märta bor på en hästgård

haha jag döör... Jag vet att efterlyst är ett viktigt program som är skitbra att det sänds men ibland undrar jag lite. Hasse Aro är det ju inget fel på, han är ju klar i skallen men Leif GW Persson är ju sjukt rolig, kissar typ på mig, han låter som en Alagare med rökröst typ, haha hur seriöst tar man det liksom då?

Dessutom ska en polis vara hård och säga nåt om en gärningsman men det han klämmer ur sig är "hrgll.. den fula fisken" lite sammanbitet. LÅT MIG SKRATTA!! oh lord. Sådär. PUSS

HALLÅ ELLER?  hahahaha

jag sjunger denna sång för varje brun svart och vit och alla dom som gillar våran reggaemusik

Alltså jag kan förstå alla som säger att man inte ska klaga, men det är fan najs att klaga lite. På allt möjligt. Hehe, kanske borde göra om detta till "klagobloggen", fin nish va? ;) Modebloggare kan jag då inte bli eftersom jag då skulle skriva "dagens outfit onsdag: Samma byxor som igår och i lördags, samma halsduk som alltid".. nä det funkar inte.

Så jag börjar med att klaga på att jag hostar sönder min hals och att jag ska plugga idag med, men det jag verkligen ska klaga på (lite favorit i repris) är gamlingar!
Alltså gamlingar kan vara riktigt sköna och gulliga och trevliga och allt såntdär, men INTE OM DOM LUKTAR LÖK OCH SALAMI, fattar inte vad dom får denna doft ifrån? Är det någon slags gammelsjuka eller? Men gott folk.. det värsta var gamlingen på tunnelbanan som satt bredvid mig idag, inte nog med att hon luktade lök och salami, utan hon la en ÄGGMÖK rakt ut ba.. höll ju förfan på att gasas ihjäl.. TRYCK IN DEN KVINNA! fyfan va äckligt.. alltså jag menar en liten smygare har väl ingen dött av men vafan det var ju lika illa som att någon sprutat senapsgas rakt ut i hela vagnen. NEJ USCH!
haha anyywhoo.... Har varit i skolan ett tag där vi dock bara kollade på filmen Seven (asabra) som jag iofs sett förut men glömt bort allt så de e naaajz.. börjar 8.20 imorrn men då ska vi bara se klart filmen och fika, och vem tackar nej till film&fika, nej tänkte väl det!


Dagens låt:
Governor Andy feat. Lorén - Lyckliga gatan



Från skivan i söndags = lite av orsaken till varför jag e sjuk.. hehe, kids, sjuk+alkohol=fail! Live and learn.

make me a little bit sweeter

Tänker inte säga förlåt för att jag inte har uppdaterat för from now on tänker jag bara göra det när jag känner för det, så det blir lite lotteri om det finns nåt nytt här eller inte. Har haft fullt upp med sjukdom, studentskivor och plugg.

Detta blir inget "jag är sjuk och måste plugga det suger" inlägg men det blir inget sweetlifestyle heller.
Det jag tänkte på är hur jag rättar mig efter mallen hela tiden, egentligen mot mina egna principer men det är svårt att låta bli. Just nu tänkte jag faktiskt ta upp något som jag stör mig på men som jag inte riktigt vill störa mig på eller vad man ska säga. 
När jag var liten/yngre/whatever så kollade jag inte alls mycket på tv, möjligtvis bolibompa och disneydags men utöver det så var jag mer av ett utomhusbarn , dvs jag älskade att vara ute, tv:n lockade inte så mycket förutom när jag somnade om framför den på morgonen.
Nu såhär i efterhans är det ju mycket nostalgi över alla dessa kenny starfighter, lejonkungen, sagostunden och allt vad det hette OCH DET STÖR MIG! alltså, jag hade inte den blekaste om vad kenny starfighter var förens typ 2 år sen, och då var jag liksom 17! Så fort man får fram ett "men vad är det?" så är det "men GUD, vet du inte vad KENNY STARFIGHTER är?" eeehm.. nej? "åhmen vi måste ha en helkväll å kolla på kenny" wtf? Alltså sure, det kan vara underhållande och såklart finns det grejer som väcker nostalgin inom mig men aaaah jag har inte sett vita lögner, hade ingen aning om vad kenny starfighter är, tycker varken om saltkråkan, emil i lönneberga eller pippi långstrump.. låt mig tycka så! Kanske är en skam för den svenska kulturen när jag inte tycker att Astrid Lindgren är Sveriges "goa mormor" och kanske bryter mot de oskrivna lagarna när jag absolut inte tycker om Mumin. So be it.

Ja ni.


i may be stupid, men what the hell..

take it easy



Kändes som att jag kanske skulle uppa lite eftersom jag har varit rätt kass på det i helgen.. eller ja, har ju inte skrivit någonting alls så FAIL!
Tänkte då skriva om min helg eftersom alla andra tankar går åt till plugg och handbollsträningar och hur jag ska hinna med.

Fredag: Minns faktiskt inte riktigt vad jag gjorde precis efter skolan men åkte sedan hem eftersom jag var väldigt förkyld och fortfarande lät som en jag vet inte vad när jag pratade. Åt middag med Mamma och Henke (strogge, MUMS) och sedan kom MB (mallanbrallan) och hämta upp mig med sin flyride till bil ;) Hängde hos henne efter vi vart på coop å köpt godiz att mumsa på, såg på serien freaks & geeks, bästa evör, undrar lite varför dom bara gjorde 1 säsong? Nä vet du vad! Kom hem typ 11, helt slut så jag chilla lite å sen kröp jag till kojs förkyld och dan.
Lördag: Mötte upp MB igen på tuben och vi begav oss till café string för frukostbuffé som vad verygod med massa ägg, kaviar, mackor, fil, frukt, pannkakor, glass å massa mumsigt så där tillbringade vi några timmar med att svulla och "prata", dom ljud jag nu kunde få fram hehe. Sedan gav vi oss iväg mot stan för att kika på saker till mallan och fota till mitt examensarbete, ett av fotona ser ni ovan.
Efter det åkte jag hem till Markus ett tag och chillade med honom och Johan. Sedan åkte vi till Markus pappa i nockeby och åt god fiskgratäng och jag hoppade studsmatta med hans små söta bröder, det var kuligt värre. Kom väl hem runt 10 och så mös vi ner oss i sängen och kollade på film och hade det gosigt.
Söndag: Vaknade runt 9 (!) och låg kvar och bara njöt i sängen.. minns inte när jag inte ställde klockan sist! Sedan gick jag upp och duschade, runt 12 bjöds det på påsklunch (eftersom vi var borta under påsk) ännu en gång MUMS, sedan är inte resten av dagen nämnvärd haha. Känns som jag bara käkat hela helgen. Gött

Har tyvärr ingen dagens låt, har inte lyssnat så mycket på musik idag.


Ciao
Isabella


han befriar mina drömmar

genom nattens djupa mörker är du ljuset på min väg

have a little faith in me

Jag har den där sköna känslan. Ni vet när man har haft någon jobbig uppgift och man till slut ser ljuset i tunneln? Jonathan, jag ser ljuset! Har nämligen ett examensarbete i Grafisk Kommunikation C som vi har jobbat med i några veckor och äntligen börjar det se ut som att jag faktiskt kan bli färdig, JAG blir färdig, tjejen utan minsta procent av självdisciplin, helfräckt. 
Resultatet får ni se en annan gång, har liksom inte så mycket att visa och att beskriva det utan bilder funkar inte riktigt så det kommer senare.

Jag tror dessutom att jag är inne i en liten åh-vad-jag-älskar-alla period, alla mina vänner är så fina och bra så jag nästan vill skriva massa små kärleksbrev, hehe. Våren påverkar visst lite kanske också, annars kan jag bara bjuda på en dagens låt som är istället för alla dötråkiga "dagens outfit" så Fridens liljor mina vänner och fiender och glöm inte att släppa ut era små själskor på vårbete i solen, man mår alltid bra av lite frihet!


Dagens låt (hela veckans låt):
Marc Cohn - Have a little faith in me


tätris

Igår
Började med att jag var i skolan tills typ 3, orkade inte gå på sista lektionen. Tobbe och jag åkte in till staden och shoppade lite på H&M (bästa affären?) och sedan åkte jag till melica och chillade. Vid halv 10 åkte vi till djurgården där anna-maria hade studentskiva, galet kul :D älskar när man träffar folk man inte sett på länge och bara får dansa dansa dansa och sjunga speciellt när melica är med! Im a dance girl ya know ;) Iallafall resulterade det i att jag låter som ett pubertetsmongo idag eftersom jag var förkyld och sjöng så mycket.. inte lika kul men jag överlever. Idag ska jag bara hem och kurera mig efter skolan för imorrn har jag lite grejer jag måste fixa och trixa med, hehe. ska bli kul, och på lördag (hoppas jag) att jag ska äta brunch med mallan :D hon e bezt!  Anywho, ska spela lite tetris Tjÿss

i s-k-h-u-l-ä-n

Sitter i skolan, slutar tjugo över fyra.. suck. Men jag har iallafall inte ont i halsen, dessvärre är jag slemmig och täppt i näsan, så det bli väl mest drinkar alá H2O ikväll tror jag. Ska iallafall bli kul med glammisgalan eftersom jag ska dit med min PIC melle, she's the shiat bitches! Anywho.. blir nog inte så mycket mer skriver idag eftersom jag e busy busy busy, men håll ut!

PUSS


no more cloudy days

Mysigt, mallan kom över och vi satt på bryggan här nere och pratade och tog en prommis en bit :) Hon är så go! 


p-p-pics




Inte så fint ordnat men anywho, laddar kanske upp fler senare :) UT  I SOLEN!

jetlag

Det är inte lätt när det är svårt ;) hehe.. har ju blivit sjuk men är ändå jättepigg, enligt kinas tid är klockan 3 på dagen, så inte så konstigt! Ska iallafall bara hämta ett papper här i skolan och sedan till stan och köpa en klänning inför morgondagens skiva. Sen blir det hemtenta för hela slanten, men det ska nästan bli skönt konstigt nog. Later

(saknar mallan också.. måste träffa henne snarast! melica också, men henne ser jag imorgon)

nihao shanghai

Ja, då har man sett kinesiska ghetton, gamla buddha templen, nanjing road, undergroundcentrum och tillochmed en kvinna som ville följa med mig hem. Så kan det gå!
Har iiingen aning om vart jag ska börja, allt känns mest som en dröm, sådär som det kan bli när man har varit borta någonstans och tiden går alldeles för fort. Men roligt var det att få resa med Markus, första gången faktiskt, trots att vi nästan varit tillsammans två år. Tokeri.



Jag har gjort allt från att be till buddha till att shoppa galet, till att mysa på en brygga mitt i storstaden och gud vet vad. Otroligt fin resa, men jag tror den beskrivs mer i bilder för orden är alldeles för få :)




Och så säger mamma när man kommer hem att hon kan göra något så tokigt som omelett av alla saker, nu när man vill ha något svenskt som falukorv och potäter. Men omelett fick det bli, för inte vill man tvinga mamsen att springa ända till centrum för lite farlig korv när hon tillochmed hade städat mitt rum, nä vet hut!

Då har man sett världen gott folk.
Isabella - Nohijang yiun khan (betyder ingenting, men skulle kunna vara nåt, visst?)

gone

NU ÅKER JAG! :D

heeeidå.. suckers ;)

+

Sol och plusgrader, värt!
Sitter i skolan där sjukt sega läraren kjell tjötar om massa filmbajs som man inte orkar lyssna på, ingen förutom jeff. Men det är bara för att han är han. Iallafall ska jag hooka med mallan efter skolan och förhoppningsvis promenixa i solen :) Later!

Wake up the sun

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!
åh så himlans härligt, eller vad säger ni?



+ en vacker morgonmosig man som sitter i mitt vardagsrum och pluggar



+ solen, ser inte så glad ut men det är mest för att det var så ljust, jag ÄR glad :)


Gooday' everyone
Isabella

RSS 2.0