Pouring down

En sak jag älskar, det är att höra regnet smattra mot fönstret. Jag minns när jag var mindre och vi fortfarande bodde i mitt barndomshus i Nälsta, jag var väldigt ljudkänslig på den tiden (och är fortfarande) men det var det enda ljudet jag stod ut med. Utanför mitt fönster där i nälsta så var baksidan med ett plasttak över själva altanen, så det smattrade så underbart när det regnade mot plasttaket och då somnade jag gott om kvällarna. Tänkte bara säga det (+ att jag köpt mina studentskor idag, woohoo, tack snälla snälla pappa!)


fri som en (burad) fågel

vet att det blir lite till och från här men jag menar, jag är bara mänsklig och jobbar 9 to 5, det blir inte mycket energi till övers, spenderar den mesta tiden till att söka jobb och äta.. hehe.
Det här med att söka jobb är en paaain in the ass alltså, för att det blir ba *neeej för lite erfarenhet, för ung, bajsbajsbajs* eller okej, har inte vart med om att dom sagt så men det är så jävligt såliga tider nu för att söka jobb, och då är det typ kontakterna man har kvar liksom *dra i trådarna* ni vet. Anywho, har typ slitit asset av mig på praoen och inga pengar får man, hur majzigt som helst njaa.. nu ska jag iallafall kolla på two and a half men snart och sen sussa.. samma slit imorgon, men visst är livet underbart? STUDENTEN HERE I COME.. huehuehue.. gött!


ingen dagens låt för jag bara har alla cputtjataderadiolåtar i huvudet.. P3 shoot yourself ibland azzå typ bah


huehue

Vaknade upp med nackspärr... åh fy.. men inte så jättefarligt, förutom att jag typ inte kan kolla åt vänster, hm. Igår var iallafall supermysigt och efter maten satt vi och hade allsång i köket och sjöng ted gärdestad, alice cooper, the hooters å massa mys.  Idag har jag varit i staden och ikväll ska jag ut med jeff, tobbe, martin och MELLE (som äntligen kommit hem) så det blir väl Naajs. heido

little lovely lady

hörreni, prommis var inte så tokigt, blev en powerwalk på 45 min och sedan en kalldusch och frukost beestående av två morotslimpor med skinka och tomar och örtsalt, en knäckemacka, en kiwi och fysalis, och såklart lite te :) Snart ska jag orka mig till ringen och på middagen ikväll kommer min kära kusin Emma också (typ världsbäst) och hennes päron (också världsbäst) hehe.. NAJS!  ryktas om grillad lax och potatis, mumma.


PUSS

lillasyster, jag och melle på öland 06 (craaazy lugg btw, inte så foxy höhö)

touch and go

Ooooh seasons come and go, summer turns to snooow, i know youre leaving, touch and gooo (8)
hehe, den går på repeat här men den är så sjukt peppande! Skulle egentligen träna på F&S idag men fanns inga bra pass, men på söndag fanns det dans så jag satsar på det, idag ska jag nog ta en prommis istället. Detta blir, låt mig se nu.. 4e dagen på mitt "godislöfte" tror jag, bra för att vara jag!  Jag ska köra tills min födelsedag den 31 augusti tror jag, dock får jag äta glass men inget snaskigt vilket är jobbigt eftersom jag är sockerberoende som FAN, på riktigt alltså. Anywho, igår vart supermysigt, Jag och M var hos Johan vid 6 ungefär, där grillade vi med honom och Moa och det blev verkligen asagott, dessutom upptäckte Moa och jag att vi var ganska lika, beroende av lypsyl, måste ha vattnet på när man kissar osvosv. Sedan kollade vi på Du, jag och Dupree som gick på 6an, den var faktiskt riktigt bra, jag brukar tycka att komedier kan vara väldigt cheezy och likadana lix men icke, och owen wilson är ju faktiskt riktigt rolig så :)
Idag planerar jag en prommis nu snart, sen lite frulle, sen ska jag nog till ringen en sväng och checka lite grejer jag kollat på förut, sen ska jag möta upp M vid gullmars och åka ut till vendelsö där vi ska äta middag med mamma och hennes kille, mysigt! Sen blir det nog sovtajm @ M's place ikväll.. en vecka utan att få skeda lite är svårare än man kan tro ;)

Hur lång tid tar det innan sockersuger försvinner egentligen?


tryck som kommer sitta på en t-shirt på måndag, ser man att det är jag?;)

Until later
Isabella

chili chili bang bang

HALLÅ ELLER?
nä, igår blev flopp, andreas skiva var jättekul och alla var foxy, men jag mådde dåligt (antagligen för mycket jobb och för lite mat och sömn), inte bra om man ska dricka! Så jag var hemma halv 2...
Idag är jag dock på jättebra humör, fått lite mackor och kiwi i min magge så den är glad å go plus att det är varmt ute fast det inte är  "fint" väder = sommar på gång (hoppas jag).
Nu ska jag duscha å sen hem till moomz å fika, sen ska jag på parmiddag haha vuxenpoäng? Yes.
 
Sjukt bra låt om man vill bli på bra humör (får stå för dagens låt):
Swingfly - Touch and go

Laaater
puss

il

raka ting verkar bli sneda

Samhällskrav, samvetskval

Vad blir det av våra barn?

Ge dom stöd, ta deras leverbröd

Den som inte pallar trycket klassas som psykiskt störd

Eller å andra sidan, låt dom slava tills dom dör

Skrik högre om dom inte hör, då är det som det bör

Fysiskt utmattad och gått in i väggen, inte tillräckligt vaken?

Ingen sådan tolerans, sparka dom hårdare i baken

Du stannar, för utan jobb, inga cash, ingen lyxsvit

Bryr dom sig när du dör vid femtiofem av allt slit?


Deep shit, yours truly
Isabella


isn't it ironic?

Alltså jag fattar inte, när jag går i skolan så ba "åååh skönt att få jobba och slippa plugga" när jag jobbar så känner jag "fyfaaan för å jobba, skitjobbigt ju!" hur ska man ha det? kan man inte bara få betalt och leva loppan? ;) HAr iallafall jobbat idag på tryckeriet, fårn 9 till 5, working nine to five hehehe.. eehm iaf så sliter det på mig så sjukt mycket, alltså jag typ faller i koma påvägen hem. Denna vecka ska iallafall bli naaajs, Andreas skiva på onsdag och på lördag ska jag hänga med mina myspojkar ut. Och när andrea ska ha skiva ska såklart jag å mallan fixa oss å föra hos henne, HON E SÅ GO, eheh, hon är bäzt helt enkelt, och nu ska jag vänta på project runway, sen däcka och sedan upp och jobba imorgon igen.. suck.

anywho
dagens låt är: (tamtadam)
Eagles - No more walks in the wood


En nine to five tjej?

ze day




better than TV

Måste bara säga en sak, som man kanske inte "får" tycka, men jag är oförskämt nöjd med mitt namn. Isabella Frank. Detta kom jag på när jag skrev det på ett papper idag, det klingar bra, isabella, dä ä najs! Andra namn som jag gillar är:
- Malin (må vara för att en av mina bästa vänner heter det) men det låter så fint, som en blomma, lite sådär guldigt vackert på sommaren ni vet.
- Melica, också en bästevän, men det är så ovanligt och fint!
- Andrea, passar utmärkt på en unik tjej, åh vilken royalty alltså, ba måste va med i liztan
- Erik, av någon anledning är Erik ett av de finaste killnamnen jag vet, fråga mig inte varför
Sedan finns det massa fler superfina namn, men dessa är på min topplista iallafall!

Och sedan, för att få klaga lite också så måste jag berätta vad jag berättade för malin idag. Alltså jag skäms lite för att säga det, men jag har verkligen något emot tjocka människor, och då menar jag inte mulliga personer som har kött på benen (är själv sådan) utan då menar jag FETA människor. Som idag på bussen, stog där i godan ro och lyssnade på Milow - Aye technology som spelar 24/7 blandat med MGMT - Kids i mina lurar, anywhooo, det stog två tjejer på busshållsplatsen, och låt mig säga det så ytligt som möjligt, dom va UGLY AS HELL alltså, jag är väl själv liksom inte snyggast i världen men HALLÅ? fyfään alltså! Den ena va fan så tjock så hon knappt kom upp för trappan när man ska på bussen + att hon fick gå i sidled i gången lix, bara det? Jaja, iallafall satte hon sig bakom mig och samtidigt som hon lökade som fan så luktade hon mint (gillar itne mintdoft) och ni vet sådär sparkade hela tiden i ryggen på min stol samtidigt som hon drog den bakåt för att hon varje gång var tvungen att ta tag i stolen för att kunna flytta på en kroppsdel, SÅ JÄVLA IRRITERANDE, AAH! Tur att man har sin dreamaway ibland alltså så jag bara visualiserade att jag var en stenhård cowboy med cowboyhatt å allt som sakta sakta vänder sig om med såndär kisar-ser-elak-ut-men-samtidigt-iskall-och-jävligt-cool och bara schwishar upp min revolver och sätter den mitt i hennes panna och säger med värsta lugna häftiga basrösen ba "moootherfucker" (lite som i cops) och sen ba HEAD SHOT.. fan va gött alltså, då kunde jag med ett leende lyssna vidare på min musik.



Stay tuned my fellow cowboys
Isabella

RSS 2.0