den glömda gamla E4an mot norr

Jag fick inte vara ledig i måndags! Dom ringde 08.10 och frågade om jag kunde komma in 9.45 och jobba till 20.30.. jättegärna. Det gick iallafall bra och im gonna get cashflow (förhoppningsvis).
Idag är jag däremot ledig, och imorrn också (hittils) men imorrn äre tandis som gäller och eftersom jag är över 20 så måste jag betala för första gången, där försvann mitt kapital ;) äh, får bara hoppas att det inte är något hål eller så. Ska fika med min fina kusin idag om hon nu svarar någon gång (hon jobbar natt så i think she's still sleeping) i detta fina väder, katastrof! Ska sluta svamla nu iallafall. Jag ska nog bara njuta idag. :) Fred ut.




it's like we're chasing all those cars

dör av trötthet, ändå ingen ro att sova. Har ni tänkt på att det är det lilla, det lilla som är så fint? Ett brev, en blick, ett ord, en kram. Ofta när jag är i mina downs så är det som att någon av dom fantastiska människorna i min närhet känner det på sig. Då kommer den där kramen, brevet eller ordet som bara lyfter mig. Det får mig att tänka på hur lyckligt lottad jag faktiskt är. Och jag vet att vissa kanske känner sig lite tagna för givet, precis som jag kan känna mig ibland, men fyfan vad jag verkligen upskattar dom. Mina fina vänner, min fina familj, mina underbara lagkamrater och arbetskamrater. Ska lägga mig och tänka på detta, lyssna lite musik och njuta av att jag är ledig imorgon. Bjussar på en av mina favoritlåtar just nu. Fridens


don't act like heroes

Blöööh. Alltså att vara hemma och sjuk är verkligen det tråkigaste som finns. TACK GUD att jag ska till jobbet imorrn, klarar inte en dag till hemma! Inte ens min söta misse att gosa med :( Det värsta är att man är så sjukt uttråkad men för seg för att orka göra någonting åt det, namasaying? Anywho. Baba


blondie

börjar vänja mig vid ledighet.. eller a, snarare att vara hemma för att jag är sjuk. Lite små ångest för att gå till jobbet imorrn. Å andra sidan vet jag att det är kul när jag väl är där, jobbar dessutom 12.30 - 20.15 så behöver inte direkt gå upp så tidigt, najs ;) Idag ska jag nog mest ta det lugnt, äta mina sjukpiller, måla lite och skriva vidare på min låt i think. Om jag blir nöjd med tavlan kanske jag tar en bild. Nu ska jag äta chokladboll, ttyl!


från australien, man var lite brunare än nu, suck.

very cosy

Åh.. var hos doktorn idag, så nu går jag på slemlösande, hostmedicin och antibiotika. Festen. Sitter här och slits mellan handbollsintresset och inredningsintresset.. Å ena sidan är pernilla wahlgren med i inredningsprogrammet (klarar inte av henne riktigt) men å andra sidan är det inredning? oh my god. Tv är typ det jag ägnat mig åt idag btw, bortsett från doktorn och att jag handlade. Ritat lite också, och tyckt synd om mig själv.

Ska jobba onsdag, torsdag och fredag. Väldigt skönt faktiskt (om jag nu mår bättre då, hoppas!), lite back to reality. Nä, nu ska jag fortsätta zappa mellan handboll & pernilla wahlgren. Herregud.

 

Fridens

Besparar er bild idag, ni vill inte se.


oh baby, yeah honey

Hade hoppats på lite sol idag. Hade gärna tagit mig ut en stund och fotat, men nu när vädret mest är grått så blir jag lätt kvar i soffan. Kanske ska ta mig en tur in till stan för att komma ut.. hade inte bangat på detta:


and oh these time's are hard, and im going crazy, just stay with me baby

Tjoflöjt. Klockan är 23.52 och jag är inte ett dugg trött. eller lite. ganska. Var ute igår men kom ändå hem hyfsat i tid, runt 2 men blev dessvärre väckt vid 9 imorse och kunde inte somna om så nu är jag övertrött och har massa smet i hjärnan.

Alltså en sak jag är jävligt fascinerad av är folk som gifter sig och håller ihop livet ut. Kan ju vara för att jag inte ens är 21 år fyllda och inte hittat min "true love" än (om dom nu finns?). Men av egna efrarenheter så blir det väldigt lätt att man börjar ta varandra för givet efter ett tag och att man blir väldigt bekväm. Efter det så övergår det lätt till mer vänskap på en djupare nivå. Sen är ju inte jag den som kämpat mest i världen men jag satt inte bara på mitt feta arsle heller och bara såg det hända. Iochförsig så krävs det ju att båda försöker. Men hur fan lyckas folk hålla glöden vid liv i 30 år och mer? Övergår det till att man älskar varandra på ett helt annat sätt, eller lyckas man hitta gnistan lite då och nu?
Summa sumarum: Kan man fortfarande vara kär i någon efter 30 år (inte bara älska denne)?


oh brother can you help me out

off to grandma's :) handboll på schemat ikväll.



loosing it's greatest pride

Back in stockholmz. Ska snart till Blackan centrum (woop) å handla lite mat, har typ knäckebröd, lite enformigt efter ett tag. Har lekt husmor idag och tvättat och diskat men ikväll ska jag antagligen få ha lite kul med Jeff & Tobbe iallfall (misstolka rätt). Förhoppningsvis kommer melle ett tag också.

Nu ska jag, min asballa mössa och gummistövlarna knata iväg. götta er i denna sålänge.


potatismos

Älskar big bang theory<3 Det värsta med att vara sjuk (som ungefär 90% av sveriges befolkning verkar vara) är att man blir så förbaskat uttråkad. Det roligaste jag har gjort idag är att plugga teori och handla(!). Jag säger bara det.. Jag känner mig ju pigg liksom halsen neråt men åååh. Jaja, tröstar mig med att i övermorgon anländer jag i Åre fjällby och möts av fina DruxaN^, då kommer dessa dagar vara över. Dock ska jag få ugnsfalukorv och hemmagjort mos med god sallad till middag så det hade defenitivt kunna vara värre.

Nån dag när jag känner mig kreativ ska jag nog måla en tavla jag kan ha i mitt rum när jag har gjort om. Min mamma flyttar hemifrån i juni så innan dess har vi bestämt att göra om lite så det är fint här när lägenheten är bara min. Veri good. Vill ha ett ljust men mysigt rum med massa ljus och tavlor och kort. Ska skriva ut tre bilder från australien och sätta upp. Åh.

Nu ska jag kolla klart på big bang theory och sedan assistera min kära mor i köket.
fridens liljor

skön start

börjar bli riktigt nervo för att jag inte ska hinna bli frille till Åre :S så här ser jag ut nu, två dagar innan:




PRAAAY FOR ME PEOPLE.

tvåtusenelva

1 Januari 2011. Vaknar upp helt sjuk och trött, känns som om min hals blir manglad när jag sväljer. Men vad gör väl det, då kan det ju bara bli bättre (peppar peppar)! 6e Januari åker jag till Åre för att åka massa skidor och fira min fina Andrea Forssman som fyller den 9e. Så jag har inte direkt mycket att deppa över, jag l-ä-n-g-t-a-r.
Dagen har jag spenderat i soffan, har fortfarande mjukisar på mig. Har gråtit och druckit oboy om vartannat. Jag är en väldigt blödig människa för er som inte riktigt vet om det, kan gråta för det mesta, både lyckligt och sorgligt.
Imorgon ska jag jobba, så snälla snälla låt min hals bli bättre så att jag orkar vara trevlig, får trycka i mig några alvedon innan jag går iväg.. 

Så ja.. vad önskar jag av detta år?
- Jag vill inte vara runt människor som bara stjäl energi, har jag fått nog av. Vill umgås med alla mina fina som ger mig så mycket och gärna träffa lite nya människor.
- Att jag tar mitt körkort
- Att få jobba hårt och spara pengar till ev. resa, lägenhet eller vad jag nu kan hitta på
- Att jag ska bli bättre på att laga mat

En sådan här dag när man är ensam i sin lilla lägenhet så kan shout out louds hålla en sällis, väldigt angenämt.




fridens

RSS 2.0