All she said

bara för det ploppade en text upp.

All she said

Let me live was all she said though she had more in her head

It was fall and life is fast so let me live was all she said

Time passed by and winter came, no snow fell, only rain

No white Christmas, no fine days, she lived no more when winter came

Winter passed and summer came, no sun shined just for her sake

All was over; no more pain, when winter passed and summer came.


kloka ord

Vart tog jag vägen?
Läste nyss igenom min äldsta blogg, alls she said. Hur klok var jag inte då? Orden kändes så mycket mer värda då, inspirationen flödade och varenda sekund var en vägledning mot något vackert. Just nu känns det som jag inte riktigt kan få ner alla mina tankar i ord. Några är inte till för att skrivas ner, inte för allmänheten iallafall. Men jag skulle vilja dela med mig så mycket mer av alla mina åsikter, tankar, funderingar om saker och ting men dom vill inte komma ut. Dom vill inte strukturera sig så att jag kan se något sammanhang eller mening i dom.

Jag är lite ledsen för det. Skapandet har alltid varit en del av mig. Att sitta och skriva ner texter som gör allting så uppenbart. När jag läser igenom dom så vet jag exakt vad det var jag ville få ut. Men nu kommer det inget. Helt tomt. Jag undrar vad det är som har hänt, känner mig lite vilsen utan det. Lite kanske för att gitarren är hemma i Sverige och det är lite svårt att spela på den då.. men det är ingen ursäkt för att orden uteblir. Ge mig skapandet tillbaka tack.


Förutom det måste jag bara berätta att det för ca 10 min sen knackade på dörren här. Ingen vi väntade på så jag gick och öppnade och utanför står en kille ~17 år och frågar om han kan få låna en kopp socker. Haha whaT? Sånt som bara händer i filmer ju. Självklar fick han lite socker och kom tacksamt tillbaka efter 5 min med muggen. Ibland blir man allt bra överraskad.

Isabella

Take me there, im going home

Ca 3 veckor kvar tills jag åker hem ifrån Australien nu. Orkar inte berätta allt som hänt där utan det kan ni läsa på min reseblogg istället. Tänkte bara att jag kanske skulle börja skriva lite här så det finns nåt kul att läsa när jag kommer tillbaka hem :)

Har kommit hem efter en utekväll precis och ska läsa lite i aldrig fucka upp, bra bok *tipz* Anywho. Smell ya laters!


RSS 2.0