...

Känslan kommer tillbaka ganska ofta nu för tiden. Sitter ensam hemma och gråter. Jag vet inte riktigt vad det är men jag tror det är någonslags dragkamp mellan att inte vilja växa upp och att faktiskt växa upp. Jag har svårt att formulera exakt hur jag känner i ord men jag tror att det svåra är att acceptera att nu vet jag inte hur framtiden kommer se ut, jag har inga säkerheter, allt hänger på mig. Å ena sidan njuter jag av att jag faktiskt vattnar blommorna utan att dö av uttråkning å andra sidan vill jag bara slänga mitt huvud i väggen på grund av all förvirring som råder därinne. Varför kan jag inte bara bestämma mig för nåt och liksom stick with it? varför kan jag inte bara klara av saker? Varför måste jag få ont i magen varje kväll innan jag ska jobba, varför kan jag inte tycka att det är helt OK att jobba? Varför kan jag inte ta tag i saker över huvud taget? VARFÖR ÄR JAG SÅ JÄVLA BLÖDIG OCH OBESLUTSAM? herregud, ursäkta!







australia here i come?

Nu är jag sådär lite orolig i magen. Jag har väl i stort sett bestämt mig för att åka till australien och jobba, iaf i 3-4 månader OM jag lyckas fixa allting ganska snart eftersom jag vill vara där när mallan och dea är där. Men fatta vad kul det vore, även om man får ta något "skit-jobb" eller whatever, hela grejer blir ju ett äventyr. Nu ska jag bara fixa visum och grejer, sen är jag (förhoppningsvis) påväg i augusti! Väntar bara svar från dom två små damerna nu. HOPPAS! aaah!

onödigt? ja.

Satt just och kollade igenom mitt album där jag har alla bilder på mig själv här på datorn och kom fram till att jag haft en herrans massa frisyrer och färger, dock finns inte alla dokumenterade men tänkte bjuda på några :)

 
först körde jag snedluggen, detta var kanske 2006


körde lite lugg och mörkt hår, medans jag körde lite indiestyle på kläderna, funkade prima


Blev någon slags orange kalufs efter det, allt på utväxt (misstolka rätt)


Sedan blev det långt och fint (vill ha så nu men mitt hår är lååångsamt)


Back to blonde, körde kalufsstilen lite till, denna gång i en blond variant


Sen blev det, jaa.. detta :)


lite back to basics


snedluggen igen..


nu ser jag ut såhär!


Peace

ben thomas, ezra, emily posa

Har nyss sett på Seven Pounds, igen. Den filmen är nog den bästa filmen jag sett, Will Smith må vara med i scientologerna och han må ha gjort dåliga filmer som hancock osv. Men, man måste ge honom en eloge för denna film. Jag har suttit och gråtit som ett barn och är fortfarande simmig i huvudet. Tack för en bra film.

Tänkte faktiskt lista mina 3 favoritfilmer (det skiftar lite men just nu):

1. Seven Pounds



2. Pursuit of Happyness (också Will Smith)



3. Shawshank redemption





Tror att jag grät till alla tre faktiskt. Watch and enjoy. Peace

This one's for allie

Sov till 12 idag, tror att det behövdes! Fast nästa vecka jobbar jag 6 dagar i rad i frukosten, Lord have mercy liksom ;) Tycker nästan det är skönt att det är regnigt och blåsigt idag så att man inte får ångest för att stanna inne.
Ååååh, melica ringde igår och gissa vad jag ska få göra? Hennes moster är ståupp komiker och den 28 augusti ska jag gratis få gå på ståupp kamp mellan norge och sverige, HUR KUL? :D Ska träffa trollet på torsdag också, kanske robban å kalle med, very najs.
Just nu håller jag mest på att dö av hunger och vi ska åka och äta thaimat till lunch. Sålänge lite like and dislikes:

Gillar:
-  Att markus mamma är så petig med mat = massa god mat hela tiden :)
- Att få sova ut, så stööört VÄRT!
- Att diadem finns så jag slipper få damp på min lugg.
- Att mallan å andrea verkar ha det sjukt nice i australien
- Malins piercing

Gillar inte:
- Att malin och andrea inte är hemma
- Att jag inte är hos malin och andrea
- Att jag är så fattig och att man måste jobba för pengarna



ser så otroligt muppig ut på bilden, love it!


PEACE


here's the smallprint

Ännu en gång är jag SJUKT trött efter jobbet, jag är verkligen, verkligen inte gjord för att jobba :P Haha skulle nog bara sitta och äta onyttigheter och kolla på tv om jag fick ;) Nä, jag väntar faktiskt på mor min som jag ska ut och promenera med (hur jag nu ska orka detta) och sedan handla lite mat. Total absolut skrivkramp. Lägger in lite bilder från öland :)









Over and out


rap das armas

Sitter hemma just nu med lite mjölk och känner mig oförmögen att göra middag, jag är så SJUKT trött, nivet sådär trött i kroppen och knoppen men inte sovtrött? That's me. Tar igen mig framför tv:n och kollar på Annapolis på 5:an efter en slitig morgon på jobbet imorse. Åh, orkar inte ens skriva. Peace


the truth, and nothing but the truth

Sådär, nu har jag satt på lite stämningsmusik. Tänkte faktiskt, om det nu fortfarande är någon som läser(?) skriva lite mer ingående istället för att bara blaja och lägga upp bilder, även fast det är kul förstås. Just nu råder någon sinnesförvirring inuti min kola och jag pendlar från tårar till gapskratt utan att ha PMS, detni!

Utanpå - Ja, ytligt värre.. saker är som dom ska, jag håller skenet uppe, jag är ju inte den som är den.
Inuti - Herregud vilket mess. Det är ungefär som en stormvind i mitt huvud just nu, i min kropp i allmänhet egentligen. Ni har kanske inte missat att två av mina bästa vänner är i Australien och ska stanna där ett halvår? Jag vet inte varför detta påverkar mig så mycket, såklart jag saknar dom men jag har fler vänner och dom kommer ju hem igen, jag tror att det beror på avundsjuka faktiskt. Jag önskar lite att jag följde med, fast jag inte vill plugga vidare just nu. Det är där det skiter sig lite. Jag vill så hemskt gärna bort, BORT! så sjukt trött på... nånting, vet inte ens vad, allt?
Jag har aldrig kännt någon större lust att flytta hemifrån, väldigt bekvämt att bo hemma. Har aldrig riktigt längtat "bort" heller, förutom på lite skidsemester i alperna eller kanske en solsemester någonstans. Men efter studenten så bara huxflux fick jag världens längtan, och jag vet inte ens vart. Jag vill bli vuxen, jag vill flytta hemifrån, vill utomlands, vill bort bort bort och lite till. Jag vet inte vart egentligen, eller hur, eller när. Jag har alltid velat vara barn, inte växa upp, inte ta ansvar men nu, jag vill mer än så, jag vill bli en individ, någon särskild, någon som är någon, på mitt egna vis.


"Som om alla stjärnor på himlen skulle skina, alla utom min
Som om alla vindar skulle blåsa milt, utom min stormvind
Den som blåser upp mina känslor till ett stort kaos inuti
Tills allt det normala är en miniatyr av allt det jag ville bli
Trots att drömmar är så höga att dom kan snudda vid skyn
Är det trotsallt bara drömmar, sånt som passerar förbi
Men innerst inne slutar man aldrig att tappa sitt hopp
Om att en dag vakna upp och vara nöjd med dit man nått
"

:av mig

Ja, när jag fått ur mig det så kan jag säga att jag haft en kanondag med melle, 5 av 5 toasts, kononkul! *tummen upp*



even though

Alltså kolla skumt väder:


Jag trodde sannerligen att det var domedagen när hela himlen lös upp och var som en sjukt stark lampa, det blev jättevarmt och regnet bara föll som att någon hängt ett vattenfall över oss.. herregud!


tur att vi då har en mysig balkong med tak: (här även min käre opa (farfar), inge och mor)



Ps. har ni märkt att kameran är tillbaka? ;)

majsan, müsli, mårten

Hemmafrun isabella uppdaterar efter en kväll i tvättstugan!
Haha det är så typiskt mig, jag skulle gå från tvättstugan och så tänkte jag att nu ska jag INTE gå i en vattenpöl och blöta ner hela foten, så tittar jag åt sidan i 1 sek och vad händer? jag trampar RAKT ner i en vattenpöl... suck. Äh somturva så hade jag på mig tvättstugeoutfiten, dvs:

1. Flipflops alt. foppatofflor
2. Leggings/mjukisar
3. slackertröjan
4. bulle mitt på huvet (hehehe en sån man äter NOMNOM)






Åh, mina grannar har fått kattungar också, som bor precis vid tvättstugan dessutom, kommer bli mycket tvättat nu ;)


he's a copycat, trying to steal my soul, hes to fat to rock'n'roll

Sitter och diggar till Copycat - copycat som är otroligt fräck, och ännu en gång fasar jag inför morgondagen, måste jag ha världens bästa vänner - och sedan skiljas från dom i 6 månader? Nä, vetuvad! Fikade med bullisarna idag, dvs. Mallan, dea och fanny (och lite jonte på slutet men han hör inte till min bullskala). Skrattade så jag fick ont i magen, vilket gör det ännu svårare att jag ska vara utan dom.. säger bara ve och fasa men jag har såklart min underbara fina otroligt fräsiga och mysiga vän melica (som dessutom efterlyses? vad hände med att ringa när du kom hem?). Anywho, jag har liksom inte så mycket att dela med mig av men kan lägga upp lite bilder som beskriver mina dagar litegrann.. så kan ni ju gärna fråga om ni undrar något. 












ps. schizo väder?

money makes the world go round



RSS 2.0