hallå pucko

Okej, lite kanske då hehe..
Ikväll vankas 90's och faktiskt så pallar jag inte bry mig om jag slösar pengar, vill man ha kul så vill man liksom, nämen alltså ja. Mallan å Melle (kul nog) blir mitt sällskap :)  Ska dock inte ha för höga förväntningar men roligare än att bara sitta hemma tror jag, eller ja, vet jag.. iallafall om man jämför med nu, sitter här i soffan där jag har suttit ett bra tag.



Have a good evening my lof's
Isabella


no. no. NO

im bad bad bad. Orkar inte och vill inte skriva, so i don't.


On and on she goes

Tänkte ge lite låttips, mina favoriter går alltid i perioder, men tänkte ge lite olika tips;


Alphabeat - Fascination
M.I.A - paperplanes
Anna Ternheim - Me and You
Anna ternheim - I say no
Lasse Lindh - du behöver aldrig mer vara rädd
Lisa Miskovsky - Still alive
tegan and sara - sweet november
Mando diao - Never seen the light of day
Flipsyde - Tulips
Gentleman - True love
Kent - Socker
Adolphsson & Falk - ifrån


Som ni ser, en salig blandning av favoriter. Enjoy.




You better be for real this time

Sitter/ligger här i min säng eftersom jag kanske ska jobba imorgon så får man ju inte vara uppe FÖR sent.. man vill ju göra bra intryck!
Kände faktiskt för att skriva lite nu när höghus låghus dårhus spelas. Hade tänkt att skriva om vad jag har gjort sedan sist men det känns inte alls som att det är det jag har lust att skriva om, istället tänkte jag bara låta mina tankar flöda ut.

Har ni någon gång kännt att även om ni har massa bra vänner, pojkvän, flickvän, fin familj osv. så är ni ensammast i världen? Även om jag har massa människor omkring mig så känner jag mig ensammast i världen. Ingen vet vad som pågår inuti mitt huvud, inuti mig, i mitt inre. Mitt hemliga imperium där jag väljer sanningen, lögnen, lyckan och sorgen. Och att försöka vara glad åt någon annan. Det är inte min starka sida.
En av mina största rädslor är ensamhet, jag får så ont i magen bara av ordet. Fy. Jag kan vara ensam om jag vet att någon kommer hem under natten, men om jag ska vara ensam hela natten tills nästa dag, då bryter jag nästan ihop.
Men samtidigt, att vara ensam - vilket ilandsproblem?

Isabella

2100

Gud jag vet, jag vet.. har typ inte skrivit någonting på flera dagar.. eller rättare sagt, jag HAR inte skrivit någonting på flera dagar! Men är det lov så är det! Kommer inte skriva mer idag heller tror jag, fast det visar sig.

those were the days


friday im in love

Åh skönt att lovet är här :) eller ja, egentligen skulle jag varit i skolan nu men vatusan, vill man ha lov en dag tidigare så vill man.. jag har ju trotsallt tvättat å lite så *duktig*
Solen lyser, en rolig kväll är planerad.. det är LOV! 


Ha det bra pumor
Isabella

It's a silly thing to start to swim on your way down



Jag sitter på 4an, riktning radiohuset, mitt mål är marikas. Har mina feta wesc lurar med grymt ljud, då pumpar Tegan and Sara - Sweet November i öronen och hela stadens silhuett blir till en kuliss, nånting som inte finns på riktigt riktigt ni vet. Jag sitter där och hör historien i mina öron medans jag ser på det vackra drömlandet som bara schwishar förbi mitt framför mina egna ögon. Att man kan finna sådan harmoni och se något så vackert på en stadsbuss halv 8 på kvällen mitt bland gamlingar som luktar salami och lök och skrikande småungar, det är pure happiness.

Dagens låt (såklart)
Tegan and Sara - Sweet November

Lev livet, det är så värt det.
Fridens liljor




När tröttheten tar övertag

En liten "vers" som jag kluddade ner i Italien för kanske 1 år sen? Skrivit om den lite dock.


"Jag är så trött på min syster som säger sig vara tjock,
på alla de meningslösa orden som ändå bara glöms bort
trött på att känna mig maktlös i den värld vi lever i
och att allt och alla ska passa in i en kategori
På att jag drunknar i alla tankar jag inte hinner tänka
och att det inte är någon annans tankar jag får dränka
och till sist så är jag trött på att jag faktiskt är så trött
jag klagar istället för att uppskatta ögonblicken jag har mött"

PEace

kokiri forest

Har ni någonsin tänkt på dom som är ensamma? Jag har det, och inte för att jag har värsta mesta kompisar och sådär men jag har ju iallafall så det räcker. Men tänk dom som ingen vill ha, vissa vaknar ensamma, går till skolan ensamma, äter ensamma, åker hem ensamma, somnar ensamma. Det är inget fel med det om det är något som man valt själv, men dom som är ensamma mot sin vilja?  Jag vet att alla människor kanske inte riktigt passar tillsammans men man tycker ju att alla borde ha någon.
Nu vill jag inte säga att jag altid är snäll mot alla, för det är jag inte. Det finns folk jag inte vill äta lunch med och inte vill åka med och då gör jag inte det. Men man kanske ska ägna en liten tanke åt dom som faktiskt inte ha någon kompis, utan att ha valt det själva.

Kanske därför det är så skönt att flytta eller att börja i en ny skola, där ingen har en aning om vem man är, så man kan börja om?

i have no clue!



Hursomhelst

A J M I N R U M P A !

Alltså okej, spinning är överglamoriserat, visst, det var ganska skönt och sådär men (AJ!) min rumpa tog fan mer stryk än benen, snacka om hårda sadlar, herre min gud liksom. Men ja, nu var gymkarriären igång, hoppas på att träna på lördag igen, idag har jag dans. Dessutom har jag religion just nu och är måttligt road.

Jag förstår inte hur alla orkar komma upp på morgonen, inklusive jag själv. Det är typ omänskligt tidigt att gå upp innan klockan 7. Speciellt med ont i rumpan! Iallafall, i have to study.

Smell you later


Fit for fight

Åjuste, snart slutar jag, sen ska jag spinna på Friskis&Svettis, skönt! (men lite läskigt)


Imperiet - Höghus, låghus, dårhus

Denna låt sätter sig gärna någonstans inuti mig varje gång den kommer på mp3n,läs texten, den är så sjukt bra. 
Kanske en av de finaste låtarna jag vet, eller ja, den som sätter sig mest.


Jag stinker bortslösade timmar
Mina vänner luktar uppgivenhet
Nere i centrum snackar de om bilar
Och fotboll och fyllor och dealar
Tippar och hoppas på att göra ett lyft,
och slippa vara där man egentligen är
Rulltrappan och hissen är det
enda som går uppåt här

Bland höghus och låghus och dårhus

I pensioghettot går de levande döda,
där ber de sin sista bön
Hoppas att kanske nångång till slut
det hittar en släkting hit ut
Och ungarnas skrik från gatan
är det enda tecknet på liv,
förutom gänget utanför tobaksaffären
som är fulla och drar runt i en bil

och allt är som vanligt hos de ensamma
Kärringar med matkassar från Metro
skyndar hem till spisen och barnen
TV'n står på, lyser upp det grå rummet,
hon undrar om hon långsamt blir galen
Hon tänker på hettan som fanns hos dem förr,
en orkan har blivit en bris
Han sätter på videon istället för mig,
hennes tårar fryser till is

Och allt är som vanligt hos de ensamma

Ungarnas skrik från ingentinggatan
är det enda som händer, på de hopplösas gränder
På söndag ska bilarna tvättas för satan

Så allt blir som vanligt hos de ensamma

usss

Åh fy, kollade på "hemförlossningar" i en dokumentär på 5an, den som säger att förlossningar är vackra, så NEJ. Alltså okej, kanske om det är en egens barn men inte att bara titta på, herre. Iallafall så säger jag godnatt nu, godnatt!

Dagens låt;
Alphabeat - In the jungle

purr

Wohoohoho, nuhar jag köpt mitt friskis kort, hoppas jag tränar nu också! Skolan suger, kort och precist, nu slipper jag whina om det.

Jag längtar så mycket tills Fredag då Jag, mamma, Jocke, Henrik, Fannie(?) och Jannica ska på improvisationsopera eftersom min kära bror fyller 28 :) Jag älskar improvisationsgrejen, har varit på impro.teater och impro.schlagerfestival och det är sjukt kul! Hade jag haft mer tid hade jag kanske också ägnat mig åt något sådant. Men för tillfället nöjer jag mig med att titta på.

Min bror fyller tjugoåtta
Då har man lärt sig dricka med måtta
Tänk ändå att han är så stor
Så stor så stor min storebror


(vink till kasper också, han e ju också en av mina små läsare)

and deeper so

Into the jungle, there's lions and monkeys and elephants, lalala.. Hehe, lyssnar på en nya favoritlåt, Alphabeat - In the jungle riktigt bra :) *tips* HAr precis failat på mitt prov i Grafisk C men vad gör det om 100 år när allting kommer kring? Idag ska jag iallafall köpa mitt efterlängtade gymkort och fika med Kasper. Ska bli mysigt att få prata med en sådan vettig person ;) Ja, i'll be back.

God Morgon folket!
Issalicious


just have to

hihi hittade denna bild på mig från min syster 25års fest vad glad jag var (och brun!) kan det vara 2 år sen nu?

allt är sagt, luften är ren



bilderna jag fotade idag, *vink till mina få läsare typ malin, andrea, patrik, momo å melica, hejhej!*

all i want is pangpangpang

Jaha, då var det som vanligt. Är hos far min och han tjatar om att jag ska skaffa jobb så att jag blir arg sen blir han snäll och bjuder på godis, man vet ju inte vad man ska tro! Iallafall har mitt humör banat upp och ner idag, kanske beror det på att jag är av kvinnligt kön eller att jag bara åkt känslomässig berg och-dalbana idag?  Nu ligger iallafall zoé --> här brevid mig och myser, det värmer i hjärtat! :) imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att köpa gymkortet som jag inte fick köpa idag för att deras datorer inte funkade, tji fick jag för att försöka bli fit for fight liksom!  Anywho, måste plugga lite till grafisk C imorrn, prov på tryckeri, KUL.. Haha fyfan vilken whinare jag är, få för mig, vad vill ni läsa om? Mer musik, mina texter, mer bilder (som jag kommer lägga in ikväll) eller nåt annat?

Dagens låt:
M.I.A - paperplanes

crap

Åh, alltså den som älskar måndagar måste vara psykiskt sjuk eller något. Vi kollade på film tills 1 igår och somnade väl runt halv 3.. fyfan för det. Jag är hungrig och trött och inta alls pigg på filmkunskap och historia, vem kom på måndagar? TVI! Men jag intalar mig själv att jag inte får skolka denna vecka utan att jag ska hålla ut tills lovet.. får väl se hur det går :/ Sugen på 90's och vodka redbull med mallan å dea :( 

Stay in school
issa

heihei

Åh, jag vet att jag e keff på att skriva, men har inte haft inspiration nog. Alla hjärtans dag blev helt OK, var barnvakt och sedan åkte vi hem och mös, man blir så sjukt utmattad av barn *gammal* men haha ja.. blev ingen drink alltså, men det gjorde inget :)  Eftersom jag ska börja träna på Friskis så har jag köpt en bok som jag ska skriva i när jag har tränat, typ hur det har gått och sådär, najs huh? Får se hur det ska gå, är sjukt motiverad iallafall! Alltid någonting.

Jag, M och Rosse var i NAcka idag och kikade runt och åt goda räkmackor mm, gottis. Nu ska vi bara mysa och kolla film och äta godis som vi har inhandlat.. känns lagom.

Later
Puss

I got to pump it up

Nu är det lördag igen nu är det lördag igen, lalalalalalaa.. OCH alla <3ans dag, men det är mindre viktigt.
Igår hade vi filmkväll hos mallan och det var mysigt mysigt mysigt, hade tänkt åka hem lite tidigare så jag orkade upp till stan idag men har man trevligt blir klockan gärna 2, halv 3. Lika bra det med tanke på hur pank jag är :(
När jag kom hem igår från mallizen så var mamma och mammas kille hemma, dom hade rökt inomhus.. Jag har inget emot att dom röker, det är deras ensak men jag tycker det luktar så fruktansvärt äckligt, och i mitt rum, fastnar på mina kläder.. inte okej. Uach.

Idag kan man tänka sig att jag ska skriva om alla hjärtans dag men tji, det tänker jag inte, ett jippa som jag inte förstår mig på. Istället kan jag berätta att jag ska vara barnvakt åt söta Emil och Dennis och sen förhoppningsvis ut på en drink bara. En lugn lördag helt enkelt! Mysigt.

Föresten, filmen vi såg igår var Lost in translation och jag kan faktiskt itne förstå vad alla tycker är så bra med den, den var liksom medioker genom hela filmen, inget som höjde spänningen någonsin, när den var slut vare ba "men, det har ju inte hänt nåt än". Men som tur var hade jag gott sällskap och päron mer att dricka, mums.

Fyfan, alltså snart ska ni få mera djupa inlägg, promise.. men det är svårt attt alltid producera.

Keep it up sålänge
Isabella

take another piece of me

Har inte direkt ådstakommit någonting ännu :) Men ska strax iväg och handla lite för jag ska minsann få tacos till middag! Och mammas kille kommer och äter med oss (spännande!). Sen blir det nog movietajm med Mallan och Dea ikväll, hur mysigt är inte det? :D Alla undrar ju vad man ska göra på alla hjärtans dag, jag ska då romantiskt nog vara barnvakt tillsammans med M åt hans två småbröder, men dom är så gulliga så det gör inget :) Sen kanske vi ska ut och ta en drink bara, känns lagom. Tycker inte om hajpen runt denna dag faktiskt, jag förväntar mig inte ett smycke eller så iallafall.. önska sig nåt på alla <3 dag? Nej, det ska man inte.

Iallafall, ska kila nu, hoppas ni får en fin dag

Aloha cupcakes


Say it again

Tänkte skriva igår men blogg.se verkade inte vilja låta mig logga in. Var iallafall på dans igår och hängde med sean, som är min danslärare ;) *cool* .. inte. Iallafall kändes det imorse, var svårt att ställa sig upp, den som säger att dans inte är träning, EAT MY SHIT!  hehe.. idag är jag iallafall ledig men ska skriva lite om Casablanca till filmkunskapen, men jag har ju hela dagen på mig :) Skriver mer sen.

Puss

Religionskunskap

Åh fy.. när man drömmer  att man har sovmorgon, då är det fan illa. Jag är så sjukt trött, och hungrig! Dessutom sitter jag och jämför religioner.. kul? nej. Men äh, ledig imorrn, snacka skönt. Later


a-ha

Tänkte att eftersom jag är i skolan där jag har de falsta av mina arbeten kunde jag passa på att visa ett till, uppgiften var att göra ett singelomslag till a-ha- cosy prisons. Och här är mitt;


SKuhla

"Jag blir oinspirerad och lessen, av kraven och stressen, jag lever för stunden, precis som du"

Typ så jag känner nu, citat från vem? Lasse såklart! hehe.. Alltså jag lever verkligen bara för stunden, planerar typ ingenting mer än en ag framåt, orkar inte tänka på allt som ska göras.. suck. Men that's life, snart tar jag studenten, så jag fortsätter drömma.

Hihi pusss

Dagens låt;
Band of horses - Salt lake city

inet 1337

Lekte lite i PS istället, är sjukt n00big och testade bara göra om några bilder:




Walk into my life

Ibland så undrar jag varför det inte är så många som läser min blogg, men jag påminner mig själv att jag mest skriver för min egen skull! Tycker det är så knäppt med alla tips om "skriv om en sak så att fler som gillar samma sak hittar till din blogg osvosv." Men om man vill skriva om allt då? ska man inte få några läsare då eller? Jaja skit samma, hej min lilla läsarskala på ca 4 pers *vinkar*

Gick hem från skolan idag eftersom jag inte mår någe vidare.. spydde och blödde näsblod imorse, så kan det gå.
Men efter en macka och lite Laleh i lurarna så är det bättre.. ska skriva lite mer om Amerikanska revolutionen -.-

tål snegaD;
Laleh - Call on me



Later
Isabella

everybody goes... Zzz...

Är sådär omänskligt trött, men vill inte ta en powernap för då somnar jag inte sen, men vill inte sova än heller för då kommer jag vakna igen mitt i natten och vara jättepigg.. i-landsproblem alltså.  Så istället sitter jag här och spelar onlinespel och lyssnar på Lasse. Får se om jag lyckas hålla ögonen öppna.


Dagens låt;
Lars Winnerbäck - Jag är hos dig igen




Puss
Isabella

Creds: Mallanbrallan

By me

Kom på att jag klagar ganska mycket på skolan, men jag har ju aldrig visat något jag gjort eller så.. tänkte därför visa det jag ska redovisa idag, ett bokomslag som vi skulle göra till en designer, och vi skulle härma deras stil så att det såg ut som att designern gjort det;





notis

märkt att det är sol? Hallelujah.

how come you never call me beautiful?

Nu ger jag upp.. Amerikanska revolutionen, UP Y>OURS! hehehe.... såhär har jag sett ut idag;




Och rubrikfrågan får ni svar på här;




End of day.

ett dammkorn i någon annans garderob

Åh, sitter och lyssnar på Kent - På drift. Den är så himlans bra. Egentligen borde jag plugga som jag skrev tidigare men det är så fruktansvärt tråkigt, varför blir det alltid så att även om nåt är ganska intressant så blir det så sjukt jobbigt när man MÅSTE göra det? det stör mig. Så Kent och Läkerol Salvi håller mig sällskap just nu.

Har ni någonsin tänkt att världen är en scen? Jag brukar känna så ibland som nu när jag tittar ut, nu ser världen ut som en målning, en scen, alla människor är skådespelare. Ni vet när det är sådär gult ljus utomhus från lyktor och sådant, då känns det som jag är med i en teater, som att det kan hända vadsomhelst, och sen kommer det komma massa applåder. Svårt att förklara.
Jag har dessutom tänk på att tänk om mitt liv bara är en film? Att det är någon som sitter och tittar på mig precis som jag tittar på andra i filmer? Det skulle i och för sig vara en sjukt seg och jääättelång film men ändå? När allt drama i livet händer, är det då någon som sitter och relaterar till det i ett helt annat universum?  och tänk om vår värld bara är ett dammkorn i någons annan garderob? Att vi är så små och obetydliga är ju svårt att tro men ingenting är omöjligt, visst? Tänk om varje gång vi dammsuger så går en värld under... ja, tänk om.


Här sitter jag i mitt imperium och knarkar Läkerol.
Isabella

Dagens låt har jag helt glömt bort, så idag får det enkelt bli;
Kent - På drift

Mmm.. M!

föresten först! Kom på att jag på sistone lagt upp otaliga egobilder sååå.. M fick komma med på ett hörn, fina fina han!


im fine

Ja, söndag igen liksom. Nämen idag ska jag ta tag i historian, vilket jag måste eftersom det ska vara klart imorgon, amerikanska revolutionen, kul? Mjaa... Sen ska jag nog boka in en fika i veckan också, sånt gillas!  hehe.. först av allt ska jag duscha för jag tycker det är mycket lättare och plugga och sånt om man gör sig i ordning för då känns det som att man är mycket piggare än om man sitter här som jag gör nu i myskläder liksom. Så det ska jag göra :) skriver säkert mer ikväll!

Puss Isabella

misslyckat ego? hehe..

hehe.. tog lite kort, är inte så bra på att fota mig själv för jag känner mig ganska obekväm.. tills jag börjar med mina poser, som jag inte heller är bra på så tillslut återgick jag till sången vilket resulterade i lite suddiga kort.. ja här ser ni sessionen i dess rätta ordning;


Hiding somewhere in the night

Dagen artar sig sakta men säkert :) Efter att ha ätit varmkorv (gjorde själv, *stolt* (inte korven alltså men kokade den, ingen stjärna i köket precis)) och läst bok i typ 3 tim (Män som hatar kvinnor av Stieg Larson, tips) så känns det bra, dansar runt här hemma till Journey- Don't stop believing bland annat!  Om 45 min kommer mallan med bilen som för oss till Kista centrum där vi ska shoppa och gå på bio, dejt med stans snyggaste tjej, inte illa pinkat va?:D Hehe.. iallafall ska jag fortsätta skutta runt i mitt nyfunna lyckorus, LAATER!




I am... Isa Fierce *copycat* ehhehe...


Bildkommentar:  Grymma som vanligt... Melle&Frankie on top :D

Min soffa är smal, men den rymmer en dans

Idag är en ruggig och ensam dag. Trots att jag försöker intala mig själv att jag är glad lyckas jag inte riktigt locka fram ett leende. Så här sitter jag och Lasse och sjunger om livet, eller det är väl mest han som sjunger och jag nynnar med om att det inte är för kärleks skull.

Någon har valt att bestämma hur kärlek går till
med regler och råd
Så därför inatt, ska vi älska som fåglarna vill
Klippa nån tråd
Stormen tar fart över frosten igen
Och vilsen väntar på värmande vän
När som jag tröttnat på Jag Min och Mig
blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig
Håll om mig inatt


Isabella

jag har mina ord, som du sa

Så allting du sagt eller gjort, eller vill hålla kvar
blir kvällsfotogen
Och allt jag fördömt och förnekat är springande dar
på tappra små ben
Det finns nu, det finns då, det finns sen om du vill
Men det finns inget annat att hålla sig till
Och allt blev så mycket och kvoten är full
Så för din, för min, men inte för kärleks skull
Kom och skölj mig inatt

L.W

you'd be different

Ajuste, min fantasi :D Igår bara pluppade det upp text medans jag spelade lite gitarr och det är verkligen hallelujah moment, så skönt att känna sig lite kreativ igen. Välkommen tillbaka isabella! Bara det jag ville säga hihi.

Kort slinga med enkla ackord;

Sometimes i [G] wonder, how it all works [D] out, how we all [Em] survive [C]
Sometimes i [G] wonder about the wind in the [D] trees, about the leaves on the [Em] ground.. about the leaves on the [C] ground
Sometimes i just [G] wonder, about nothing at [D]all, i dont need [Em] anything, accept the [C] wind

Ja.. så gick den :)


Want you out

>Tänkte gå på religionen 8.20 imorse trots frivillig närvaro eftersom det är prov imorgon och lite extra genomgång hade ju inte varit fel. Men dock kändes det inte lika logsikt när klockan ringde halv 7 imorse så jag stängde trött av den och somnade om till klockan 10. Helt okej!  Däremot tänkte jag kompensera det med att plugga nu, vilket inte riktigt går som det ska.. svårstartat. MEn det är väl så som det brukar, längtar mest efter att mamma ska komma hem eftersom jag inte träffat henne på mer än 2 veckor (har varit hos far min) så ja..

Någon som har något tips på hur man blir jättemotiverad att träna? TELL ME!

Stay tuned.
ISabella

Ps. längtar till shanghai också :/ Ds.

fin:)

 hihi MALIN (klickklickklick)

en tätort på en slätt

det finns en tätort på en slätt
ett kyrktorn sträcker sig mot himlen
som en tiggare under slummen
du ser det från den stora vägen

om du reser dit i vår
säg att jag gärna kommer åter
ifall allting är förlåtet
att man blir klokare med åren

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

hälsa skönheten i norr
säg till Viola att hon lyser
att hon var vackrare än sången
och att jag önskar att jag skrev den
fråga krigarna i väst
var dom gömde sina byten
se om någon av dom kom undan
och kanske lever av det ännu

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

gå till huset med balkong
där järnvägsbommen ringer
under den varma, svarta plåten
har jag lämnat några drömmar

en dag lämnade jag allt
man kunde låta tiden vara
det känns som andra sidan jorden
vi kanske hade alla svaren

jag har kämpat med en dröm
jag ville inga brustna hjärtan
inga slitningar i blodet
jag ville hitta Söndermarken

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån



By: L.W

Kom liv, kom liv och slunga mig rätt in i smeten

Jag har tidigare skrivit om min kärlek till Lars Winnerbäck, eller ja, till hans musik såklart. Han som skildrar min verklighet med de vackraste ord man kan bilda meningar med. På något magiskt vis får han min själ att glöda och mina ögon att vidgas.
Dock har jag tappat bort honom någonstans på vägen nu ett tag, tills igår. Eftersom han dessutom är en stor inspirationskälla för mig så är det synd att jag "tappar bort" honom ibland. På så vis har min egen inspiration sinat på senare dagar. Men igår somsagt, i all min fundersamhet och känslomässiga bergochdalbana satte jag på Elegi och det var som att mina ögon öppnades på nytt.. texter bara sprutade ur mitt huvud och därför i all lycka över mitt nyfunna flyt så tänkte jag bjuda på den som först kom ut, som en liten tribute till Lasse;

"En vän långväga härifrån är påväg tillbaka
han som stillsamt viskade till mig vem jag ville vara
han som lärt mig om självinsikt
och om vad som verkligen är mitt
för det här inom mig kan ingen ta ifrån mig
något vackrare än vad någon kan föreställa sig
något som har fått mig att lita på den jag är
han som vandrat, vänt om och snart är här
  (igen)
så jag tackar dig hjärtligt för vad du gjort
Kanske ett strå i stacken för dig, men för mig något så stort"


Kom och värm oss inatt
Isabella

fy

Åh, vad ska man göra?
Har en typiskt såndär dag ni vet när man bara vill lägga sig och gråta och tjura som en 3åring. För det första åker M bort i en vecka vilket är väldigt lång tid att vara ifrån varandra, sedan vaknade jag på dåligt humör, åkte för att söka jobb på samma ställe som jag vart på 4 gånger förut, och nej, personalchefen var inte där idag heller.. kul. Hem igen, åka till farmor, sen ringer M och jag saknar honom ännu mer, kommer hem och ska fixa mitt CV, då funkar inte word, ska skriva på en skoluppgift... som jag glömt i skolan och inte finns på intranätet.. KUL? nej. Åh låt mig försvinna idag tack. Bajs

härligt härligt


RSS 2.0