i guess that's how the future's done

Jag ljög förut, personalfekken var int förra veckan.. DEN ÄR IDAG! woh. Vuxenissa är på g. Har varit ledig både igår och idag så jag är utvilad. Först äre lunch med melle som väntar och sedan hem och fixa mig lite, vi ska vara på hotellet (där jag jobbar)  vid 5, sen är det middag och boule på schemat och 21.30 är det fri dans. Haha asså melica skrattade åt det hela dagen igår och jag måste väl hålla med om att det är lite fnissigt. fri dans. jahaja!

sitter just nu och dricker te och lyssnar på Nelly - Must be the money. ahah snacka om nostalgi, kommer ni ihåg hans lilla plåster han alltid hade på kinden? HEY, MUST BE THE MONEY!!! jag diggar den iallafall whatever you all basterds say wha wha wha. Jag längtar tills jag ska till thailand. Vore asanajs med lite sol och ba chilla lix äta god frulle utomhus i solen å ba glida ner till playan och stoppa fötterna i det turkosa vattnet. 30 dagar kvar.

Måndag och tisdag är föresten mina första dagar på H&M! Ska bli späännande, lite nervig bara. Men så länge prins salami och apple moosen följer med så är det nog lugnt. Dom brukar liksom ha koll på läget sådär. Träffade föresten en på H&M igår som var på samma informationsmöte som jag inför jobbet på H&M och han var supertrevlig, hoppas jag får jobba med honom nån gång. Så om ni vill träffa mig så hänger jag i västermalmsgallerian mån&tis mellan typ 10 och 18!! jag kommer säkert stå där bakom kassan å se ut som värsta kom och hjälp mig haha HJÄLP nää det kommer gå bra.. man e ju bäst! ;) Fy vad jag babblar *babbelmaja* ska nog hoppa in i duschen snart så man e lite fresh. Kan ju inte träffa min girlfriend som värsta äckelmajan *överanvänder namne maja* HEJDÅ!


jag och melle för minst två år sen? hehe.. SMÅ

im only gonna break your heart

jag er hungrig... SUPERHUNGRIG

*ledsen hest*


sen en tid tillbaka, har jag varit trött

haha jag är så fail. Man vill fan skriva så fort man säger att man inte ska. Och åt helvete om ingen läser.. får väl läsa min egna jävla blogg då! haha. SVÄRMORSAN. Nä.. imorrn äre personalfekke.. typ NÄR blev jag så vuxen? personalfest lix.. vad hände? Skulle egentligen sova för typ 2 tim sen men det blev inte så för att... det inte blev så.

Blir ni någonsin avundsjuka på er själva? Jag blir det när jag blickar tillbaka.. jag var så kreativ och skrev så mycket.. det har bara försvunnit. Eller så tar jag mig inte tid, jag vet inte vilket. Känner mig exakt som Melissa Horn sjunger i Sen en tid tillbaka. Alltså typ ordagrant. Har tom köpt nya möbler fnizz. här är iallafall två texter jag hittade längre bak i bloggen som jag diggar leit, whatcha think bitches?

"Jag är så trött på min syster som säger sig vara tjock,
på alla de meningslösa orden som ändå bara glöms bort
trött på att känna mig maktlös i den värld vi lever i
och att allt och alla ska passa in i en kategori
På att jag drunknar i alla tankar jag inte hinner tänka
och att det inte är någon annans tankar jag får dränka
och till sist så är jag trött på att jag faktiskt är så trött
jag klagar istället för att uppskatta ögonblicken jag har mött"

 

"En vän långväga härifrån är påväg tillbaka
han som stillsamt viskade till mig vem jag ville vara
han som lärt mig om självinsikt
och om vad som verkligen är mitt
för det här inom mig kan ingen ta ifrån mig
något vackrare än vad någon kan föreställa sig
något som har fått mig att lita på den jag är
han som vandrat, vänt om och snart är här
  (igen)
så jag tackar dig hjärtligt för vad du gjort
Kanske ett strå i stacken för dig, men för mig något så stort"


asså haha, kolla min snygga kondomfleezeluva. hAJJ FAJJV


slut

nä vet ni.. nu lägger jag ner det här med att blogga. Ger mig ingenting alls. Får se om jag kommer tillbaka i framtiden.

lalaland

palla att man ska upp 04.30....... ligger och försöker komma på mysig ny musik jag kan lägga in i min mp3.. några förslag?

I MIN FANTASIIIIII

i brist ¨på FANTASIiii (rullar vi runt bland mjuka kuddar). Har varit på tjejmiddag och det var AWEzome, mallan är mästerkocken i stövlarna och ingen kunde stoppa och oss när vi rullade fram sen, förrätt, varmrätt och efterrätt, så jävla rätt. Alla hjärtans dag imorrn ba whot men aja får väl se vad som h'nder,, är iallafall hos min man och vill sova men dom ba spelar tvspel och jag vill inte direkt klä av mig och krypa ner lix *galen naken tjejTYP* nää vetniva.. ni får lite pix från nyår sålänge på mig och min kvinna :)

*klickklick*

bbb

Hooola people. Jobbat idag, det gick asabra och asasnabbt. Men det tär på en att gå upp såf ruktansvärt tidigt.. ändring på det när jag ska jobba på H&M ;);) Träffade Linnea, Therese, Malin och Andrea för en fika på 60 och det var på tiden, har inte träffat Linnea och Terese sen Australien. Mycket mysigt. Nu väntar jag på att min mor ska komma hem så jag får mysa med lite te och prat! (haha läskigt, hon ringde precis när jag skrev detta)
Nä... mer intressanta saker har jag inte att skriva om. Fridens gott folk


H&M

Jag kommer hädanefter inte jobba enbart på hotellet utan även på... tamtadam H&M!!! :D Grattis till lilla mig hehe..

come out and share it

Yo. Tänkte ge er en go låt som tilltalar mig. Jag har tänkt på en sak. När jag fastnar för artister är det som en intensiv förälskelse, det är väldigt mycket ett tag, sen helt plötsligt ba *BOM* tröttnar jag för ett tag för att sedan återupptäcka samma artist/band/whatever. Jajaja.. sluta tjata isabella. musik hit och musik dit (mitt liv består nog minst till hälften av min kärlek till musik) SLUT. här kommeren



Och här sitter jag just nu och lyssnar på just denna låt med ett glas nyponsoppa. Ibland är livet gött va?;)


one love, one life, one passion

ÅÅH hallå der!
Idag har jag lekt med melica, robban och trolldeg. Hehhe.. Nämen har jobbar idag och bajsat typ.. Kul dag! Actually är jag riktigt nöjd hittils. Mumsar på groddar *nyttig* och fixar till mitt cv inför intervjun på H&M imorrn. Håll tummarna allihopa!
Ikväll har mamma och jag tjejkväll = färga ögonbryn + fransar, färga mammas hår, fixa naglarna å lite så. Ja ni vet ;) Föresten, skar mig på ett glas idag på jobbet som var trasig och DET KOM BLOD! Meeen... det som e jobbigast är att det svider som F-A-N. Ledsen hest. Nu ska jag fortsätta och sluta skriva blaj ba. Tja!


RSS 2.0