brown sugar

Har faktiskt fått en hel del färg, inte så konstigt när man badar hela dagarna (ja, jag tycker mest om att bada när jag är på stranden) Har dock blivit tålmodigare med att sola men det krävs att man badar lite också! Nu är jag sjukt hungrig och ska få larre snart, yummie. Har inte så mycket att berätta förutom att jag solar och badar lixom, på torsdag blir det heldag med järngänget, alltså fannIE, mallan å DruXaNnN* hehe, my favourites. Hoppas ni njuter som jag, PUSS.

GO CRAZY FACES



Snyggt va? Min otroligt fräsiga outfit när jag jobbade (:
Idag har jag mest vart i stan och sedan solat, ikväll väntar utgång med Keff, tobajsa och martoad, SEYA LATER!
(njut av vädret)

and on and on..

Alltså imorgon ska jag jobba på nya jobbet.. absolut skitkul att jag fick det och att jag kommer tjäna cash liksom, men ingenting som inte hför lite ångest med sig. Tänk egentligen vad skönt skyddat man har levt i skolvärlden, men inte har man varit snål med allt klagande, men det var faktiskt jäkligt bekvämt. Nu känns det mer sådär.. eller alltså jag har alltid tänkt att jag har "all tid i världen" men nu så vet jag inte om jag har det? Nu ska man jobba och sommarlovet ba "shwop" borta, gone with the wind. A-l-d-r-i-g mer sommarlov. Jo kanske om jag börjar plugga igen, men då lär jag ju behöva jobba sommrarna för att ha råd, kommer ju inte bo hemma när jag e 25-26 lix. Åh herre vad jag är neggo, säkert nerverna som spelar mig ett spratt men allt har blivit så verkligt. Alla gånger jag drömt om jobb och pengar och frihet.. det var inte riktigt som jag tänkt mig, snacka om mycket ansvar! Im not the "ansvar-kind-of-girl". Vuxen hit och vuxen dit, jag säger som pippi, JAG VILL ALDRIG BLI VUXEN. Men vem vet, kanske har mina glansår när jag blir 50, det återstår att se. Vi syns i leda och slentrian vänner, vi syns där!


gammal bild.. samma känsla


sådärja

Haha alltså fett roligt, bara för att jag whina igår på inget jobb så ringer dom idag och frågar om jag kan komma på intervju imorgon, FETT PIRRIGT! anywho, tänkte bara säga det, right back at me lix. PUSS

we all need someone to lean on

Misslyckad. Så känner sig nog alla ibland, vissa oftare och vissa mer än andra. Jag känner mig lite så just nu.
Hela denna hysteri kring jobb och pengar, pappa tjatar, alla tjatar, hela världen tjatar.. och det är inte så att jag INTE FÖRSÖKER liksom, vad ska jag göra om ingen vill ha mig? Jag kämpar förfan som aldrig förr med att upföra mig vuxet, ta tag i saker och verkligen försöka, vilken dom som känner mig vet att jag har svårt med, jag har ingen självdisciplin egentligen men nu försöker jag med hela mitt hjärta att lyckas. När man då får kommentarer så gräver dom sig extra djupt in under mitt skinn. Svårt att vara ledsen när solen är framme men idag kan det inte hjälpas. Önskar att jag hade någon att "lean on" just nu.  Men man kan inte få allt, right?

Sometimes in our lives we all have pain
We all have sorrow
But if we are wise
We know that there's always tomorrow


Lean on me, when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
'Til I'm gonna need
Somebody to lean on

The temptations - Lean on me

yours truly


btw

icke att förglömma. Jag har blivit med lugg, IGEN! de e gött

med typiska issaminen också, bjussar påren


the kiss you never gave away




Here's to the man of your dreams. I take it all in a box and make my way down to the shore, Throw it in and begin to leave it to the waves.
Oceans away - The Fray



singing that melody

Ja, igår var det då midsommar. Något som e jäkligt tråkigt är att min kamera hade sjukt lite batteri (10%) och laddaren var SÅKLART hos mamma, så den fick inte följa med på firandet. VI var iallafall 5 tappra själar som firade ute på dalarö med god mat och massa jag har aldrig.
Vägen dit var dock inte lika rolig, började med att jag skulle ta pendeln från årstaberg till handen där bussen ut till dalarö skulle gå kl 17.20. Såklart var tågen inte försenade utan HELT INSTÄLLDA. Inga ersättningsbussar heller utan det stod "ni får hitta alternativa resvägar" ba what? Ja, då fick jag ta tvärbanan till gullmars, vänta 10 min på tuben som går till farsta, ta buss i 30 min till handen, vänta 15 min på nästa buss som också tog 30 min att åka så JA KUL!!! nä men det var det värt, förutom att jag somnade halv 6 imorse men anywhoo. Nu sitter jag här på toan och har det skitnajs (hehehe) och ska fan inte göra ett dugg idag, skönt! Tänkte bara plocka lite på mitt rum och ta en lång skön dusch men that's it i think, får se om jag ångrar mig framåt kvällskvisten.

Sjukt sugen på götlaborg och liseberg men då måste jag skaffa mig kapital till det först, suck. jobb jobb jobb jobb....

Dagens låt;
Swingfly - singing that melody


it doesn't make sense to me

i like that boom boom pow

Midsommar för den som missat det. Ska strax göra mig lite iordning för en kväll på vishan, dvs dalarö, najs! Tänkte köra en update här med nyheterna att jag nu tagit studenten och ska försöka få lite ordning på denna blogg mitt bland allt sovande, arbetssökande, sovande, sovande, chillande, å lite sådär ni vet. Livet är hårt. HA DET!



moki

JO, då vare dan före dopparedan, om man får säga så om annat än julen? Imorrn är det iallafall studenten och idag ska ajg stå i regnet på ett flak med mallan, kommer nog bli kul trots min förkylnnig och opepp just nu. Alltså har jag blivit gammal eller nåt? hör ni någon på krogen 00.30 säga "eehm, inte dags att gå hem snart?" då är det jag liksom, den osminkade sanningen. Jag var inte född till partyprinsessa (som mallan är;) ) anywhoo... LÄNGTAR tills imorgon trots att jag kommer grina eftersom jag är skitblödig och sentimental och allt annat som gör att man grinar. Hoppas det inte är minusgrader imorrn, verkar lite så, typ spöregn och 2+ grader ba "NAJS".... not. KOmmer vara fabulös iallafall, om inte en svärm av getingar eller myggor kommer och äter mig så att jag nte kan pööna ögonen för dom är svullna imorrn, hoppas inte! 

FÖR JAG HAR (snart) TAGIT STUDENTEN!
isabella

+ = sant! :D

asum

Ja, hej igen! Har haft mycket på G därav den dåliga uppen (juste, skulle ju inte ursäkta mig, ursäkta!) Iallafall... har faktiskt mest jobbat och sådär, firade malin i lördags och det var fett mysigt.

Haha skulle gå på toa på jobbet, och i badrumsskåpet där hade jag skymtat "hänt extra" vilket passade utmärkt när man skulle "do your business" om ni fattar?;) Eeeeehm.. det var dock INTE hänt extra utan snarare porrtidningar som såg ut att komma från typ 50talet om man kollade på designen (mediamupp som man är) men var faktiskt så moderna som från 2001, antar kanske att designen inte är det viktiga i sådana tidningar.

Sen då? Gjorde ett experiment, skulle kissa och dricka samtidigt och kolla om man kunde kissa längre då. Funkade inte. Hann bara dricka halva, jaja.


RSS 2.0