Lovelight

Jag är helt ur fas. Vill sova klockan 5 på dagen och vaknar 3 på natten. Livet är hårt va? ;) Sitter och lyssnar på Daniel Lemma med värsta basen och i köket luktar det kycklingfajitas. Imorrn ska jag möta systeryster för lite julklappshandling (för hennes del, jag köpte alla mina i Oz) och på kvällen blir det middag med Mamma, markus, jannica, joakim och henrik, mysigt! På söndag är vi bjudna på glögg hos Hampus (min fina kusin) som flyttat hemifrån. Fullt upp helt enkelt.. Sen blire jobb mån, tis & onsdag och sen äre... tamtadam JULAFTON. Har ni längtat? Jag har lite, mysigt med en vit jul *hoppas* :) Nu ska jag spela plump.Tjena

snöstorm vs. 30+

Första hela dagen i Sverige sen i september. Vaknade upp till snöstorm, snacka om kontrast mot 30+ och sol. Vet inte om jag längtar tillbaka eller inte, har nog vant mig vid varmare klimat vilket får mig att undra om jag verkligen kommer överleva här hemma. Men såklart jag kommer, har ju alla nära och kära. Somnade på tre röda igår, inget ligga och vända på sig där inte. Tur att jag kunde hålla mig vaken iallafall, annars hade det blivit jobbigt med dygnsrytmen. Nu ska jag sluta babbla och se till att få i mig lite lunch. Njut av fin musik sålänge:



Isabella

have a good one, i sure did

Jahopp. Sitter här i Australien, magen full av otroligt god thaimat och med havet brusandes utanför fönstret eftersom vi bor praktiskt taget på stranden. Om fem dagar står jag på Arlanda. Efter 3 härliga månader. Det har varit fint!


Put me back in my direction



Vad är upp och vad är ner? Ibland är man lite förvirrad. Lite ond på mina känslor som inte vill bestämma sig. Lite sorglig men ändå glad. Onåd.


RSS 2.0