New year

Nyår idag, tankarna faller på lycka.

Den där känslan djupt inne
jag tror den kallas lycka
Den stillar mitt sinne
Och är vacker kan jag tycka
Inte alla får känna så
Vissa bara någon gång
Det är då jag kommer på
Att lycka är min sång

zoé


bit för bit

Kolla, det gick! Direkt ur hjärtat, tolka som ni vill. Kändes iallafall i magen;

Leda och slentrian, har allt blivit vardag?
Jag ville vara unik sa jag
En gång i tiden med min fantasi
Kunde jag bli allt jag ville bli
Men se på mig nu, vad blev det
Inget svar, för ingen vet
Jag fortsätter sakta döda drömmen som var min
När vardagen tränger sig
in

I mitt huvud - nu min nya blogg.

En del av mig saknas. Min kretiva del, min skrivande del. Jag brukade slänga ur mig texter hipp som happ, på toan, i duschen, på vägen hem, i sängen, framför tv:n, ja överallt. Min hjärna har bara slutat producera.. varför? Visst jag ville skaffa en mer vardaglig blogg men det som egentligen intresserar mig är ju skrivandet, utan det är det inte riktigt jag. Jag ska ha ett nyårslöfte, att hålla min kreativa textskrivande hjärna igång, no matter what. Jag saknar hur jag kunde sitta och bara skriva som att det var mitt hjärta formulerat i ord, som att tankar som bara funnits i bakhuvudet sakta började ta form i radet, dikter, låtar. Låtar, det är något som också slutat komma, vad hände med mitt singer/songwriter intresse? Åh gud, låt det komma tillbaka, ge mig inspiration.


Och till Sandra som kommenterat, tack för uppvaknandet, har nog förnekat det för mig själv också men känner samma sak, ge mig en chans till så ska du få se! 

Jag lägger denna blogg bakom mig, nu är detta en ny blogg, glöm det gamla, här kommer ren och pure isabella, direkt ur huvudet.

My words dont lie.
Isabella

happy tajmz

Sitter hos min baby nu :) hur mysigt som helst! Nästan så jag känner mig lite nykär, fast vi varit tillsammans 1,5 år som förövrigt är sjukt länge! Så nu sitter jag här på "myran" som han kallar sin lilla dator och kollar på simpsons. Det ska bli sjukt mysigt på nyår, massa vänner, och eftersom jag har festen får jag välja vilka som kommer, naaajs :D Snacka om sjysst syster som lånat ut sin lägenhet till galna 18 åringar ;) Så jag ska imorrn fixa lite frukt till bålen och lite läsk å plastglas å såntdär.. kan det bli bättre?  Ja.. vad ska ni göra på nyår? PUSS

just nu

Shoppat idag :) bland annat en nyårsklänning, tjoho! :D iaf, sitter i skrivande stund hemma hos min vän Malin och Andrea är påväg, sen bär det av till Fanny för tjejmiddag, hur gött? PUSS (min prins kommer hem idag också!)

:)

Herregud, det är svårt att hinna med att skriva these days, har haft massa på g. Eller ja, inte massa viktigt men ändå saker. Idag har jag varit i staden och kollat rean med min syster, sen har vi ätit middag och kollat på film hela kvällen, trevligt! No more to say captain!

Isabella

01.55

Sen när har jag blivit denna? Istället för att åka till någon rolig vän och ha mysigt hela kvällen så tillbringar jag den hellre ensam hemma framför tv:n. Hur jävla boring kan man bli? Vad hände med den tiden då jag hade varenda ögonblick planerat med roliga saker, varenda vaken minut i full fart till nästa spännande konstruktion av blandade aktiviteter? Jag har då inte en aning. Jag antar att jag blivit lite av den personen jag önskade att jag aldrig skulle bli. Pojkvänns-typen. Jag ser inget som helst problem med att ha en pojkvän, alla som vill ska ha det om det är så. Men jag lovade mig själv dyrt och heligt att om jag får en pojkvän ska vännerna gå före, åtminstone ska tiden vara 50/50. Men sen då? En passande ursäkt skulle väl vara att kärleken gör en blind. Men med alla gånger jag själv förbannat mig över svikande pojkvänns-vänner tycker man ju att jag borde veta bättre. Men icke. Jag menar inte heller att jag släppt mina vänner helt, jag börjar nu faktiskt hitta tillbaka till dom mer och mer, hoppas jag iallafall, och jag inser bara vilken tur jag har haft med vänner som haft sådant tålamod med mig. Thank god. Jag älskar min pojkvän, men utan mina vänner.... ingenting, jag skulle inte vara någonting. Mina underbara fina vänner. Där stannade mina fingrar.
Om det är nattens filosofirika timmar som slagit in eller om jag bara har fått ett aha-moment vet jag inte. Men tacka gudarna för vänner, och för kärlek i måttlig mängd.

Isabella

.

Ja, dags att sova? Hoppas alla hade en trevlig jul, i sure had! godnatt

JULJULJUL

Idag är det jul, och trots alla mina fördomar mot att julen inte alls är lika kul som den borde så är det trotsallt lite mysigt med gröt till frukost och med fina julgranar :)  så GOD JUL på er!  Tänkte göra en liten list tills min tur i duschen kommer upp:

Din första:
Operation? Halsen
Piercing? Öronen
Sport? Handboll tror jag det var, eller om tennisen var före?
Husdjur? Min katt Fisen r.i.p
Semester? I have no idea
Konsert? Westlife tror jag ;)

Olika frågor:

Vad äter du helst? Mat ofc.
Vad dricker du helst? Mjölk, kan inte leva utan.
Vad lyssnar du helst på? Typ allt adolphsson & falk är en favorit just nu.
Vad tittar du helst på? Kill Bill 1&2 om och om igen :)
Vad har du på dig? Mjukisar, t-shirt och duntofflor
Är du kär i någon? Ja, min prins.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Mja, på söder kanske.
Dricker du? Ibland
Använder du droger? nä
Röker du? Nej
Vilket shampoo använder du? Det som finns, inte så kräsen
Vilken parfym använder du? Den gröna som ser ut som ett äpple?
Vad är du rädd för? The grudge
Gillar du att tvätta? nej fy
Vad skulle du vilja ändra med dig själv? Kanske ingenting?;P

Din framtid:
Barn?  Gärna
Giftemål? Om jag hittar den rätte
Karriär? Hoppas väl på det

Har du någonsin:
Kysst en främling? Har jag gjort, ja.
Tappat bort glasögon/linser? Har inget sånt såå.. räknas solglasögon?
Brutit ett ben? Nope
Rymt hemifrån? Näe
Röntgats? Nä
Gråtit när någon dött? Ja det har jag

Tror du på:
Kärlek vid första ögonkastet? Tveksamt
Gud? Nej
Mirakel? Ja, i viss utsträckelse.
Aliens? Haha jaa
Magi? Faktiskt
Spöken? OM jag gör
Himlen? Näe
Tomten? Vill ju göra det.
Kyssas på första träffen? Ja
Änglar? Ne

SHANGHAI HERE I COME

får man ändra dagens bästa till ATT EN RESA TILL SHANGHAI ÄR BOKAD?  FYFAAAN VA GÖÖTTT!!! :D:D:D:D:D

skymningen är full av oro

Tjoho! Julklapp till pappa&karin, check! Julgran, check! Liten present till mig själv, check! ;) Hehe.. ja, det var hur mysigt som helst att träffa mallan och hon är en riktig pärla, hjälpte mig med sista julisen och så fick jag en mysig fika. Jag ska ringa till min saknade man och sen ska mamma och jag få upp julgranen, vi hittade världens finaste :D

Dagens låt:
Adolphsson & Falk - Ifrån

Dagens bästa: Julgranen och fikan med Malin
Dagens sämsta: FORTFARANDE förkyld och mår lite illa, och saknar min baby :(

Hörs imorgon snyggon.

Isabella


snygg bror!

Kollade lite på tjallamallas hemsida, min bror jobbar nämligen på tjallamalla och berättade att han stått modell för webshopen och titta så snygg han är! om man ändå hade fått lite av dom generna..


(klickbara)

GM

God morgon måndag :)
Här sitter jag i duntofflor och med en kopp varm oboy, kan det bli bättre?
Tänkte bara önska er alla en bra dag.

PUSS

Our lady peace

Idag har det varit full rulle må jag säga. Steg upp vid halv 10 ungefär för att duscha och göra mig i ordning, hann få i mig två julknäcke med julskinka på, mums :) Vid 11 mötte jag min syster Jannica vid skanstull för julshopping. Köpte julklappar åt M, mamma och ingmar. Storebror Joakim hängde också på, så vi shoppade, fikade och hade det väldigt trevligt. Jag måste ha dom absolut bästa syskonen i hela vida världen, jag älskar dom grovt. Vid 3 snåret så åkte jag hem till Melica för att hälsa på henne och hennes söta kissemisse Lira, hur gullig som helst!  Stannade väl där till ca halv 5, sen åkte jag hem och lämnade min kassar, följde med mamma för att handla. Sen åt vi middag och bar upp massa saker från källaren, ljusstakar oh sådant. Sen städa jag rummet (alltså dammsugde och allt), duktigt! :D Så nu e jag helt slut! Ska äta lite chips sen ska jag nog gå å lägga mig om ett tag för imorrn ska jag till vällingby å träffa malin över en fika och sista julishandlande, sen till stan och göra ett ärende åt mamma, sen möta henne och handla massa julemat, sen köpa julgran och jaa.. ni fattar, fullt upp!  Sen måste jag ju planera för min nyårsfest :D:D Hur ska ni fira nyår?

Dagens bästa: Förmiddagen med syskonen
Dagens sämsta: Att jag fortfarande är jätteförkyld :(


Dagens låt:
Our lady peace - I loved you all along


Yours truly
Isabella

julejusen som glimmar *klirr klirr klirr*

Mätt i magen är väl en underdrift just nu, med all julmust, julmat och mandariner så är jag svullen som en superballong, hehe, känns det som iallafall. Dagen har varit bra, känns skönt att göra något även om man är lite sjuk för annars blir man så helvetes uttråkad. Sådan är i varje fall jag. Såg nyss filmen "The Polar Express" med farsgubben och Karin (hans fru, min plastmorsa, bara karin) och den var mysig, får en att vilja tro på tomten igen. Fast jaa.. jag kan väl fastställa att jag är 99% säker på att han inte finns. Sad :(

Nu längtar jag bara tills jag blir frille och får gå ut och RÖJA, e så jävla partysuuuugen. Snälla låt det bli nyår NU tack!
Dessutom e min myssi bortrest i 1 vecka så jag kommer sakna mig galen efter honom, efter 1,5år borde man fått nog men nej, vill ha honom här hela hela hela tiden :) 

Imorrn ska jag möta systeryster i staden för lite sista julshopping sedan ska jag hem till Melle å mysa med henne och hennes kattunge. Hoppas även på att hitta en nyårsklänning imorrn, lycka till liksom. That's it for now.

Dagens låt:
Adolphsson & Falk - Mer Jul (passande)

Dagens bästa: All god sill och julmust
Dagens sämsta: Sjukheten



keep this christmas comin'
Isabella

grüten ja

Lillebror & Gustav, nu är det dags för gröt, typ MUMS!



but it's not christmas yet

dunderförkyld idag med, men känns som gamla nyheter så skit i det :)
Sitter hemma hos far min och väntar på att sillen ska serveras, vi ska nämligen fira lilla julafton med mina plastsyskon som ska upp till sälen över jul. Ska bli mysigt :) Det bästa var att när jag kom hit hade jag massa luckor på chokladkalendern jag fick öppna, det var gooootttt!!

Mest längtar jag tills jag blir frisk och tills jag får träffa gamla järngänget, alltså mallan, dea å fannyh. Fyfan vad dom är kärlek. iallafall så gjorde jag inte så mycket igår, fotade lite å sådär. PUss


My pony plays the mamba

Måste bara få whina lite till, alltså hur kul är det att vara sjuk första dagen på lovet? INTE ALLS! så.. klar.

Vad gör man då en kväll som denna? Jo jag tänkte faktiskt deppa lite över att M kommer vara bortrest i en vecka och då även över jul, när vår 1,5års dag är. Hm jaa.. Sen tänkte jag kanske rita lite, försöka ta fina kort på mig själv (inte nakenbilder dock om ni tror det) hehe.. Vad ska alla andra göra ikväll?


Förhoppningsvis blir bilderna bättre än denna:

Isabella

Snow i wish you would come

Avslagen julmust, Beatles, mjukisar och otroliga kittlingar i öronen = isabella just nu.
Blivit sjukare, ont i halsen täppt nysig och det kittlas INUTI öronen, går ju för FAAAN inte att kittla tillbaka :@ AH! it's driving me crazzzy!

Skriver mer sen när det lagt sig ;)

ISabella

Din stjärna, min himmel

En text var längesen, här är en gammal goding jag skrev för nått år sen :)


"Jag kan fortfarande minnas vilken stjärna jag tillägnade dig

Den gav samma helhet till nattens skimrande himmel som du gav till mig

Jag kan också minnas hur din stjärnglans konkurrerade med de tusentals små ljus

Som lös så långt där uppe, så långt bort men ändå så tätt över all mark och alla hus

Hur ditt leende fick mig att smälta och hur jag drömde mig bort i takt med ditt hjärtas mjuka slag

Hur du kunde binda in mig i din värld så underbart att jag knappt klarade mig utan det en enda dag

Men också utan att få glömma, hur du kunde få mig att känna tvivlets mörka makt

Hur du ibland försvann ut ur min existens och hur våra hjärtan inte längre slog i takt

Som att du tagit min värld som ett ark, skrynklat ihop det och låtit det krossas under din fot

Som att du släckt stjärnan jag tillägnat dig utan att jag har haft någonting som kunnat säga emot

Som en motsats, en ros utan all sin glans

Så kändes det när jag en dag vaknade och du inte längre fanns"


Hemlisar fo shizzle

Sitter i skolan, har precis fått i mig lite lurre, najs ;) Idag mår jag faktiskt bättre än igår, helt bra vågar jag väl inte säga men bättre :) Tänkte skriva något så ni får veta lite mer om mig.

Tio saker ni (antagligen) inte visste om mig:
1. Ofta när jag sitter på toaletten and doin' my business så försöker jag alltid nå så att jag ser min hand i spegeln för att sedan göra peace tecknet och sedan känna mig mäkta nöjd.
2. Jag har tvångstankar om att jag alltid måste vinka när jag åker förbi tomteboda för annars får jag inga julklappar (systers förtjänst) och det blir ibland pinit när man sitter ensam och ska försöka vinka diskret.
3. Också e tvångstanke att jag måste säga "prosit isabella, tack, varsegod" när jag nyst om ingen annan säger prosit till mig, vilket också kan bli pinsamt om man är ensam. Då brukar jag dock viska det väldigt tyst för mig själv.
4. Jag älskar att rimma, på julklappar, i huvet ja, jag älskar det, försökt skriva raplåtar men with no succes, hehe.
5. Jag är väldigt noga med hur jag klär mig och hatar att behöva välja kläder på morgonen, därför står jag nästan varje kväll och provar igenom hela garderoben för att hitta morgondagens outfit.
6. Jag har en väldig hatkärlek till hästar, tycker dom är väldigt vackra djur men är ofantligt rädd för dem och dreas kraft.
7. Jag tycker att det är jättegott att doppa banan i oboypulver som snacks när man inte har något annat hemma.
8. Skulle vilja testa att ta nakenbilder på mig själv men är alldeles för blyg för att testa.
9. När jag råkar göra illa någon eller någon har gjort sig illa börjar jag ofta asflabba för att jag blir så nervös.
10. Jag andas nästan alltid i takt med musiken jag lyssnar på vilket ofta leder till att jag blir andfådd och ibland får syrebrist och blir snurrig i huvudet, likadant när jag skrattar.


Jaao.. Utmanar er som läser att skriva 10 saker om er själva i er blogg, kommentera också gärna så jag får läsa.. hehehehe älskar smaskiga sanningar :-*

Isabella

it's spelled l-o-v-e

vill bara sända en puss till min underbara man



PUSS

Vänner förgyller livet

Nu känns det nästan som jag är sjuk på riktigt! Efter julklappsshoppingen så åkte jag hem, var väl hemma halv 3 nånting och sov tills 7 när mamma serverade lite middag, och nu sitter jag här och funderar på om jag ska sova snart igen, är sjukt trött :/ Fick iallafall 6 julklappar köpta, skönt, bara 3 more to go :) tjoho! Tänkte kanske börja med dagen bästa och dagen sämsta, så här kommer en första;

Dagens bästa:  Rostmackor med ost, att ha köpt så många julisar och att mallan ringde (Mallan är min bästis sen vi var 2 år gamla och nu när jag flyttat mer mot staden och vi inte går i samma skola som vi annars gjort upp till 9an, samma klass tillochmen, så är det mysigt att ringa varandra med updates. Vi ses inte så jätteofta p.g.a av massa saker men hon är den finaste vännen man kan ha *kärlek*) hehe..
Dagen sämsta: Att jag är sjuk och att skolan var så sjukt onödig idag, hade 2min NK som jag tidigare skrev, typ 30min Grafisk C och sen masssssa håltimme så jag gick hem.

Här är snyggingen malin (vem tackar nej till denna gulliga vän?)



Hoppas ni mår bättre än mig!
Isabella

onödigt #3

Jaa.. alltså naturkunskapen var visst bara 2 sek typ.. hehe nejmen alla hade redan redovisat utom jag så det var ja.. min redovisning på 2 min sen fick vi sluta, fick dock veta att jag får vg i slutbetyg, tjoho! :D Det var det jag satsade på. (satsade, hahahaha) morgonhumor är den bästa. Var hittar man bra presenter för tops 20kr? Tips please. Nu ska jag gå å äta husmanskost, om mina ben vill röra sig dvs. PUss

Isabella

Måndag morgon... kanske onsdag?

Ja, idag mår jag inte mycket bättre, ska strax ha naturkunskap (blää) men hoppas vi inte ska göra nåt jobbigt eftersom det snart är jul ;)  Idag ska jag handla lite julklappar trots min fysiska hälsa som inte är på topp! Vad ska ni göra idag?

MvH
En trött isabella

s-i-c-k-o

Har typ blivit sjuk, eller iallafall en god bit påväg. Vaknade med ont i halsen och en väldigt täppt näsa :/ Så kan det gå om man går runt med en tunn jacka, ska man vara fin får man lida pin va?  Idag blev det alltså tjock halsduk som fortfarande sitter runt halsen och min gosiga vinterjacka. Tack gud för det eftersom det är prima kallt idag.
Har varit en ganska värdo dag idag förutom lunchen med kusin emma som va mysig :) Nä, dags för historia.
Ciao


Isabella

never more

Herregud ursäkta för dålig uppdatering MEN.. (alltid ett men) jag har sjukt mycket, eller har haft, i helgen har jag inte haft ork att skriva alls och kom ju på bra som jag är att det kanske är dags att köpa julisar? lite sent påkommet kanske :P anywho, skriver nog inte på ett par dar.. pusss

tomten jag vill ha en riktig jul

Torsdag och jaa.. resursdag. Idag är jag ledig, eller ja, egentligen skulle jag på en utställning med skolan klockan 1 men palla när det är vid zinken och jag är på andra sidan stan, NEJ! Iallafall så har jag tagit tillfället i akt och ska skriva min historia uppsats idag, så istället för att gå upp vid tolv har jag redan duschat, gjort mig i ordning, ätit frukost (iallafall druckit oboy) och ska alldeles strax börja, duktig va? :)

Igår var supermysigt, M's lillebröder är så söta så jag dör, båda två! Vi kom dit runt halv 5 och resten av gästerna kom vid 6 så vi satt och pratade och hjälpte till lite och åt lite nötter. Sedan kom dom andra och julbordet dukades upp, sill = yummie in my tummie måste jag bara säga, fyfasiken så gott! Sen så skulle det delas ut julklappar och jag trodde verkligen inte jag skulle få någon julklapp men jag fick 2 tröjor och en halsduk, jättefina, första riktiga julkänslan! :) Sen var man så mätt och trött så när jag kom hem drack jag bara lite te och pratade med mamma sen gick jag och la mig (och spelade lite peggle såklart) hehe.. Ja, nu ska jag nog sätta igång, den ska ju trotsallt vara inne senast 4 så! Wish me luck cowboys, PUSS!


För en gångs skull

Sitter på Naturkunskapen nu. Sjukt trött.. zzz.. verkar som att hur mycket jag än sover så blir jag inte pigg! Kanske kan bero på att jag är mentalt trött för allt plugg jag har nu. Men för en gångs skull så kan jag sitta här och njuta eftersom jag har skrivit klart min uppsats hemma. Känns nästan som att jag ljuger när jag säger att jag har gjort något tidigare än vad man behövde men det gör jag inte :D duktiga jag! ;)

Fick sällskap nästan hela vägen till skolan av en gammal klasskamrat som är väldigt väldigt trevlig och söt, så det kändes inte lika jobbigt som vanligt. Efter skolan ska jag köpa en liten julblomma till M's pappa och hans fru eftersom vi ska dit på middag ikväll.

Skriver nog inte så mycket mer idag.

Oimba.
Isabella

palla inet

Så sjuuukt trött, orkar inte skriva, antagligen inte imorgon heller.. byebye

jag-hatar-att-plugga

SKJUT MIG! Jag har varit hemma sen klockan 1 ungefär, och jag har verkligen gjort aaallt annat än att plugga, tillochmed tvättat!! Varför är det alltid så? Jag vet ju också att om jag inte pluggar så kan jag inte följa med M på onsdag och då blir jag ledsen och då orkar jag ännu mindre plugga.. herreguuuuud....

Plugga = Crap



Dagens låt är iallafall;
Veronica Maggio - Havanna Mamma (snurrar i mitt huvud 24/7)



Damn you school
Isabella

drömmer tillbaka

Nja, kanske inte, men alltså helgen har varit väldigt rolig, i lördags var det särskilt kul hos marco, snacka om lyx att bli bjuden på massa bacardi breezer ;)
tänkte inte skriva så mycket utan låta bilderna tala för sig själva men har fotat så sjukt mycket så jag orkar inte lägga in allt!  Look and enjoy;




Keep rollin'  /isabella

Inside of me it's not that bright as it may seem

Five for fighting - Superman

I can't stand to fly
I'm not that naive
I'm just out to find
The better part of me
I'm more than a bird...I'm more than a plane
More than some pretty face beside a train
It's not easy to be me

I Wish that I could cry
Fall upon my knees
Find a way to lie
About a home I'll never see

It may sound absurd...but don't be naive
Even Heroes have the right to bleed
I may be disturbed...but won't you concede
Even Heroes have the right to dream
It's not easy to be me

Up, up and away...away from me
It's all right...You can all sleep sound tonight
I'm not crazy...or anything...

I can't stand to fly
I'm not that naive
Men weren't meant to ride
With clouds between their knees

I'm only a man in a silly red sheet
Digging for kryptonite on this one way street
Only a man in a funny red sheet
Looking for special things inside of me

It's not easy to be me.


R

Känns som att jag börjar bli mer mig igen, en buss, mörkt regn och superman i öronen, allright!

time for bed

Ja, har varit en mysig fredag, dock hade vi godisnapp-ätartävling, vilket innebär att man ska stoppa in en hel påse godisnappar i munnen samtidigt och äta upp dom snabbast. Aouch min mage nu ass. Nämen de va sköj, sjukt mysigt att få träffa Robin <3 Har saknar honom utav H*lvete (Min bästaste bästaste killkompis) ;)

Nu ska jag sova iallafall, ville bara tipsa om bandet We shot the moon, dom är bra, även om den enda låten som snurrar i mitt huvud om och om igen är Lasse Lindh - Ingen vind kan blåsa omkull oss nu.


Sleeptight and wake up bright kära vänner
Isabella

F-f-freedag

Äntligen fredag :D Alltså, imorse var jag så arg att jag kunde spricka! Vår sämsta bajsskola är sämst på att informera, alltså i onsdags så skulle vi ha naturkunskaps prov och jag hade pluggat mycket eftersom jag verkligen ville få VG eftersom det skulle leda till ett VG i slubetyg. Men ja, då kommer jag dit, pluggat hela vägen på tunnelbanan och blivit förhörd, och vad händer? Hon är sjuk.. KUL! Ja, och sedan är det så att NK är enda lektionen jag har på fredagar, dvs. att jag börjar 8.20 och slutar 9.35, vilket är ganska tidigt att börja enligt mig. Så igår så undrade man om hon fortfarande var sjuk eller inte och om vi isf skulle ha provet ändå? Och eftersom vi har ett intranät (som en hemsida där de skriver in sådana saker) så tycker man att det kunde stå där, men nej. Iallafall gick jag argt och trött till skolan imorse och vi hade provet, så jag frågade bitr. rektorn som höll i provet eftersom läraren var sjuk om det hade funnits någon info om att vi skulle ha prov idag eftersom det var fler än jag som inte hade en aning om man skulle komma eller inte, lite waiste att gå upp 7 å sedan upptäcka att man inte har nån lektion, då sa hon "Eftersom hon var sjuk i onsdags så är det ju logiskt att det är idag!"  MY ASS att det är logisk, jävla cpskola, jag blir så arg!! Anywho, hoppas jag får vg, jag måstemåstemåste!'

Idag ska jag iallafall hänga med Melle och gänget till åkersberga där dom ska spela match (jag måste ju heja, har ju faktiskt spelat i det laget i 3 år) Och sedan ska jag, Melle, AM och kanske Robban chilla hos AM :) Najs.
Lördag spenderas med fika med underbara Malin och sedan hos Marc-o. Söndag ska mamma ha kalas eftersom hon fyllde i måndags. Kul helg med andra ord :)  Vad ska ni göra?


Keep it cool
Isabella

Gammalt men gött

Haha, var så inne på "gammalt är godast" att jag skrev min mail med "@godast" istället för "hotmail", ibland är man bra virrig!

Jag har faktiskt alrig tagit mig tid att lyssna på Simon & Garfunkel eftersom jag tänkt att det är ena gamla gubbar som inte har mig nåt att erbjuda, men ack så fel jag hade! Gud, nu när jag inte har så mycket för mig har jag laddat ner lite av deras låtar och låt min häpna, dom är ju underbara och återigen undebara. Jag står helt klart på att gammalt är godast, snacka om att veta vad musik är! Ja, lite därför jag var så ivrig där vid mailadressen ;)

Jag är egentligen en väldigt rastlös människa, eller snarare så blir jag väldigt lätt uttråkad, men just ikväll kunde det inte vara bättre än att bara få sitta isolerad här i min bunker och bara vara själv. Med Fester såklart (vilket är ett litet jättemjukt monster-gosedjur som jag fick av M på alla hjärtans dag förut, han är min älskling, Fester alltså, ja och M också för den delen).

Men jag måste nog säga att dagen låt blir..... tamtadam....
Simon and Garfunkel - Cecilia

Tänkte lägga in ett youtube klipp med låten, men har ingen aning om hur man gör det?

Iallafall, ha en underbar kväll, och frossa i gamla goda låtar!

Isabella (i somras, med en kebabrulle i handen och en nöjd min? Livet har sina goda stunder;) )

IQ feelgood.

Åh änTligen har jag tid att skriva ett lite längre inlägg än bara typ 3 rader, tjoho! ;)

En sak som jag kom på igår när jag fikade med IJ var hur mycket jag älskar att känna mig intelligent och viktigt. Han är just en sån person som får en att känna sig intessantast i världen och som att man verkligen har nåt att komma med. Jag menar inte att jag känner mig osmart jämt men hur ofta pratar man med någon som verkligen, alltså VERKLIGEN lyssnar? Inte ofta tror jag!
Dessutom berättade han en ganska intressant grej. Det var om en forskare som ville undersöka hur lycklig människan egentligen är. Det gick till på det sätt att han skulle ha en intervju, men för att kolla hur saker påverkar oss så frågade han alla som skulle bli intervjuade om dom kunde kopiera ett papper till honom. För hälften av dom som skulle bli intervjuade la han ett mynt på kopieringsapparaten som dom då hittade, och det visade sig att dom som hittat myntet kände sig lyckligare. Ganska häftigt!

I övrigt har min dag varit sådär som ni läst i tidigare inägg.. Men den blev lite bättre när jag fick träffa Melle, köpa ett par skor (den som säger att shopping inte kan göra en gladare har fel) och sedan fick jag veta att jag ska få fajitas(?) till middag som pappa nu står och tillagar + att det låg en chokladkalender på min säng när jag kom hem :D Se så det kan bli!

Ska snart njuta av middagen och sen bara göra ingenting med ingen alls, skönt.
Isabella

Savior

Lyssnat på Lasse Lindh hela vägen till skolan, han är lite liknande Håkan Hellström enligt mig, fast massa gånger bättre. Snacka om lifesaver, ingen bra morgon förövrigt, sovit dåligt, brände mig på plattången, fuldag osv osv. You know :/
Iallafall, nu 1,5tim historia, yey!
(föresten, koden till toaletten på McDonals igår var 1337, cool or what ey?)


Isabella

Keep that record spinnin'

Augustana är ett "rock band" från San Diego, Californien. Dom har enligt mig ett riktigt bra sound och är ena sköna rockare, även om jag själv kanske inte skulle kalla det just rock, lite mer indierock i sådana fall. Iallafall, ska bara tipsa om deras kändaste låt Boston och en annan som heter Sweet and Low som är asabra!

Verkar som det blir mest musik just nu, lite det som upptar mitt inre ;) Puss
Isabella

mys

tycker det är kul med nya låtar, när man icke vet vad som komma skall, som en liten present ;)

Rultig och glad

Plugg+tvätt+städa=inte så mycket skrivande.

Måste dock tipsa om två låtar av Lasse Lindh, ena heter Du behöver aldrig mer vara rädd och den andra heter Ingen vind kan blåsa omkull oss nu.

Kanske musik som skulle bli min "nish"? ;)

Höjda axlar och randig tröja.
Isabella


and i say thank you for the music

Åh, ny musik, ÅH MUSIKORGASM my goosh.

Five for fighting


Isabella

And then..

Tack, det är verkligen obvious att kvällar inte är till för att plugga på, eller ja, ingen dag överhuvudtaget är det enligt min åsikt. Men jag lurar alltid mig själv att jag kommer orka och plugga bra men jag orkar aldrig när det väl kommer till kritan.
Ibland kunde man ju önska att man hade lite mer självdisciplin, för jag kan ärligt säga att jag inte är den bästa på att ta tag i saker. Inte den näst bästa heller för den delen. Iallafall har jag fått lite gjort och skickat iväg lite grejer som skulle skickas iväg, way to go! Tänkte föresten bjuda på några bilder från när vi firade mamma, eftersom jag nästan aldrig lägger upp några bilder som har med något att göra, såå.. här kommer några:


1. kära mor och systeryster 2. Syrrans pöjk 3. Jag som ser väldigt liten ut (eller fortsätter jag förneka att jag ser ut så?) 4. Vid middagsbordet :)


Sedan i skolan idag hade jag bara en lektion med PP (peter påhlman) där jag & Robin satt och spånade hur vi skulle skapa vår 3D stad ;) Sedan så klagade jag på metorn att jag inte fått någon lapp om skolfoto, då helt random gav han mig sin skolkatalog, typ niiice huh? Kan dock meddela att årets bild av Isabella Frank förestället ett svartvitt ägg, inte lika nice, hehe men äh! Alla blev lite uppspelta av hela skolkatalog-grejen;

1. Robin & Simon 2. Markus spexar med katalogen 3. Momo och Carro för att dom e så goa :)

Nä, nu när jag levererat lite så tänkte jag mumsa pepparkakor och dricka mjölk, hihi!

Gokväll!
Isabella


En måndag som alla andra

Ja, ska väl börja med att berätta om min helg, som såhär i efterhand kanske inte var så fullspäckad men ändå ;)

I fredags var jag hos M typ tills middag, sedan åkte jag hem och chillade. Lördagen började med jobb 8-11 på hotellet sedan en runda på stan med pappa, hem och ta en powernap (i 2tim hehe) och sedan släktkalas. Efter det tog jag det bara lugnt hemma hos M där jag också sov. Söndag blev det guitar hero WT  typ hela morgonen och sedan hem till Mamma för å fira henne, fast hon egentligen fyller år idag!
Så ja, så var min helg alltså!

Tänkte visa några bilder av Jesper Waldersten som jag tycker är sjukt inspirerande, älskar mönster i alla dess slag!


Isabella

RSS 2.0