happy b-day myself

Tjoo alla bitchez and hoez.. eller vänta nu. Är jag för gammal för sådant "ghetto tugg"? Näää, fyfan man trodde alltid att man skulle känna sig så jävla vuxen när man var 19, men vet ni vad? Jag känner mig inte ett dugg vuxen. Det är en myt. Jag tror jag alltid kommer tänka att "när jag fyller 20, då kanske" och så fortsätter det hela livet ut liksom "men nästa år kanske". Men äh, inget å gnälla över?
Blev iallafall väckt tjugo i 8 imorse(!) liksom jag somnade 3 haha. Fick en finfin resväska och så fick jag en födelsedagsglass av melica, kalasbra! Dessutom fick jag köpa en frank's för pappas pengar, ba YES, VICTORYYY!! haha det rules att fylla år ibland.. förutom när man måste öppna paket inför alla *svenneblyg* anywho ska jag till Markus och mysa sen, det blir en bra dag tror jag! Kärlek till kasper som är där ute på haven och fiskar. Skivan du postade till mig var helt helt helt awesome. BARA bra låtar. det tackar vi för. Grattis till mig och fridens liljor kära vänner.


Utkast: Måste tipsa ...

Måste tipsa om en till sjukt bra låt (min favorit just nu) Anthony Hamilton - Pass me over. Glömde ju berätta att jag fyller år imorgon, haha, ofta jag glömde det. Men nu hann huvudet ikapp, här är en bild från igår på fina melica och mig :)



Yours truly!


highwayman

Nu har jag dammsugit hela lägenheten, rensat kattlådan(!) och druckit oboy = nöjd isa. Känner mig som värsta hemmafrun ibland men då påminner jag mig om att jag faktiskt är 18 och SKA göra sådana saker, sånt som vuxna gör. Då går det lättare. Föresten, måste tipsa om en jättebra låt Hoffmaestro - So into you it is good i tell ya. Nu är det exakt en vecka kvar tills jag åker, skräckblandad förtjusning. Längar tills jag står där i surfers paradise och ser mallan och andrea stå där och vinka :) DÅ kommer livet vara w-o-n-d-e-r-f-u-l. Däremot kommer jag sakna alla mina fina vänner här hemma, och Markus. Fina fina Markus. Usch, vi har aldrig varit ifrån varandra mer än 10 dagar, hur ska detta gå? Det MÅSTE gå. det kommer gå. fast det blir svårt. Nu ska jag nörda lite i PS4 och se ifall jag kan mixa iop nåt fint. På tal om fint, kolla mina nya tights (tänk bort min mongomin):




XoXo


yesterday

Åh det var jättetrevligt igår. Har dock inga bilder, får vänta på dom eftersom jag inte vågar ta med min systemkamera ut på krogen. Men medans vi satt på söderhof var vi nog 16 pers, the more the merrier, right? Nämen det var riktigt kul. Vi gick till the bridge sen men det var sådär, kul sällskap men det var alldeles för mycket folk och för mycket porr på dansgolvet ;) vart är alla gamla goa låtar som man kan twista till? *issa 80 år* Nä, housemusik är inte riktigt my thang. Med det så lämnar jag er for now. Frid!

that's it?

Hemma hos markus, as usual! Har precis varit hemma och skött om zoé lite och sitter här och väntar på min "födelsedagsmiddag" som vi ska ha idag här. Slottsstek med inlagd gurka och potatis *mums*
Anywho så blir det utgång ikväll eftersom jag snart åker bort (nästa söndag, hjälp!) och sådär, det ska bli himlans kul! :)  Det är nog allt jag har att berätta om. Heido

såder

Är hos melisia. Hon är kul. Jag lever. Heido

scary movie 3

Tjoho. Kollar på scary movie 3 på 5an. Ska se om den är någe kul ;)
Idag har jag vaccinerat mig igen (tack melica för att du följde med!), bytte mina converse till den låga modellen, åkte till markus så jag kunde cykla hem min cykel till pappa, ätit pizza och myst med zoé, som är min söta kizzemizze *FniZz*. Köpte nya skor också:

 



såklart skulle zoé vara med och fota, och nu myser jag runt i min "hammarby svenska mästare-tshirt"

Godnattiz

he has my heart

Kolla denna, han är sjukt duktig och SJUKT söt, im in love <3


i belive in miracles

Oj vad det blev inte som jag trodde! Skulle ju bara träffa melica och promenera lite. När vi kommit halvvägs på promenaden vid södra station stötte vi på Gutå, johan och olle som skulle till söderhof, så vi hängde gladeligen på ett tag och tog oss ett glas. Olle och johan skulle visst flytta till eskilstuna imorgon, sedär! (fick även med david till på lördag, kul!)
Sedan fortsatte vi till café fåtöljen där vi åt kladdkaka och tjötade, melica skulle sedan ta en outfit bild vilket blev till hoppbilder. Såklart kom en "fullis" och ville vara med mig och hoppa, haha, han garvade så jävla roligt!

Haha alltså den var GROV, därför den svarta ringen, är inte så känslig men fy, denna var inte ok ^^


pants on fire

Sak träffa melica ikväll, ska bli skönt att rensa tankarna lite, så himla mycket som snurrar runt i colan. Ni vet när man är resfebrig, nervös, glad, ledsen, rädd, osäker och inte riktigt vet hur man ska bete sig. Just nu är jag mest hungrig och lite smådeppig, vet inte varför, lite sån dag idag. Väntar på att pappa ska plocka upp mig, ska nämligen bo hos honom några dagar nu. Fyller år på måndag, men det känns obetydligt, vet inte varför, men jag ser liksom inte fram emot det, är mer likgiltig. Känns som kroppen behöver äventyr och nya intryck, är lite trött på sveriges vardag. Får se hur det känns ikväll efter melicapromenaden. Tack gud för att hon finns alltså. Saknar kasper också. Malin och andrea likaså. Hua.

man vill ha det när man inte kan få det, när man får det vill man inte ha det

Lite "look of today", lite blandat med webcam och kameran, hehe. Anywho, here you go sunshines;






Man ser vilka som är med webcamen ey? haha! Tröjan är från weekday och shortsen från carlings, lackleggingsen är från urban outfitters. Have a good one.

you will never know how it's like to walk in my shoes

Godmorgon. Nu ska jag ta tag i mitt CV, akon håller mig sällis i högtalarna. Vad ska ni göra idag?

that's it

Har nyss kollat på linas kvällsbok. Brukar inte riktigt tycka om svenska filmer men den är ganska söt faktiskt, rolig dialekt :) Nu ska jag kolla lite på so you think you can dance och sen prata lite med älskling! Säger godnatt för idag, puss.


min fina

sweeter than a cherrypie

Mysig dag. Åkte från Markus runt 11 in till jobbet och pratade med min chef. Sedan mötte jag upp melica vid TC och vi åt lunch, shoppade lite och pratade :) Kom hem och försökte skriva mitt CV på engelska, inte så lyckat, snacka om att det var svårare än vad jag trodde. Nu har jag precis kollat på 2½ men och håller på att färga ögonbrynen *tjejig*. Imorrn väntar fika med fanny vid 12 och sedan hem till far min.


haha, med färgen på ögonbrynen, ska tvätta bort den nu!


Fridens liljor
Isabella

mums

Hittade ingen partyklänning. Blev dock BH + trosor och ett par SJUKT helvetes bekväma och snygga shorts till australien, behövdes, för 99kr dessutom, rea ftw.  Efter det har jag hjälpt markus, johan och filip att måla i markus rum, det blir nog fint tror jag :) Imorrn ska jag inte till jobbet en snabbis för att prata med min chef innan jag åker och sedan ska jag byta ett par converse jag fick av min syster till den låga modellen. Sedan ska jag nog också knåpa ihop mitt cv på engelska så jag är beredd. Bara 13 dagar kvar, iiiiiiiiiih! :D



tack tack tarantino, you've done it again

Inglorious basterds igår. Jag hade hoppats på att den var jättebra eftersom den fått så fin kritik och sådär, och tacka gud, den var FANTASTISKT bra, tyckte jag. Speciellt dialogerna var jättebra, verkar som han lagt ner mycket tid på det och det tackar vi för. Dessutom älskar jag Kill Bill både 1:an och 2:an och man såg att det var tarantino som gjort denna film också. God work.
Men snacka om fail idag, vaknade liksom halv 2? ba WAAH? haha, sömn kräver tydligen mer sömn? Iallafall har jag fått i mig en snabb frulle, hjälpt till att plasta möbler hos Markus och ska snart in i duschen för jag ska byte ett par skor i centrum och kanske kika runt lite :) Skulle behöva en till partyklänning. Just nu ska jag bara försöka vakna till. Fy för att sova för länge :(


Yours truly
Isabella


tonight tonight it's me and you

Nu är det inte långt kvar.
Vaknade runt 11 idag, drack lite te och sedan duschade en snabbis. Markus ska göra om i sitt rum så medans han, johan och rosita var och kollade på färg och grejer så gick jag runt i skärholmens centrum. Första intrycket var att det var bra, men när jag gick runt ett tag så tyckte jag att det inte alls var så bra, mycket butiker men inte alls butiker jag gillar nästan. Köpte iallafall ett linne och lite trosor på topshop, ääälskar linnet!
Nu håller dom på att spackla och slipa här och jag sitter och bloggar som vanligt *hehe*. Ikväll blir det inglorious basterds på söderbiografen, ryktas om snitt 8,6 på imdb. NAJS!




sådärja

Jobbat sen klockan 7 imorse, nu: POWERNAP, sen kalas!

ps

ps. jag ÄLSKAR fiskbullar. nom nom nom

baguette boguette, potato potatoe?

Haha, alltså ni vet baguette? man uttalar det ju "baguette" alltså precis som det ser ut men min mamma säger "boguette" allstå verkligen med ett o, hon är lustig! När jag åker ska jag naturligtvis ha en reseblogg (som jag redan har skapat) hehe snacka om att längta, men jag tänkte kanske ha kvar denna så ni kan se lite mer festbilder och så? Resebloggen kommer vara mer föräldravänlig liksom. Vad säger ni? 



Älskar gottis, därför inbillar jag mig att detta är chips nu när jag har godislöfte.. hm, godislöfte, sååå 90-tal right? ;)


come on skinny love

Jaa.. att uppdatera varje dag gick ju ett tag ;) Nämen har verkligen inte haft något att skriva om och sådär såatteeh. Idag har jag hjälp mamma att handla eftersom jag ska firas imorgon litegrann. Sak snart städa och äta fiskbullar. Imorgon väntar först jobb med melica på hotellet (hon jobbar också där nu) och sen hem, duscha, laga mat å sen få massa gäster :) I brist på annat kan jag bjuda på en bra låt och visa vad jag klickade hem från chicy.se idag:



fina va?


Fiskbulledags. Mums.

day of today

Gó morron go morron kära vänner! Jag är nyvaken, eller ja "halvtimmesnyvaken" iallafall och meningen var att jag skulle ut och gå. MEN, kommer inte riktigt hinna det eftersom jag ska vara i stan vid 1 och knappt inte vaknat än *hrm*. Ja så är det iallafall.  Vid 1 ska jag möta mamsibullen och vi ska äta lunch tillsammans och så ska vi planera lite inför lördag då jag ska firas *hehe lycklig födelsedagsflicka* även fast jag inte fyller år försän 31a. Så är det när alla ska kunna samtidigt. Vid kl 5 ska jag möta ingmar på café string och sedan ska jag hem till M och mysa eftersom han bor i farsta och jag ska på kräftis i farsta imorgon passar det perfa! Awesome right? Stay tuned. Yours truly /Isabella



a secret of heart

En sångtext jag sopttade ur mig nyss :) Älskar när det bara kommer:

His eyes are on fire and his heart's of ice

Im a cameleont that's my disguise

He burned me before he burned me before, before


I can try to run off i can try to escape

I can try to stay tuned but it's already late

He burned me before he burned me before, before


It's a story worth telling, it's a secret of heart

I tried to tell it but wasn't so smart

He burned me before, he burned me before, before


Little boxes of lies and a handful of truth

I have been a bad girl, he wasted my youth

He will burn me again, he will burn me again, again


Det blir allt idag. Trevlig kväll folk!
Fina M igår!


aussieland

Åh, det är så tradigt att gå hemma nu när man vet att man ska iväg. Liksom olidligt nästan, förutom att jag har mina fina M här och att jag ska på kräftis på onsdag, annars OLIDLIGT. Saknar också Malin & Andrea så att jag nästan går sönder. Vart är bästa vännerna när dom behövs liksom? Jo i australien. Suck. Anywho. Det var allt.



Såhär cool ska jag vara när jag chillar galet i aussieland

redhead

föresten, glömde ju i min "mina-hairdos-over-the-year" serie att visa min ganska jätteröda kalufs:


inte mycket idag

Hej cupcakes :) Har inte bloggat idag eftersom jag inte haft lust eller tillfälle riktigt. Vaknade runt 12, åt lite frukost och duschade, sedan åkte jag och M med M's mamma och levererade lite åt en av hennes kundet och sedan ut på ekerö till Rosenhills musteri. Det är ett supermysigt ställe som har lite lunch, egengjord äppelmust och så kan man plocka äpplen, björnbär, sallas och tomater och grejer att ta med sig hem. Vi var väl tillbaka hemma hos M vid 5, åt middag och kollade massa på weeds (bästa serien) sedan åkte jag hem. Har suttit på balkongen och druckit te med mamma och pratat om allt mellan himmel och jord och nu sitter jag här :)


Jag vet att det är en herrans massa egobilder på mig från i fredags men jag vill visa en till som gör mig mer rättvisa;



Puss

hos Amanda

Hos Momo. Hon är i duschen och jag sitter här. Ska strax äta lite och börja peppa för ikväll. Kanske läggerupp en outfit senare. Puss.

Tonight's gonna be a good night

Godmorgon gott folk :)  Har nyss ätit pasta med fläskkotlett till frukost, kan det blir bättre?;) Idag måste jag hämta mobilen hos melica eftersom jag glömde den igår. Sedan ska jag möta upp Momo för att äta lite och göra oss iordning, sedan bär det av ut i natten!  Vad ska ni göra idag?


två bilder från igår snodda från melica i väntan på resten:



vi försöker se hårda ut ;)

Peace

hemma hos M

Har precis kommit hem till Markus. Det var väldigt trevligt hos kreger men nu har jag krupit i min mjukisar och tar det lugnt. Ska ju faktiskt ut imorgon också, men då med Momo :) Bilder kommer när jag fått bilderna av Melle. Godnatt!

gokväll folk!

Ska med melica till hennes vän ikväll, vet inte riktigt vad det är för tillställning så jag kör på enkel look och mer detaljer :)





mycket looks idag, inte pallat annat. PUSS

Dagens look

Ångrade mig, var lite för kallt med bara linne och shorts, kör på en enkel vanlig outfit istället:



Linne från gina, Jeans miss sixty, scarf från shanghai, klocka triwa by tritoni och armband made by me :)


im on it

Har precis ätit lite lunch, innan dess har jag varit på banken och fixat lite inför resan. Ganska mycket att hålla reda på you see.

Såhär ser jag ut idag;


haha lite konstig bild men mitt nya linne iallafall:) 100kr på MQ, rea fo shizzle.

here i go

Fullt upp idag! Trodde det bara skulle bli en tripp till vby för att hjälpa mamma välja täcke men sedan blev det stan, lite shopping och lunch. Köpte en fin tröja och mamma köpte lite stuff sådär. Nu har vi tvättat massa (sen kl 6(!)) och bokat min biljett till australien :D Åker den 6:e september, 18:40 lyfter jag från arlanda. TJOHO!

Köpte lite prylar på pärlshopen och pysslade ihop detta: 
riktigt nöjd


oj

haha, skrev dammsugde, najs ;) ska också kolla biljetter till australien idag! Awesome.

oh happy day

And im up. Redan. Drömde att jag försökte köpa en cola och ville betala med en tofs. Kanske nåt undercover message attt jag trotsallt är ganska fattig? haha. I dont know.
Idag är iallafall en fixardag, eftersom jag så sällan är hemma kommer jag inte ens ihåg när jag t.ex. dammsugde sist, kinda äckligt. Så idag ska här städas, tvättas, gå på promenad, gå till banken(!) osv. KUL?


*FnIiiZz*


hhehehehe..... melica rycker en dvärg i håret? :O

en drucken mor?



btw, såhär såg det ut när jag kom hem till mamma för några dagar sen.. hm, har hon typ rånat viking line eller är hon bara rik och generös? Nu är ju dock allt slut. Vart några riktigt dimmiga dagar. Over

en drucken poet?

Jag har ju trotsallt en ganska kreativ sida hos mig, IBLAND. Jag har alltid gillat att skriva, och inte då noveller och sådant utan fristående texter. Dock har det blivit dåligt med det på sista tiden, jag vet inte varför, kanske har jag varit för lycklig? Om det nu kan göra att man skriver sämre.
Det fanns en period då jag befann mig i något slags livsskede, jag började väl utvecklas till den person jag är idag. Under den tiden kände jag mig väldigt ensam, förvirrad och osäker, som många andra också känt/känner. Då skrev jag texter i hejdundrande fart, dom i stort sätt bara sprutade ut ur mig. Oftast handlar dom om att drömma om något. Nu kommer dom ibland när jag sitter med gitarren, dom kan komma på 5 min, en helt klar låttext, dikt eller text. Det är en sida hos mig jag uppskattar och som jag aldrig vill ska försvinna.  Tänkte faktiskt bjuda på några favoriter, några svenska, några engelska:

Trotsallt bara en dröm

Som om alla stjärnor på himlen skulle skina, alla utom min
Som om alla vindar skulle blåsa milt, utom min stormvind
Den som blåser upp mina känslor till ett stort kaos inuti
Tills allt det normala är en miniatyr av allt det jag ville bli
Trots att drömmar är så höga att dom kan snudda vid skyn
Är det trotsallt bara drömmar, sånt som passerar förbi
Men innerst inne slutar man aldrig att tappa sitt hopp
Om att en dag vakna upp och vara nöjd med dit man nått



My walls of independence

Of all nights, this isnt the same
I cant put my finger on it, but something have changed
I can feel the dark with stars shining so bright on me
Like they want to tell me something, want to show me the wind
It blows my head, realeses me from headache for a while, open my eyes
I can remember that thought, of life inside my box, my box of independence
No one can come inside, sometimes i take a glimt of whats outside
Like this night, when winds blows on me, through my walls of independence.


You arent someone i know, i dont call you by name
Dont think youre worth something, couse i dont put worth in winds
But someday, if only for a moment, ill show you me
If you notice or not i dont know, maybe you dont want to see
Maybe you want to remember me as you thought i was supposed to be
But it dont matter to me, its you decision, its not like i care, anymore
My love for you is another story, now is now, that was before
But whatever i try to tell myself, my walls are about to fall

My walls will fall


Lever för drömmen

Den känslan kommer aldrig tillbaka
Men minnena påminner oss om det vi en gång ville vara
Den tiden då en dag var ett liv, ett liv var lycka
Man levde dag för dag, ganska dumt kan man tycka
Nu ska du bli stor och klok, lyssna på storebror
Han kan livets knep, du ska vandra i hans skor
Ensam där på vägen ska du finna dina svar
Svar på frågorna om vem du en gång var
För friheten blev du berövad på för länge sen
Där instängd i ditt inre lever du för drömmen


Det var några, kanske kommer upp lite fler här då och då. Tanken med bloggen var ju att få blotta min tankar och få respons. Men nu har den gått och blivit mer ytlig, jag orkar inte vara djup varenda dag. Hoppas det är ok.


lurreburre

Lunch på ikea är inte fel! Köttbullar<3 Nu har vi dessutom fixat lite här hemma hos markus och ramat in några bilder jag tog i kina som han ska ha i sitt rum, det blev faktiskt jättefint! Men jag längtar mer och mer bort, till att glida runt på min framtida longboard och framförallt återförenas med Malin & Andrea (saknar enormt).

todays list

Fy vad skönt det är att sova när det regnar, då slipper man all dåligt samvete för att man inte går ut i solen. Idag har jag typ no planz at all förutom att jag ska hem och äta middag med mamsibullen och henke. Ryktas om spaghetti och köttfärssås, inte helt tokigt! Blev dessutom bjuden på kräftskiva på lördag, mye trevligt, bara jag inte blir sjuk (hypokondriker). Anyways så hörs vi lite senare, ciao bellas.


the end

Blev bio också, nyss hemkommen. Public enemies. 4 av 5 toasts, riktigt bra. Godnatt.

back on track

Okej, i was wrong. Ung 08 var inte riktigt för oss, det var mest småflickor som hade alldeles för mycket urringning och som hade massa sltatueringar på brösten och kinderna. Visst, lite kul att kolla runt men vi gick och åt myslunch på fridays istället. Nu: Powerking och internetsurf.

heido


ung08 gstars

Tjo alla Guzzar och GangstarS*
Jag är ny frukostäten och ska snart hoppa in i duschen för idag gott folk, ska jag till ung08.. jajaja jag vet vad ni tänker men hey, det kan bli kul! Dessutom ryktas det om ison&fille ikväll och det är ju inte helt fel! (melle?) hehe, så ja, vi kanske ses där?

Fridens liljor.



update

Blev inget fiskande, istället har jag åkt longboard, snacka om KUL! Det ska lätt bli mitt första mission i australien, skaffa mig en longboard och bli pro. Issa the longboarder, awesome.  Langar en godnattpuss till er alla *SMACK*

Power King cola

Sitter hemma hos Markus. Som vanligt. Idag har jag varit och hälsat på alla på Reklamdoktorn och tog med mig fika *Snela flikan* :D Tyckte att dom behövde lite fika där! Anywho, ni som inte visste det (typ alla vet det) iaf så vaccinerade jag mig eftersom JAG SKA ÅKA TILL AUSTRALIEN!! Liksom whaaaaaa... Mallan & Dea here i come. Visum är klart, vaccinera mig är klart, jag fyller snart år och bara biljetten saknas! fatta va ballt, dvs. om jag inte dör av någon läskig insekt där ;) Det var allt, snart ska jag äta thaitakeaway och sen fiska med Myssi, Johan och kanske moa. Livet r gött. Over and out.





days in pictures






lördag - hard work work

Lördag = hard work. Har inte kunnat sova riktigt på två nätter nu, är helt slutkörd eftersom jag dessutom började jobba 7 imorse. Men däremot har jag fått bada och så har jag vaccinerat mig! (mot vad kanske ni tänkter? wait and see babes) Har tagit en ipren mot huvudvärken och ska snart få lite flintastek så kanske jag är på rätt spår, jobbar imorgon också.  Ahjuste, ska ju ge er tips på lite bra bloggar:

Melicat - melica är största katten jao
Kappe - mer under ytan, sjukt bra skit, LÄS!
Malin i Australien
Andrea i australien

LATER


skärpning

Förlåt för crappy uppning, skyller på väder och jobb, ska försöka ta tag i detta och minst uppdatera 1 gång om dagen?  :) Tänkte iallafall visa en väldigt försenad studenbild!


dumma blogg.se som förstör kvalitén, här är jag påväg till champagnefrukosten :)

you've got to pump it up

Haha alltså min pappa har börjat prutta så mycket, vet inte om det beror på åldern eller de tyska generna? som att tyskar pruttar mycket? eeh. Anywho så la han värsta möken i köket, typ "lägga möken i köket, SÅKLART!" ni vet petterlåten? haha fyy..

Måste bara få klaga lite på jobbet, alltså själva jobbet i sig är väl helt OK om man inte började HALV FUCKING SJU på morgonen.. liksom money i need men fan behöver ju lite sömn också ba give me sömn? Märker ni att jag inte sovit n¨t inatt nästan? Flummat hela dagen! Har två dagar..... tills jag e ledig 4 dar och sen jobbar igen -.-  Försöker psyka mig själv och sjunga "money money money" om och om i huvudet, verkar dock inte fungera.

Iallafall, wanna send my love to my austrailans Maleen and Aundrea (typ så det lär låta på engelska?) hehe.. Och til my brother in crime Kasper, you'r in my head dude (ses snart? abstinensabstinensabstinens :S) NU ska ni få slippa mig, bye loves /Isa to the fucking tired bella


Smygis;
Dagens låt:
Leona Lewis - Bleeding love (Efter och töntigt i know, but i can't help diggin' it G's)

RSS 2.0