivit mycket ljusare att jag drabbats av en liten vinterdeppression, inte för att jag är ledsen hela tiden, men jag är så sjukt trött, jag är trött på morgonen, sover powernap när jag kommer hem (läs: typ 2 tim) är ändå trött, går och lägger mig tidigt men är ändå lite trött dagen efter.. IT SUCKS! har ju typ inte lust med någonting..  Hade jag fått susa nerför backarna i Italien så sure.. men inte i en slaskig storstad.  Så, ni kommer nog få höra mycket klagande från min sida närmaste tiden hehe, håll ut!

Peace
Isabella





Dagar till Shanghai: 25

you keep twisting my arm

Sitter i skolan och lyssnar på The Sound och känner lite ångest.. att det ska vara så svårt att få tag på en vägskylt! Får nog sno en.. hehe. Iallafall.. det är en liten hemlis vad jag ska göra med den, häng kvar så ska ni få se. Snart ska jag på lurre och har dessutom fått min studenmössa idag, tjoho! :)

School, music & food.
Isabella


to rest my imagination

Jag känner mig som världens tönt. Jag tänker typ hela tiden nu att jag vill bli "hiphopare" alltså inte lyssna på 50cent och 40cent å allt vad dom heter, min musik kommer nog vara den samma, men det är så snyggt med bara typ en keps, lite loose fit och lite mer färger.. känner mig så himla grå och tråkig för tillfället. Vad är problemet då? Jo det kostar så sjukligt mycket att köpa kläder, så innan jag ens hunnit till kepsen är jag ju ruinerad..  MEN JAG VILL HA FÄRG.. jag dampar på min garderob som bara är vit, svart och grå. Har köpt ett par lila skor och jag dyrkar dom, MER MER FÄRG.. *hysterisk* hehehe... blah.


iallafall... shanghai = shopping = mer färgglada kläder.. 1 månad, håll ut!

om ni ens orkat er genom första meningen så.. peace
Isabella


*Bild tillägnad Melle, good times ey?

as they follow each other up on the hill

Flipsyde - No More

From the womb to the world
From the world to the grave
From the grave to the heavens and my spirit
From the liquor to the drugs
To the police and the thugs
To my prayers and hope that he hears it
Little kids in the street
Never sleep never eat
Carry burdens of their mommas' and the papas'
To the hell on this Earth
Gettin' hot gettin' worse
Cause were cursed nobody can stop us
Take a look see the sights that I've seen
See the lust see the greed jealousy and killin'
Walk the walk that I've walked
All alone in the dark overtaken by this feelin' that I'm feelin'
Touch the hand that I've touched
In the night what a rush turning blue so could and breathless
See the bars and the chains on your wrist on your brain
Feel the pain of a grown man's death wish


Is this all there is cause I don't want it no more


That's right little mama just keep on walkin' to school
Don't stop and talk to them fools
Tryin' to holla while they sippin' on brew
Cause you're gonna lose
Got to stay focused keep your mind on your dreams
Don't get hypnotized by the bling
Deep inside you must believe and you'll succeed
Cause all we're given is a chance
They play the music and we dance
And ain't no way to make it last if we don't stop and listen
It could be over in a flash
When you killin' for that cash
Flip an Apache and blast 'em with Tomahawk missiles
Moqtada al Sadr Bin Laden Al Qaeda
They all multiplyin' and hidin' and George can't find 'em
And even if he did and killed them then another would come
We makin' enemies faster than we could pick up a gun

Is this all there is cause I don't want it no more

From my soul to my heart
From the ending to the start
In between it's an art and I live it
From one person to the next
All respect no regrets
If you next you got it then give it
Share a hug share the love
We can rise up above
If we try we can fly up to the heavens
All my brothers and my sisters
We can make it if we listen to each other
And just keep on

Is this all there is cause I don't want it no more
And I can see this change comin'



over

TYp inte kommit någonvart med mina läxor, har suttit sen 11.. suck.

when i locate you

Rejält ont i ryggen. Igår vad jag och my special girl i Albano, Kräftriket.  Vi simmade runt där och hade det gött.
Nämen skämt åsido. Igår var jag på massagekurs, och vet ni vad det bästa var? Att man fick massage själv hälften av tiden, snacka om G-Ö-T-T! ;)

Har inte gjort något nämnvärt denna helg förutom det, men däremot har jag haft lite tid att fundera. Enligt vad jag har hört, från människor i min närhet och andra är att många är "smådeppresiva" om man kan säga så? Alltså, det är många som ofta känner sig låga och likgiltiga, i våran ålder. Det får mig att funta på varför.. Jag menar, dom flesta av oss har det väl gott ställt, iallafall med tak över huvudet, mat för dagen och kläder att sätta på oss. Men det kanske är just det, dagens samhälle är så "datorfierat" (eget ord) så vi kanske inte får tillräcklig stimulans? Vi blir uttråkade = oaktiva = deppiga. Precis som jag har skrivit flera gånger efter dansen så får jag en lyckokick, och det kanske är exakt det man behöver? Röra på sig, inte bara sitta och få "musarm" liksom. Tell me if i'm wrong men det är vad jag tror.

Peace
Isabella


dancers anthem

Varje torsdagskväll vill jag helt kovertera till hiphopstil! Anledningen är då mina Dancehall lektioner jag tar. Alltså man känner sig fan mäktig när man står där i apställning och juckar till nån som sjunger nåt man inte riktigt hör exakt vad det är. Får liksom ett lyckorus och känner mig asball.. hehe. Känner mig dock mindre ball nu när jag tänker på att jag känner mig asball.. typ. Iallafall, dans var ett riktigt riktigt bra val, och att jag prickade en så rolig dansstil var ju bara ren tur.

Nu tackar jag dock för mig, är astrött och ska lägga mig och läsa lite.

We gonna show them ya'll move.
Isabella

you've been holding on for much to long now

Förlåt M, har några nya kärlekar

The Sounds, Veronica Maggio och Ida Maria


<3


suburban boys

nyfunna sjukasabraigalåtar *tipstipstips*

The Sounds - Teenage Battlefield
Ida Maria - Wherever you will go

(om ni inte lyssnar på The Sounds, DO IT NOW FFS!)


it's another day in paradise

Åh vad det är mysigt att åka bil när det är mörkt! Jag stormtrivs i bilen då..
Har precis varit hos min käre vän Andrea tillsammans med Fanny och Malin och fikat, skvallrat och myst. Alltid lika trevligt att träffa dom, vi är lite järngänget liksom, THA CREW så att säga ;) hehe.. skämt åsido, så är det mina barndomsvänner (oj så vuxet det lät). Jag, Malin och Andrea träffades när vi var två år gamla och det har varit vi ever since. Fanny kom in som en frisk vind i 7an och har hängt med sedan dess. Vi gjorde chokladbollar och drack avslagen Fanta, gött.

Nu sitter jag här och kvällsfilosoferar litegrann och ska snart läsa min bok "flickan som lekte med elden" som är den andra boken i Stieg Larssons serie. I lööv it. Snacka om bra bäcker. Iallafall, vi hörs nog imorgon.


Fanny och Andrea, Malin ville inte vara med på bild (fast hon e asasnygg..suck)

:@

håll ut, snart lov, håll ut, snart lov, håll ut, snart lov...... 5 fucking veckor AAAH!

i could do what i should

Länge sen när man hade lite för mycket snedlugg för sitt eget bästa. Eken 06 om jag minns rätt.
Good old days.


my walls of independence

Ja, tänkte lägga in denna ikväll, men jag kommer inte ha tid då så ni får den nu, även om det blir utan kvälls-filosofisk känsla just därför. (Ni som känner mig har säkert läst den förut men ingen inspiration just nu så vi kör på en replay)




Isabella

update från skolan

Har ni någonsin känt er så uttråkade och att tiden går så sakta att ni bara vill hänga er? Jotack, jag med. Sitter på filmkunskapen som borde vara ett riktigt roligt ämne, med rätt lärare. Nu går tiden så sjuukt långsamt så jag vet inte vad. 
Kan inte tänka på annat än lunch.

Men nu är det bara 8 veckor kvar till prao och sen STUDENTEN!  wooH! Fast.. 8 veckor. Bit ihop. Åjuste, Shanghai är ju på schemat också, inte så pjåkigt iallafall. PUSS

full clip

Ja, nu är det bara en kväll kvar tills skolan börjar, and that's tonight. Jag har blandade känslor inför det. Jag är en såndär människa som har fruktansvärt svårt för att vara ensam och framförallt för att vara rastlös. Så det där med rutiner och gå i skolan är väl lika jobbigt som det är skönt. Man kommer upp, man har saker att göra. Sen att det inte är så kul är en annan femma. Tacka då Jeff & Tobbe för att dom finns!

Idag gick jag upp vid typ halv 12 och åt frukost med M, sedan rörde vi oss till Friskis där jag tränade ett tag. Inte så bra på detdär med gym, så svårt att veta vilka maskiner man ska använda, men det gick bra med lite coaching från babe. Väldigt skönt att träna iallafall. Sen kom vi hem och fick lite lunch.. sen har jag mestadels kollat på Miami Ink och spelat Fifa. Får se vad kvällen mer vill bjuda på, har iallafall tetrafestisar, så det blir nog bra. Ingen dagens låt idag. + att nu när lovet är slut kommer jag nog skriva mera, förutom imorgon, för då är det råplugg som gäller.. suck.


Jag och Melle på Eken Cup (i mina mer aktiva dagar)


PUSS

down by the frontline

Ja, ska väl berätta om fredags.

Det var bestämt så att jag och Melica skulle till 90's för lite dans och en tidig hemgång runt 1, vilket lät bra för mig. Men sedan lyckades jag få med mig Mallan också och vi bestämde oss för att vi minsann skulle röja hela natten eftersom lovet ändå snart är över. Sagt och gjort.
Melica var för trött och bangade så Mallan kom med en flaska vitt hem till mig och vi fixade oss medans vi drack lite vin. Sedan bar det av mot 90's. Väl där träffade jag på två killar jag träffade förra gången jag var ute. Sedan hängde vi i baren ett tag tills stället kom igång och snackade med en jättetrevlig holländare som hette Tim. Där satt vi i kanske 1tim iallafall. Sedan började vi röja på dansgolvet med lite VodkaRedbull och cider i kroppen och hade sjukt kul. Drinkarna ledde till shots och på den vägen var det.
Efter ett tag stötte jag på Stefan som är min lillasysters bästa kompis storebror och vi började prata lite. Slutade med att vi vid 2 ungefär åkte hem till honom på efterfest (fick taxin betald, najs!) och jag var väl hemma vid 7 ungefär, när pappa precis gått upp. Dagen igår vill jag inte ens tala om. BAKIS.  Ja.. känner mig lagomt sugen på fest, hehe.. Så gick det väl om man ska fatta sig kort. Skitkul kväll som spårade.. inte lika kul dan efter.



Drick med måtta.
Isabella

every day's a new day

Åh, fyfan va bakis jag var igår, hemskt. Jag som aldrig blir mer bakis än att jag blir lite seg (pepparpeppar), spydde hela morgonen och fick leva på vatten fram till 5 typ. Usch! Men idag är det kalas, solen skiner och jag ska strax till gymmet för att träna lite, ska bli otroligt skönt!

Fredagkvällen kan jag berätta om lite senare idag kanske. Later.
Isabella

RSS 2.0