Men för all del, jag kan ha fel!

Känner mig enormt rastlös även fast kroppen känns som den inte vill ådstakomma minsta lilla rörelse. Förutom att trycka på tangenterna såklart.
Sitter fortfarande i skolan, trots att lektionerna är inställda, kan bara inte ta mig för att åka hem, speciellt när jag vet vad som väntar.. städa, diska, vattna blommorna, ut med soporna. Ja, mitt liv liksom, hej ingenting!
Nä men värre kunde det varit, som att en viss person i min klass som jag ogillar skarpt skulle sätta på tecnomusik, eller house eller vad dom nu kallar det, det hade varit värre. Och dessutom får jag ju skjuts av pappa hem sen från mamma. Men ja.

Jag har idétorka. Finns inget speciellt att skriva om just nu, förutom en sak jag tänkte på imorse på tunnelbanan. Undra hur det skulle kännas att helt plötsligt bli utkörd från sitt eget hem. Alltså jag har sett filmen The Pianist och det handlar om den etniska rensningen b.la. Det gör mig så ont att se hur människor kan göra så mot varandra, och ja, hitler var väl en bra talare men HERREGUD, lite vett i skallen har man väl? Alla kan ju inte tyckt att han var värsta ljushuvet? Ja jag vet inte, men tänk att nån kommer och säger typ "Packa din väska så du kan åka och bli ihjälgasad, annars sätter vi en kula i ditt huvud redan nu!" Fy.

Haha muntert värre.
Isabella

Kommentarer
Postat av: Patrik

The Pianist är en väldigt bra film! Håller med dig om det där med hitler. Men tyskarna var ett svagt folk under den tiden. De fick mer pengar, och man vet ju vad folk gör för att få pengar...

Annan bra film Schindler's list. Den är också väldigt magstark.

2008-11-25 @ 16:32:06
URL: http://patrikbloggarintepa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0