Höstromans

Åh, ja! I fredags var jag då barnvakt, vilket var jättemysigt men herregud så trött man blir, däckade vid typ 10, både jag och Markus. Men på lördagen var jag piggare, kom hem typ 10 på morgonen och höll mig på mitt rum (min mamma hade någon läskig snubbe här) ett tag. Sedan åkte jag till staden för att köpa en present åt MELICA som fylle 18! HURRA!
Så det skulle såklart bli utgång. Så jag, melica, dennis, tobbe och robin håård tog oss till nivå för att föra lite, sedan gick melica, dennis å robin till viperroom och jag och tobbe till toxic. Det var askul, dansade i typ 2,5 tim till halv 2 då jag blev ashungrig och mötte upp Markus å hans kompisar erik, filip och jonas. Fick en korv med bröd och en festis, VÄRT!
Och igår bara tog jag det lugnt, mest för att jag knappt kunde gå på mina fötter efter att ha dansat i 2,5h i gögklackat, aouch!

Och idag hade jag en lektion men eftersom vädret var så fint nu när jag kom hem så gick jag ut och fotade lite :) hur mysigt som helst! Snacka om skönt väder, helgad vare hösten gott folk!

Dagens låt;
Beatles - Let it be



Fridens Liljor

Achtung; Freitag!

Fredag, tack äntligen liksom ;) Nä, sanningen är att det har gått snabbt!

Måste berätta vad jag drömde, jag tyckte iallafall det var skumt.

En tjej i min klass och hennes två kompisar hade tagit mina hörlurar när vi tältade och jag frågade om jag kunde få tillbaka dom, då sa hon att dom va hennes. Jag sa: "På Mammas?" och hon sa: "Din mamma är en crackhora", och jag sa:"Men jag menade inte så, jag ville bara att du skulle lova." Knäppt.

 

Nu ska jag iallafall snart iväg och vara barvakt efter 1,5h "powernap", sköönt!

 

Föresten, hittade en CD som jag hade glömt i min resväska när vi kommit hem från Miami. Den fick jag när jag handlade på urban outfitters och hade massa okända artister, därifrån kommer dagens låt;

Matches - wake the sun

 

Isabella


poesi alá isabella frank

Ja, eftersom det inte ska bli så enformigt + att jag inte har så mycket annat för mig för tillfället så tänkte jag bjuda på en text jag skrivit för ganska länge sedan, men som har kommit att bli lite av en favorit av min små textstycken jag knopar ihop ibland. Vet inte varför, men den ger mig en ganska ärlig känsla. Men tolka den som ni vill.


"När stadens ljus faller och förvandlar den svart
då drömmer jag mig bort till ett annat ljus
när den gråa vardagen blir till den mest sammetslena natt
då drömmer jag om din stämmas mjuka brus
ja när vårt Stockholm är grått som så många gånger
när livets vardag fortsätter tränga sig in
fortsätter vi sjunga på våra sorgsna sånger
och än en gång vaknar jag med önskan att du var min
igen
"


Isabella

Suck för morgonpigga elgubbar

Haha, alltså mm så mysigt. Idag ( min lediga sköööna onsdag) så tror ni inte dom kommer klockan 08.00 och ska sätta in bredband så jag är tvungen att gå upp och dom borrar så öronen bara vill gå sönder? eehehe.. livet är underbart!

Nämen sanningen är att det var bra, har hunnit skriva våran projektplan och så har jag varit ute i det fina vädret, (påväg till McDonalds) :$ och klockan är bara halv 2, underbart.

Så idag ska jag vara kvar här hos min man, åka hem och äta mysmiddag med mor min och ta det lite lugnt bara så jag är laddad inför helgen. Då sker följande:

Fredag: Skola, sedan barnvakt hos Markus pappa, vi ska passa hans söta småbröder Emil & Dennis och sedan mysa på hans våning (Han har ett helt eget våningsplan med kök, badrum och sovrum, Lyx?)
Lördag: Utgång med födelsedagsbarnet Melica
Söndag: Vila inför nästa vecka ;)


MvH en väldigt snygg isabella ;)

Känns bra att detta är det första ni ser av mig, men vafan, lite får man la bjuda på sig själv. Inte sanT?

Pain in my fucking white ass

AAh, alltså herregud. Gick i skolan til 4 idag och vad mer kan jag säga än att det är pain? För att få er att förstå;
1. Vårat klassrum är fyllt med ungefär 30 surrande datorer som gör det omöjligt att andas p.ga. dålig luft + värmebölja.
2. Detta gör att det osar svett i hela rummet 24/7 vilket INTE är helt najs.
3. Det finns personer, ej nämnda vid namn, som gör dagen oolidlig, det spelas tecno/houseblabla(?) på högsta volym medans ett visst gäng sitter och fnissar med det jobbigaste skrattet i världhistorien.
4. Vår lärare som vi har 75% av dagen luktar dessutom hon väldigt väldigt illa, det + punkt nummer 1&2 = PAIN!

Kul, i denna miljö ska man sedan helt fokuserad sitta och skriva om religionen och kulturen i antika Rom, ja, men goodluck liksom!

Okej, ja, jag går media vilket är samma sak som väldigt slappt om man jämför med andra men HALLÅ? jag är lat, tycker inte ens min inriktning är särskilt kul så det suger anyways :@

Så, nu har jag fått ut mina aggressioner för idag. Imorrn är jag ledig, solen skiner (sken iallafall förut) och jag har fått mat och kärleksmumskaka så jag är nöjd.

Loooove tyra. (Top Model ftw)
Isabella

för(troll)ande ögonblick

Jag vet att jag har skrivit 100 inlägg idag, (okej snarare 3) men en sak slog mig för ett tag sen, allt kan förändras på ett ögonblick.
Ena sekunden kan man sitta och må hur bra som helst, livet är underbart, medans nästa sekund så kan allt falla samman. Typ, ett exempel, du kan sitta i skolan, så ringer någon och säger att din mamma har dött. Du bara faller. Helt sjukt! Jag är så jäkla nojig att nåt sånt ska hända. Eller ja, jag är nog mer nojig att the grudge ska komma och ta mig, men näst efter det.


Btw. Så satt det en man framför mig på tunnelbanan idag som såg exakt ut som ett troll, kort, tjock och med världens största näsa, alltså en riktigt STOR näsa. Saknades bara fluffhåret och en svans!



och dagens låt är;
Bob Dylan - Don't think twice it's alright


Sleep tight.
Isabella

Tidig morgon, sen kväll?

Lite från i lördags.
Åh fy, att gå upp vid 05.45 på en lördag för att åka och jobba är inte det roligaste kan jag ju säga.
Men i ottan klev jag upp och gjorde mig i ordning för mitt ärofyllda jobb som frukostvärdinna på hotell Hellsten. Ja, kort och gott så gick det väl bra förutom vissa komplikationer då. Men det jag hade sett fram emot var kvällen, för först skulle vi fira min lillasyster som fyllde tonåring = god middag! Sedan skulle vi ( Jag & min man) till Harry B James där vi skulle träffa Momo, Jonny, Carro och Robin m.fl. för en bandit unsigned "konsert".
Väl där så väntade vi, och väntade lite till, och liiite till och när dom inte hade börjat 30 min efter sagd tid så gick jag & Markus.
Kvällen spenderades på Toxic istället och trots mitt opepp efter Harrys så blev det en bra kväll med dans :) allt tack vare mackan!

Men utanför Harrys stod denna fräcka jägermeister bilen;

(dock tagen med sugig kissmobilkamera)


Isabella


En casual måndag.

Hallå eller! Ja, det är så då att jag har en annan blogg också (metrobloggen.se/sockerisa), där det finns mer "tankar" och texter som jag skrivit i mina dagar, så jag kände att det var dags att skaffa en mer casual blogg, där jag kan skriva mer om min vardag och sådant, mest för mig själv så jag kan gå tillbaka och minnas allt roligt(?) som förhoppningsvis kommer hända! Så jag säger hej till er och ni är välkomna att följa min blogg om ni känner för det :)  

Isabella

RSS 2.0