lol

Hola bananas. Sitter på markus jobb och chillar backstage ;) Nä sanningen är att det inte är så kul.. har ju bestämt mig för att inte äta godis och sådant och här står två hela bokhyllor med bara massa gottis. TEAS säger jag bara *försöker hålla sig ifrån* iallafall ska jag sitta här i mer än en timme till.........................................

Har ni tänkt på en sak? Toaletter ute på krogar och sånt tycker jag spelar asstor roll.. som i Oz, där var alltid tjejtoaletten skitfin med typ sminkbord, plattång(!) och grejer. Sunkiga toaletter är inge kul alls tycker jag. Haha vet inte varför jag skriver detta TYP TRÅKIGA BRUDEN? ääääähhhhhhh. Ge mig vänner och sol och bad och pina colada och allt vad livet har att erbjuda. Jag vill ha mat. Eller helst ett större rum så jag kan ha en större säng. Och att jag får sova i den utan att behöva gå upp 04.30 lix. Idag var jag ledig iofs det var gött.. massa ägg & mackor & te till frulliz sen kom zoé och störde (mystiska zoé) och nu sitter jag här och gör vadå? TRÅKAR. vill helst att det ska bli lördag för då ska jag på jobbaudition och sen få träffa kasper :) looking forward to it dammit. Vad har man egentligen på sig på en jobbaudition? Typ casual fast lite mer stil? roflmaomfwjsotaalacblm. Lista ut den om ni kan.


WTF?



vad hände liksom? Ser ni hur min läpp ser ut? Helt svullen.. sooo kissie-style! Herregud. Känns som jag har en köttbulle i läppen

would you tell her, that i love her

sitter här i mysisar och har ätit frukost för ett tag sen. Tittade ut genom fönstret och kände lite såhär vad gör jag här? jag borde vara någon annanstans! Missförstå mig rätt, tycker det är mysigt med snön men allt går bara on and on and on liksom.. Ganska mycket saker som tynger mitt sinne just nu, mest vardagliga ting som pengar och sådant tråkigt. Och att jag är så sjuukt dålig på att ta tag i mig själv.. fy och skam nästan vad dålig självdisciplin jag har. Hjälp någon?

Idag måste jag iallafall fixa lite grejer och sedan ska jag sitta och fnurla på hur jag ska presentera mig själv på jobbauditionen jag ska på på lördag. Står bara "Presentera dig själv i 3-4min inför en jury" ba whoot? Hurdå lix, dom vill inte att man ska ha CV med sig heller haha asså åååååh... *försöker slå på min kreativa sida* hur fan ska man utmärka sig från 150pers? JAG VILL JU VERKLIGEN HA JOBBET för bövelen!! AH nu blir jag tokig så jag sätter punkt här.

Dagens låt är inte riktigt här än då jag inte lyssnat så mycket på musik nu på morgonen.. kanske kommer ikväll!
Hoppas ni har en bra dag i snöyran!


jag och melle för tyyyyp 3 år sen innan match? Snygg pose iallafall punkt punkt haha FJORtiZar


if you see my friend

Kör på en dagens låt, har lite brått, ska duscha, fixa lite prylar, fika med ingmar och klämma in melle, HON ÄR HEMMA :D:D sen komma i säng i tid idag, jobb imorrn 06.30, göttigt eller vad? Ehh.. haha föresten vet ni hur länge jag sov inatt? 13 timmar, heeelt sjukt. Sov iofs bara 3,5 timmar natten innan denna för att gå upp halv 6 och jobba så det kanske är lite ok ändå. Hähä anywho så diggar jag denna låten, tycker den låter lite reggae/soul/singersongwriet/john myer/regular pop/radio haha asså jag vet inte men tror det skulle kunna va grymt om han sjöng mer soullåtar.. äsch denna rockar också.. repeat hela dan igår antagligen samma idag sååå.. HERE YA GO G*stars! Dagens låt äro The Script - Tell me if you see kay


happi börthday fannY^

FANNY FYLLER 20 IDAG! GRATULATIOOOOENZ MY FRIEND! :)

Strax middag på fridays med ze girls.


representin Al Capone biatch!

när natten är här ska jag lämna allt tillbaks

Vet ni vad jag gör när jag är deppig? (Ni som känner mig vet säkert) Jag lyssnar på Lars Winnerbäck. Oftast så blir jag bara mer ledsen.. dras liksom med i hans text och musik.. men när jag är deppig/ledsen/nere så tycker jag konstigt nog oftast att det är skönast att bli riktigt riktigt ledsen och sedan få det ur mig. Förstår ni? Tänkte iallafall ge er låten jag lyssnat på repeat hela dagen.. Stäng ögonen, dras med och njut av musikens gud.



Dör av trötthet, fullspäckat med jobb och kul imorrn. Uppstigning 05:00. Skriver på måndag när jag lever igen!




TIRED is what i AM

AH jag dööör av trötthet, somnade i 1,5h när jag kom hem från jobbet idag.. nu vill jag bara fortsätta sova. Ska iallafall till farmor och äta snart och sen ska jag sova sova sova för jag jobbar fre,lör,sön. Har jag nämnt att jag börjar mellan 6-7 varje gång jag jobbar på hotellet? Haha TIDIGT MATHAFUCkaz.. Jaja.. slutar ju iallafall runt 12-1 så det är ju naiZ. Hörs imorrn pups

ni ska få dagens låt föresten innan jag bajsar på datorn


107.1

Sitter och tittar runt efter lite olika jobb. Är just nu extraanställt på Hotel Hellsten och det är superbra, förutom att man aldrig vet hur mycket man får jobba eller hur mycket man kommer tjäna. Så jag försöker hitta en heltidstjänst men det är lättare sagt än gjort. Ska på jobbaudition på 3 i helgen och intervju för H&M den 3 februari så får hålla tummarna! USch att det ska vara så svårt vavava?
Ikväll ska jag iallafall äta ute med Pappa och min systeryster Jannica. Ska bli trevligt. Angående trevligt föresten, pappa tycker det är jättekonstigt att jag säger tex "ja, vi hade jättetrevligt".. säger man inte trevligt när man är 19? Hm.


Ps. Moa, om du läser detta, GRATTIS! Du kom in! :)

mellelicious doing the south with LW on the side

två bilder från söderpromenaden med Melle, blev inte så många





kopplar ihop sig till trädet som i Avatar ;)

Och så tänkte jag visa min fina bok jag fick i julis

 
ganska awesome


dagens låt

Kalle spelade en john myer låt i fredags på gitarr, nu är jag fast. You will be too ;) Dagens låt:

djupdyk i en mellanmjöksvärld

Åh vissa kan verkligen ljusa upp mitt mellanmjölksliv! Ibland kanske man inte behöver ljustrapi bara man får träffa lite goda vänner?
Jag har jobbat och varit barnvakt och massa sånt på sistonde så jag har inte riktigt haft lust eller inspiration att skriva över huvud taget, loggat in och loggat ut och lämnat sidan oskriven. Lite dags nu.
Tänker inte tjöta på om "i måndags gjorde jag si eller så" men en sak jag kan berätta (eller egentligen två) är att i förra veckan när jag jobbade så hade vi ett band på besök, nämligen Dead by April. Inte direkt min musiksmak men det blev så lustigt för jag fattade inte vilka det var och man blir lite överraskad när det sitter ett gäng med grabbar som har töjda öron och grejer. Inte våra "vanliga" gäster på hotellet direkt.
Efter det skulle Melle och jag gå och äta dessutom på Mc.D och när jag skulle ta ketchup så studsade den från den lilla behållaren rakt upp i mitt ÖGA... Hahahahaha asså hur lyckas man? Börja garva och tjejn som jobbade där ba "ah du kanske ska badda det med vatten, gick det bra? osvosv." haha helt nojig, typ *skastämmaMcDonaldsfördetsprutaktchup* eeeh. Anywho.

Kom nyss hem efter en eftermiddag med Kasper. Trevlig kille.. han får mig alltid på så bra humör utan att ens försöka :)

Asså *hehe fjortis som skriver asså och typ* men jag hade tänkt visa en text som jag börjat på som är lite copy på LW's "det blåser genom hallen" men ändå inte.. ser ganska kefft ut utan att man hör melodin eller gitarren till men jaja, ni får se iallafall.. blir så trist med bara massa bajsinlägg om min dag lix utan något personligt (vill ju gärna själv tro att jag är djupare än så heh) så efter mycket om och men.. i present to you två verser av; Vi har inte tid



Det blåser genom hallen

Det är du som kommer hem

Men så fort du sätter foten här

Försvinner du lika snabbt igen

 

Du försvann med en vind

Vi letade efter regnbågens slut

Men ingen hade tid

Vi har inte tid


WE BELIVE

sitter hos melle, ska snart ut och fota lite och knalla runt söder. Gött

It seems like the heart is no place to be singing from at all

Tänkte dela med mig av en av mina favoritlåtar. Hope you like it (Andrea, jag vet att du gör ;) )

All at once,
The world can overwhelm me
There's almost nothin' that you could tell me
That could ease my mind

Which way will you run
When it's always all around you
And the feelin' lost and found you again
A feelin' that we have no control
Around the sun
Some say
There's gonna be the new hell
Some say
It's still too early to tell
Some say
It really ain't no myth at all

Keep askin' ourselves are we really
Strong enough
There's so many things that we got
Too proud of
We're too proud of
We're too proud of

I wanna take the preconceived
Out from underneath your feet
We could shake it off
Instead we'll plant some seeds
We'll watch em' as they grow
And with each new beat
From your heart the roots grow deeper
The branches will they reach for what
Nobody really knows
But underneath it all
Theres this heart all alone

What about is gone
And it really won't be so long
Sometimes it feels like a heart is no place to be singin' from at all

Theres a world we've never seen
Theres still hope between the dreams
The weight of it all
Could blow away with a breeze
If your waiting on the wind
Don't forget to breathe
Cause as the darkness gets deeper
We'll be sinkin as we reach for love
At least somethin we could hold
But I'll reach to you from where time just cant go

What about is gone
And it really wont be so long
Sometimes it feels like a heart is no place to be singin' from at all

yet another day

Åh. Sovmorgon :)
Igår var en sjukt stressig och lång dag - yet worth it.
Började dagen på jobbet vid 07.10 (för tidig som vanligt hur jag nu fan orkar så tidigt på morgonen). Det gick iallafall bra och det var kul eftersom jag jobbade med Melica. Slutade väl runt halv 1 så jag och min companion Mellelicious traskade till hötorget och checka lite. Bussen till Radiohuset och vara barnvakt, check! Halv 5 hem till pappa, hämta kavajen till kvällen och sedan hem till Mr.M och äta middag med gäster. Till fridhemsplan för att spela Biljard på biljardpalatset med Jeff, Tobbe, Emma och Maria.. mucho trevligt. Stötte även på Kasper och bokade tisdagsfika, måste jag säga att jag längtar tills tisdag eller ni kanske förstår det redan vid namnet Kasper?
Kom väl hem vid 3 efter massa skrubbkramar och somnade gott in och vaknade ur min koma vid halv 1. Life är gött ibland. Idag är det inte mycket på agendan men Sherlock Holmes blir det ikväll. Lite lagomt tycker jag. Med det är det issa som signar ut, SLUT!


dont just LOOK back, GO back too.

litet bildregn från australien. Hur kan man inte längta tillbaka? Suck.




Nightowl

Lalalala.. NU mår jag bra igen :D Life is good, as it should be people! Såg Avatar igår, bra film.. Släktkalas idag och middag @ Markus pappa, hans småbröder är söta + att jag fick superfina hallonröda vantar *kär*
Fruktansvärt kallt är det, hela mitt ansikte fryser till is och när man ska dra in snoret sådär när det rinner lite (haha fräscha tjejen) så fryser det också till is.. Typ isdrottningen lix. Anywhooo.. fan vad jag saknar inspiration. Återkommer med mer vett imorgon kanske!

OND

haha jag är så patetisk ibland.. så fort jag mår dåligt vill jag att alla ska tycka synd om mig som att jag är den enda som någonsin är sjuk(?) ååååååååhhhhh..... DUMMA MAGE!

*like a whisper*

Åh fy.. det värsta med kräksjukor är att även om själva sjukan går över får man ju för bövelen stå ut med en veckas magont ändå.. Magont är det värsta jag vet (pga av tidigare händelser). Önskar lite att jag satt på stranden i Oz med Mallan, Dea, Sierra, Linnea och Terese och bara mådde gött och lapade sol. MEN, imorrn ska jag se Avatar och det ska bli kul! Alla säger att den är så himla bra så det får man väl tro på *peppar peppar* heheheh.. Anywho.. hoppas jag blir helt frille snart så jag kan fortsätta emd mitt fabulösa liv(?) och jobba in lite cash, DET om något behövs.


åååh typiskt

Kul start på 2010. Blev inget jobb eftersom jag blivit MAGSJUK! det suger.. och pappa kommer ju aldrig hem med mina piggelin och min coca cola.. DAMMIT!

Yes sir

Moa tyckte det var dags för mig att skriva lite och jag gör väl bäst i att lyda order.

Nu har jag väl i motsats till det förra inlägget kommit i fas (så i fas man kan vara på nyårsdagen) men ändå. Jag körde på samma sätt som förra året och hostade en nyårsfest, jag hoppas alla hade roligt trots att jag var nojig. Det blir ju så när folk spyr i trapphuset och springer in och ut och så vidare, men jag hade kul ändå! Idag har dock vart mindre kul med att skrubba hela trapphuset och grejat men fick en mysig liggaisoffanochtittafilmdag med min syster efteråt så det var det värt. Egentligen inte ett dugg trött nu, mest seg, men en annan ska ju upp och jobba imorgon så det är bara att försöka bädda ner sig och sova ändå. Haha, sorgligt att detta är det mest intressanta jag kan få ur mig just nu. Men till mitt försvar står hjärnan på paus och det kanske är lika bra. Nu: titta lite serier och sedan nanna kudde.


RSS 2.0