tavelramen

"kalla mig konstig, galen eller få mig tvångsintagen
men det är så lätt att tappa greppet om livet när man vill fånga dagen"

Skrivet av Kasper Englund. Han som sätter tankar i ord.


you play it so cool

just precis så. mitt i prick. sanning.


staden där du växte upp

Det är natt nu, himlen har slocknat utanför
Det blåser upp till regn, det är suset av vinden som du hör
den vaggar dig till sömns som så många gånger förut
du sluter ögonen, hälsar på john blund, så är ännu en dag slut
i Stockholm


källskvisten

snarare natt?
Dags att krypa till kojs egentligen eftersom jag jobbar imorgon, och som jag längtar!
Har haft ont i magen senaste dagarna, typsik oros-mage som jag ofta hade när jag var yngre. Tror jag försöker knöckla in för mycket i mitt liv just nu, och framförallt i huvudet. Ena sekunden vill jag gråta, andra skratta, tredje spy. Därför längtar jag till jobbet, då är man upptagen med att jobba och tankarna hinner inte ikapp, dom får trängas undan.

Älskar ni denna låten precis som jag?


you've got those modern eyes

What's up med alla reklamer? Ingen kan ju prata, det är som om dom särskriver fast medans dom pratar, typ som blå bär. Har ni märkt det? Onödigt att irritera sig på petitesser som det. 
 
Isabella blev vuxen helt plötsligt. Känns som jag vuxit litegrann. Inte på längden då, vilket jag har gett upp hoppet om för längesen, men liksom inombords. Lite i själen.
Jag har skrivit mycket på sista tiden också, spelat musik, tränat, umgåtts med helt fantastiska människor. Kommit mina arbetskollegor närmare (älskar alla, underbara ni!)

Börjar dessutom trivas i min ensamhet. Att komma hem till en tom lägenhet, göra precis vad man vill. Spela gitarr till mitt i natten, måla och ta upp hela vardagsrummet.

Nu är det däremot sovtajm även fast jag är ledig imorgon. Första körlektionen ever 08.10 i Alvik. Sedan Badminton och slutligen Handboll i Liljeholmen. Jag ska mörda på badmintonen ;) Wish me luck! Fridens.


RSS 2.0